DLA DOROSŁYCH !!!

Awatar użytkownika
milanistka
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post autor: milanistka » 18 kwie 2006, 1:55

Hehehe to teraz sobie posłuchacie wykładu wyzwolonej feministki :P

Zaczne od Chlopaczka i jego podejścia do dziewic:
Człowieku jakbym Cię spotkała to nie zawachałabym się użyć nożyczek w celu, którego wszyscy się domyślą :evil: za jego podejście do dziewic jednorazówek k. mać (sorki za przekleństwo ale nerwy mi puściły). Dziewczyny, które decydują się odbyć pierwszy stosunek seksualny potrzebują sporo wysiłku na podjęcie tego kroku. Często naiwne łudzą się, że to ten jedyny ale mniejsza o to, bo wiadomo że tak nie będzie. Ale na litość boską stuknąć i zaraz zostawić to tak jakby zabić taką początkującą. Ona wiąże z tym mnóstwo nadziei i potraktowanie jej jak zwykłej szmaty to zbrodnia. Często zostawia to trwały uraz na psychice takiej delikwentki idoto :!: Ona może potem się tak zrazić że często gęsto z tego powodu takie popełniają potem samobójstwa... Aaaaa no i oczywiście szowinistyczne podejście - rozdziewiczać to by każdy chciał, ale potem jak się trafi nie dziewica to nosem kręcą :twisted:

Seks oralny - hmmm ja osobiście mówię nie :!: Na wymioty mnie bierze, ale cóż każdy ma jakieś zboczenia. Z resztą mój facet z góry mi zapowiedział, że gdybym mu to zrobiła straciłby do mnie szacunek bo uważa to za poniżenie ukochanej osoby (mnie :p).

O blacharach kiedy indziej :d

A co do samego seksu to cóż - temat nie jest za bardzo sprecyzowany bo wiadomo że seks to wątek szeeeeeeeeeroki jak rzeeeka :wink:

Może naiszcie o: Najgorszy akt seksualny w waszym dotychczasowym życiu :P

Zaświecę przykładem:
Gorączka 39 stopni, umieram, dreszcze, wszystko mnie boli, niedobrze mi a on niezmordowanie usiłuje ... a ja nie mam siły oczu otworzyć i co się porusze to zawroty głowy
Skończyło się wieeeeeeeelką awanturą

A teraz kawał bo widzę, że to tradycja:

Pierwszy objaw ciąży ? - wytrzeszcz oczu (tuż po pęknięciu prezerwatywy)

Pozdro :wink:

Wróć do „Hyde Park”