Bramkarze w LFP - Strona 7

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 17 kwie 2006, 21:58

Niggaz pisze:Leo Franco? Może i jest niezły, ale nic poza tym. Media zrobiły jakąś śmieszną akcję, że niby Barca jest nim zainteresowana tylko nie wiem po co Rolling Eyes Nudziło im się pewnie jak zwykle.
Wiesz Leo Franco jak tu nie patrzec naprawde dobrze broni. Chyba jest nawet 1 portero Argentyny(moge sie mylic).W sumie Rojiblancos stracili tylko 33 bramki w lidze dotychczas, wiec to musi o czyms swiadczyc. Leo Franco jest takim gosciem, ktory nie popelnia kardynalnych bledow , no i nie jest tak medialny jak chociazby VV, wiec dlatego moze jest niedoceniany. Innym gosciem jest Esteban z Celty. Mozna powiedziec, ze glownie dzieki jego swietnej postawie Celta bedzie grac w europejskich pucharach w przyszlym sezonie.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 kwie 2006, 23:36

berik pisze:Chyba jest nawet 1 portero Argentyny(moge sie mylic).
pierwszym bramkarzem Argentyny jest Roberto Abbondanzieri, kiedy on broni - Argntyna przeważnie wygrywa, kiedy bronił Leo Franco - dostali po tyłku :P chociażby od Ekwadoru, no ale na wyjeździe - więc raczej jest rozgrzeszony.

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 28 maja 2006, 10:36

Leo Franco jest b. dobrym bramkarzem, tak jak napisał Berik jest niedoceniany, w tym sezonie Atletico traciło głównie bramki z rzutów karnych których i tak sporo w sezonie obronił

realfyba
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: realfyba » 02 cze 2006, 16:26

Uważam, żę najlepszym bramkarzem jest Iker Casillas moje typy:

1. IKER CASILLAS (REAL MADRYT)
2. Santagio Canizares (FC Valencia)
3. Viktor Valdes (FC Bacelona)

POZDRO !!!!!!!!

--------------------------------------
REAL REAL REAL zawsze i wszędzie

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 02 cze 2006, 16:51

Po meczu Arsenal - Barca byłem przekonany że to dzięki Valdesowi Barca nie przegrała, przekonałem się do niego choć wiem że czesto popełnia błędy to jednak w decydujących momentach można na niego liczyć, co do pierwszej twójki wymieninej przez realfybe nie mam zastrzeżeń

Awatar użytkownika
mihalinho
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mihalinho » 20 cze 2006, 0:17

Wg mnie Casillas, Kameni też pokazał klasę. Kiedyś podziwiałem Andoniego Zubizarettę i jego efektowne parady dla Valencii.
A jeżeli chodzi o bramkarza Deportivo Francisco Molinę, to zaczynał on swoją karierę jako pomocnik!!!!

Awatar użytkownika
mati_26
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mati_26 » 27 cze 2006, 13:39

Dla mnie w tym sezonie z bramkarzy Primiera Divison najlepiej prezentował się Santiago Canizares.Ciągle bronił jakieś rzuty karne.Szkoda że jest tylko 2 goalkeperem u Hiszpanów.Bardzo mi go szkoda że 4 lata temu nie zagrał na mistrzostwach w Korei bo upuścił sobie na nogę wodę po goleniu.

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 27 cze 2006, 16:27

mati_26 pisze:.Bardzo mi go szkoda że 4 lata temu nie zagrał na mistrzostwach w Korei bo upuścił sobie na nogę wodę po goleniu.

Nie żebym się czepiał szczegółów, ale czy to nie byłą szklana butelka?

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 27 cze 2006, 16:39

el_nino pisze:Nie żebym się czepiał szczegółów, ale czy to nie byłą szklana butelka?
A woda po goleniu to w czym jest :?: w kartoniku :?:

Moim zdaniem najlepszym bramkarzem LFP jest Casillas. Pomimo ze nienawidze Realu to trzeba przyznac ze lepszego nie ma. Ponadto mozna takze zwrocic uwage na Leo Franco i Valdesa. Szkoda ze Canizares nie gra na takim poziomie jak chociazby za czasow finalu LM Valencii...

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 14 lis 2006, 21:17

podobnie jak Martinho nienawidze realu (ja z tych od barcelony :lol: ) to takze uwazam ze Iker jest najlepszym bramkarzem La Liga ale tusz za nim powinien znalezc sie Valdes który w tym sezonie (jak narazie) nie popełnił jeszcze większych błędów na 3 miejscu dałbym Canizaresa chociaz po jego ostanich wystepach mozna sie klocic na czwartym miejscu bylby Cesar a dopiero na piatym Leo Franco...

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 14 lis 2006, 23:56

w tym sezonie iker gra gorzej niz vv i niejaki pinto

taka prawda. choc ogolnie jest najlepszym bramkarzem w hiszpanii oraz w czolowce na swiecie

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 15 lis 2006, 0:17

na podsumowanie gry Ikera i reszty bramkarzy przyjdzie czas na koniec sezonu.

Czy Iker gra gorzej, można powiedzieć ze powoli sie rozkręca, mecz ostatnii z Ossasuna miał bardzo udany.

Valdes,też nie gra aż tak rewalacyjnie wystrczy wspomnieć drugi gol dla Realu w GD który padł po jego za póznym wyjsciu z bramki.

Z Valdesme jest taka historia ze jak wszyscy mowią zeby go powołąc bo gra swietnie to popełnia okropnego kartofla (z Valencia, plecy Villi) i temat rep. hiszpani udpada.

Roberto Abbondanzieri z Getafe dobrze gra ostatnio dołączył bym go tuutaj do tego zestawienia.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 15 lis 2006, 10:57

Ja bym takm nie chwalil Valdesa. Fakt ze jego forma i umiejetnosci ciagle rosna ale w kazym meczu popelnia blad ale to jak kazdy bramkarz. Jego chyba bolaczka sa wybicia pilki :lol: i wyjscia do dosrodkowan

Don Juan
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 15 lis 2006, 17:53

realfyba, wydaje mi się, że Twoja lista świadczy o tym, że oglądasz mecze tylko tych trzech najpopularniejszych obecnie drużyn w Hiszpanii. Moim zdaniem bezkonkurencyjnie najlepszym bramkarzem w LFP jest Leo Franco. Casillas, Canizares to rozumiem ale skąd tam się wziął Valdes? Ja jakoś trafiam na same przeciętne albo słabe mecze Valdesa. Może dlatego, że jestem kibicem Atletico, a co za tym idzie oglądam najczęściej mecze Atletico, a co za tym idzie Barcelone oglądam najczęściej przeciwko Atletico, a co za tym idzie Valdesa oglądam najczęściej przeciwko Atletico, a co za tym idzie Valdesa oglądam najczęściej przeciwko Fernando Torresowi, który zawsze co najmniej jedną bramke strzela Barcy, a co za tym idzie Fernando Torres strzela zawsze co najmniej jedną bramke Victorowi Valdesowi, a te mecze, w których Fernando Torres strzela Valdesowi są najczęściej przeze mnie oglądane z tego względu, iż jak powyżej wspomniałem najczęściej oglądane przeze mnie mecze Barcelony to mecze właśnie przeciwko Atletico i to może właśnie być przyczyną tego, że mam tak niskie mniemanie o Valdesie.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 lis 2006, 18:10

Don Juan w taki razie Twoje opinie utwierdza mnie w przekonaniu że bramkarza i obrońca zawsze pamieta sie tylko błedy :roll:

Bo z ta krytyczną opinia na temat Victora troche przesadziłeś. To jest już inni bramkarz od 2 lat, pewniejszy, czasem ma zdolności bronienie w niewiarygodnych sytuacjach. Błedy to inna sprawa ale tych ma coraz mniej. A co waznie to już nie sa błedy "młodośc" :P

Może nie bawem Reina wróci do La Liga na Mestalla to mój ranking bedzie inny ale zauważcie że strasznie obniżył loty Kameni :? Przeciesz o Kameryńczyku tyle sie mówiło gdy bronił kapitalnie, a teraz broni jak gra cały Espanyol - słabo...

Ja czekam aż coś wielkiego pokaże któryś z tych dwóch nowych odkryć Villareal. Obaj latynosi sa młodzi. Viera juz pokazał co nie co mimo że Villareal poczatek sezonu miało słaby i to bardzo, ale nawet ostatnio mimo porazki z Atletico wybronił kilka kąsliwych piłek. Ma talent ten branmkarz, ciekawe jak go wykorzysta.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”