Na poczatek aby wszyscy dyskutanci sie rozluznili i nie zawstydzili troche seksownego humoru:
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 16 mar 2005, 23:35
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 mar 2005, 23:49
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 16 mar 2005, 23:56
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 17 mar 2005, 0:03
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 29 mar 2005, 4:11
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 29 mar 2005, 21:56
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 30 mar 2005, 20:16
DORIAN pisze:Porozmawiajmy o coraz czesciej wystepujacym zjawisko a konkretnie o "blacharach"
Takimi "dziewczynami" to nic tylko gardzic,nie wiem mzoe ja tylko to tak widze bo sa tez tacy co takie sporty lubia z latwymi laskami,zobaczy to kawalek felgi i juz jest wszystko cacy-"czesc,fajna masz bryke,mzoe sie przejedziemy..." potem wszytko jasne,coraz czesciej niestety takie dziewczyny sa spotykane.W ich zyciu chodzi tylko o ulotne chwile z chlopakami,potem narqa bylo milo i od nowa...ja naszczescie spotkalem odpowiednia kobiete ktora kocha mnie za to kim jestem nie za to ile mam kasy itp ps. K.C.E
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 30 mar 2005, 22:32
Hmmm,czy skorzystalem...chyba sobie nie przypominam choc wykorzystalem to zbyt mocne slowo,zgodze sie z tym ze chlopaki tez nie sa bez winy bo od zawsze byla taka nasza naturaMLSoccer pisze:Masz racje DORIAN takie postepowanie tych dziewczyn jest naganne,ale czy nigdy nie skorzystales z latwej dziewczyny,no nie wierze ze nawet nie chciales sie zabawic w ten sposob bedac jeszcze bez stalej partnerki! Latwe dziewczyny byly zawsze i beda a reszta zalezy od srodowiska,w ktorym sie znajdziesz.Prostytucja to naganna rzecz, bo zawsze jezeli jest cos za cos,to tak chyba trzeba nazwac ten postepek.Nie pomyslales,ze niektore dziewczyny chca po prostu sie kochac,bo maja taka potrzebe z byle kim praktycznie aby mial spodnie i co nieco w spodniach.Czesc ludzi roznej plci ma duze potrzeby seksualne i musza je zaspokoic,nie pomyslales o tym? Jezeli dziewczyna lubi 'ten sport' to niech sobie uzywa,ale niech nie wykorzystuje swojego tylka do wyciagniecia kasy lub innych korzysci materialnych od partnerow,bo to juz prostytucja.
Porusze jeszcze inna sprawe czy uwazasz,ze tylko dziewczyny lubia seks i wielu partnerow dla zaspokojenia siebie? Tak nie jest chlopcy tez nie sa najlepsi i robia to samo aby sobie ulzyc i przeleciec jak najwiecej partnerek.Takie postepowanie tez jest naganne i ja nie widze wiekszej roznicy w tej sprawie.Nie sadze,ze jedna z plci bardziej jest zaangazowana w "blacharstwo",o ktorym piszesz.To samo dotyczy dziewczyn i chlopcow w rownym stopniu.Zgadzsz sie?
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: portoFan » 30 mar 2005, 23:00
portoFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 30 mar 2005, 23:03
ale tylko do seksu,jednorazowy uzytek masz chyba na mysli,czekam az jakas madra dziewczyna sie wypowie na ten temat bo ciekawy jestem co panie sadza o 2 paniachportoFan pisze:czy ja wiem czy należy gardzić blacharami. Często to są to bardzo ładnie wymalowane laleczki robiące z siebie lalki barbi (mi taki właśnie typ dziewczyny do seksu odpowiada)
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 mar 2005, 23:05
DORIAN pisze: Co do blacharstwa.Sprawa z dziewczynami jest dosyc podobna jesli patrzec pod katem obojga plci,ja poruszylem jedna strone ale patrzac krytycznie My tez nie jestesmy bez winy,znam pare przypadkow w ktorych chlopak chdozi z dziewczyna bo jest z zamoznaej rodziny i z nia zycie jest latwiejsze,wszystko stawia itd,to jest juz paranoja moim zdaniemze tez takie dziewczyny sa slepo zakochane w takich typach
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 30 mar 2005, 23:10
dla mnie to juz nie jest dziewczyna tylko odpad,to ma tylko jeden cel w zyciu,zeby sie zaspokoic na jakis czas a potem znowu jakis frajer sie znajdzie i mzoe cos jeszcze kaski wpadnie.smitu pisze: odmawialem![]()
dla mnie cos takiego to juz nie jest wyzycie sie a cos w rodzaju choroby, nie wiem moze malo doswiadczony jestem, a generalnie nie mam doswiadczenia, no ale ...
![]()
i znalazles?ja znalazlem 9 miesiecy temu i jak dotychczas jest boskosmitu pisze: jestem typem romantyka i troche szukalem odpowiedniej dla siebie dziewczyny
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 30 mar 2005, 23:25
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 30 mar 2005, 23:30
Ktos w koncu musi byc zakala spoleczenstwaMLSoccer pisze:A co do tego zjawiska nie pochwalam,ale trzeba tez spojrzec na druga strone jezeli cos takiego jest obecne,wiec chyba potrzebne.
wiesz nie sadze zeby taka dziewczyna sie zmienila od tak bo jej sie znudziloMLSoccer pisze:Kazdy przeciez mial szalone zycie w pewnym okresie a jak wyroslismy z tego to nie ma sprawy,gorzej jak to wejdzie w krew
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 30 mar 2005, 23:50
MLSoccer
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio