Manchester United (zbiorczy) - Strona 193

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 kwie 2006, 19:21

Gomez

Jestes niebezpiecznie niebezpieczny. Rozbrajasz mnie swoimi inteligentnymi ripostami, naprawde. Ale juz na ta 'wazniejsza' czesc postu nie odpisales. Czepianie sie gimnazjum tez jest bardzo zabawne, a o moje slownictwo sie nie martw, naprawde.

A fakty beda faktami.

Co do samego meczu, moim zdaniem remis nie pokrzywdzilby zadnej z ekip. MU wygralo, ok, ale Tottenham tez mial swoje sytuacje tylko braklo skutecznosci. Bardzo spodobala mi sie gra Lennon'a. Chlopak mieszal i jest baardzo szybki. Szybko tez sie uwalnial spod opieki obroncow Man Utd. Braklo chyba King'a jednak, w obronie byloby troche spokojniej. No i ten fatalny blad Pyo :angry:
genius pisze:Wszędzie tylko nie tu ! Proszę, zostawcie w spokoju ten temat. Chyba Chłopaczek ma racje mówiąc, że kibice Juve są dziwni. Idźcie zaśmiecać swój temat, a ten zostawcie w spokoju Wink

Nabiles sobie, szczesliwy?

Nie moja wina, ze przeciwko Juve kazdy potrafi wytoczyc tylko jakies pomowienia(no, chyba, ze Zaza, on czesto sypie tez faktami :) ).

Sterotypy trzeba lamac.

Awatar użytkownika
rymownik
Czerwony Diabeł
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 18 kwie 2006, 19:31

bagg pisze:Nabiles sobie, szczesliwy?
Wprawiło mnie to w stan ogromnej euforii. Cały dzień marzyłem, aby nabić i wreszcie mi się to udało.
bagg pisze:Nie moja wina, ze przeciwko Juve kazdy potrafi wytoczyc tylko jakies pomowienia
Dziwne, że właśnie tylko przeciwko Juve... Cóż za dziwny zbieg okoliczności. :roll:
bagg pisze:Sterotypy trzeba lamac.
Masz rację. Istnieje stereotyp, że Juve jest klubem lubianym w swoim mieście.

Juve powinno miec o wiele mniejszy stadion, jeżeli ludzie nie chcą ich oglądać, to po cholerę im tylko miejsc? Tylko większe koszty utrzymania.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 18 kwie 2006, 19:33

bagg pisze:Gomez
Jestes niebezpiecznie niebezpieczny. Rozbrajasz mnie swoimi inteligentnymi ripostami, naprawde. Ale juz na ta 'wazniejsza' czesc postu nie odpisales. Czepianie sie gimnazjum tez jest bardzo zabawne, a o moje slownictwo sie nie martw, naprawde.
hehe :D
bagg pisze:Wiem, ze Bawarczycy rozegrali mniej spotkan, ale Liga Niemiecka, a Wloska to diametralna różnica.
i oto sie rozchodzi...musialem sprostowac...diametralna roznica to jest miedzy frekwencja na Delle Alpi oraz Allianz Arena

co do koksu w Juve...nie masz co sie wypierac...

ps.ciekawy jestem czy Alex F przekona Malcolma i sprowadzi Mamadu Diarre na Old Trafford :idea:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 18 kwie 2006, 19:39

Od tej chwili kazdy post odnoszacy sie do tego czy Juve ma wiecej kibicow niz Mainz i kto bardziej koksuje, czyli generalnie nie zwiazany z tematem (ktory dotyczy, przypomne, ManU) bedzie uwazany za OT i oczywiscie karany. Jezeli ktos nie wierzy, moze sprobowac :D

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 18 kwie 2006, 20:11

bagg pisze:Wiem, ze Bawarczycy rozegrali mniej spotkan, ale Liga Niemiecka, a Wloska to diametralna różnica.
Diametralna różnica to jest między ligą polską a rumuńską, a liga włoska jest tylko lepsza od niemieckiej. Nie widze przepaści. W jak widac Juve w tym roku było na emis z Bayernem i w dodatku oni grali kilka spotkań w Pucharze bo doszli aż do finału.

No. I mamy pierwszego męczennika za wolność słowa. 1 WP // K.J.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2238
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 18 kwie 2006, 20:38

Marq pisze:Bramkarz mający 28 lat najlepsze lata ma za sobą? Nie sądze!
To sobie porównaj jak prezentował się kiedyś, a jak teraz.

A wracając do ManU. Chyba już nie zobaczymy na boisku naszego wspaniałego Solskjaera, który zaczął stawiać pierwsze kroki, jako trener.

"Bycie trenerem jest częścią nowego kontraktu, który podpisałem, w związku z czym ostatnio trenowałem juniorów oraz kilkukrotnie zespół rezerw"

Fajnie, że Ole dalej będzie "kimś" w United. Mam nadzieję, że jego śladem podąży nie kto inny jak Keano ;)

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 788

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 18 kwie 2006, 23:46

Ebi pisze:Diametralna różnica to jest między ligą polską a rumuńską
W sensie na korzysc rumunskiej?
futbolowa pisze: wracając do ManU. Chyba już nie zobaczymy na boisku naszego wspaniałego Solskjaera, który zaczął stawiać pierwsze kroki, jako trener.

"Bycie trenerem jest częścią nowego kontraktu, który podpisałem, w związku z czym ostatnio trenowałem juniorów oraz kilkukrotnie zespół rezerw"

Fajnie, że Ole dalej będzie "kimś" w United.
Ferguson chce zatrzymac zwycieski sklad? :P nie pamietam kogo juz ale mianowal na scouta Solskier Trenerem, Keane wroci jako spec od public relations :D

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 18 kwie 2006, 23:56

j1mmy pisze:

Ferguson chce zatrzymac zwycieski sklad? :P nie pamietam kogo juz ale mianowal na scouta Solskier Trenerem, Keane wroci jako spec od public relations :D
A co w tym widzisz zabawnego ? Co Cię tak rozśmieszyło ? Że manchester inwestuje w piłkarzy nawet po zakończeniu kariery zawodnika ? Ja uważam, że jest to strzał w dziesiątkę, bo kto inny zna w tak wielkim stopniu szeregi manu jak nie byli zawodnicy ? A co do Keana, za bardzo egocentryczny chłopak jak na powrót do Manchesteru w roli trenera. Jego wybuchowość nie zna granic i jeszcze by doszło do pobicia młodego chłopaka za to, że po raz nie umiał strzelic z przewrotki :lol:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2238
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 19 kwie 2006, 14:25

Ferguson chce zatrzymac zwycieski sklad? Razz nie pamietam kogo juz ale mianowal na scouta Solskier Trenerem, Keane wroci jako spec od public relations Very Happy
Jeszcze tak do końca go na scouta nie mianował, bo wszyscy mają nadzieję, że jeszcze wróci na boisko [mowa o Scholesie].
Oczywiście zgadzam się z Loczkiem. To naprawdę super sprawa, że ludzie, którzy w przeszłości zdobywali laury dla United, teraz będą kontynuowali swą działalność z klubem z Old Trafford. To tylko świadczy na korzyść Manchesteru :D

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 19 kwie 2006, 16:01

Loczek pisze:A co w tym widzisz zabawnego ? Co Cię tak rozśmieszyło ? Że manchester inwestuje w piłkarzy nawet po zakończeniu kariery zawodnika ? Ja uważam, że jest to strzał w dziesiątkę, bo kto inny zna w tak wielkim stopniu szeregi manu jak nie byli zawodnicy ? A co do Keana, za bardzo egocentryczny chłopak jak na powrót do Manchesteru w roli trenera. Jego wybuchowość nie zna granic i jeszcze by doszło do pobicia młodego chłopaka za to, że po raz nie umiał strzelic z przewrotki :lol:
Jako komentarz do zacytowanego fragmentu posta napiszę tylko: Bo to United właśnie...

29 kwietnia na Stamford Bridge trzeba wygrać, by piłkarze MU nie musieli oglądać świętujących mistrzostwo zawodników Chelsea.

P.S. Cóż za burza w temacie :lol:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 20 kwie 2006, 8:39

Manumef pisze:
Loczek pisze:A co w tym widzisz zabawnego ? Co Cię tak rozśmieszyło ? Że manchester inwestuje w piłkarzy nawet po zakończeniu kariery zawodnika ? Ja uważam, że jest to strzał w dziesiątkę, bo kto inny zna w tak wielkim stopniu szeregi manu jak nie byli zawodnicy ? A co do Keana, za bardzo egocentryczny chłopak jak na powrót do Manchesteru w roli trenera. Jego wybuchowość nie zna granic i jeszcze by doszło do pobicia młodego chłopaka za to, że po raz nie umiał strzelic z przewrotki :lol:
Jako komentarz do zacytowanego fragmentu posta napiszę tylko: Bo to United właśnie...

29 kwietnia na Stamford Bridge trzeba wygrać, by piłkarze MU nie musieli oglądać świętujących mistrzostwo zawodników Chelsea.

P.S. Cóż za burza w temacie :lol:
Jedno mój drogi Manumef'ie jest pewne . tanio skóry nie sprzedamy, bo przecież to będzie pewnego rodzaju rozczarowanie oglądać tę primadonnę z bombką w dupie cieszącą się jak szczerbaty sucharkiem przy boku piłkarzy Manchesteru .

W każdym razie przyszły sezon apowiada się jeszcze bardziej pasjonująco . Po podpisaniu kontraktu z AIG mamy kupe kasy na nowe transfery. Oprócz nas wzmocni się bez wątpienia Arsenal Londyn i już Chelsea nie będzie się podniecać jak murzyn baterią, że mają najepszy skład.

Czekam z zapartym tchem na okienko transferowe . Po Mistrzostwach Świata wszystko się ułoży !! I feel it :)

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 788

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 20 kwie 2006, 9:28

Jak United wygra na SB to wyjdzie na to ze Fergie jeszcze nie jest za stary na ta robote, a na poczatku wydawalo sie ze chloapki z Manchesteru beda potrzebowac duzych zmian, ja tez z wielka ciekawoscia patrze na okno transferowe :) tyle ze nikt go jeszcze nie otworzyl

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 20 kwie 2006, 17:08

Loczek pisze:tanio skóry nie sprzedamy, bo przecież to będzie pewnego rodzaju rozczarowanie oglądać tę primadonnę z bombką w dupie cieszącą się jak szczerbaty sucharkiem przy boku piłkarzy Manchesteru .
Jak zwykle z pewną dozą ironii :wink:
Loczek pisze:W każdym razie przyszły sezon apowiada się jeszcze bardziej pasjonująco . Po podpisaniu kontraktu z AIG mamy kupe kasy na nowe transfery. Oprócz nas wzmocni się bez wątpienia Arsenal Londyn i już Chelsea nie będzie się podniecać jak murzyn baterią, że mają najepszy skład.

Jestem przekonany, że do klubu trafi conajmniej dwóch zawodników. Któż to będzie? Przekonamy się...
Loczek pisze:Czekam z zapartym tchem na okienko transferowe . Po Mistrzostwach Świata wszystko się ułoży !! I feel it :)
...zapewne jeszcze przed Weltmeisterschaft 2006, gdyż jeszcze przed finałami zarząd ma nadzieję dokonać zakupów.
j1mmy pisze:Jak United wygra na SB to wyjdzie na to ze Fergie jeszcze nie jest za stary na ta robote, a na poczatku wydawalo sie ze chloapki z Manchesteru beda potrzebowac duzych zmian, ja tez z wielka ciekawoscia patrze na okno transferowe :) tyle ze nikt go jeszcze nie otworzyl
JUż teraz można zaryzykować stwierdzenie, że Szkot to najbardziej odpowiednia osoba na stanowisku trenera Man Utd. Osobę, która będzie chciała go kiedyś zastąpić czeka arcytrudne zadanie. Ja jestem za tym b sir Alex został jak najdłużej (przyznam, że po odpadnięciu z LM byłem za zwolnieniem Fegiego :krzesło:

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 20 kwie 2006, 18:33

Posta przepełnionego tak żałosnymi porównaniami jak np.
nie będzie się podniecać jak murzyn baterią
to dawno nie widziałem :roll:
Po podpisaniu kontraktu z AIG mamy kupe kasy na nowe transfery.
Ale raczej ManU nie dostanie całej kasy od razu, tak samo jak Barcelona nie dostałaby 110 milionów za podpisanie kontraktu z kimś tam :roll: Ponadto nie wiadomo czy wszystkie te pieniądze stanowiłyby budżet transferowy. Dość optymistyczna wizja. Sądzę, że wielkich transferów nie będzie czyli jak na ManU standardowo. Pewnie Fergie znów wysupła parę groszy na solidnych graczy, bo na hity transferowe typu Rooney w 2004 czy jeszcze wcześniej RvN bym nie liczył :roll:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 20 kwie 2006, 21:49

yazid^ pisze:Posta przepełnionego tak żałosnymi porównaniami jak np.
nie będzie się podniecać jak murzyn baterią
to dawno nie widziałem :roll:

A co według Twojego szlachetnego gustu jest dobrym porównaniem ? Nie chcesz, nie czytaj, nie komentuj, będziemy happy
Po podpisaniu kontraktu z AIG mamy kupe kasy na nowe transfery.
yazid^ pisze: Ale raczej ManU nie dostanie całej kasy od razu, tak samo jak Barcelona nie dostałaby 110 milionów za podpisanie kontraktu z kimś tam :roll: Ponadto nie wiadomo czy wszystkie te pieniądze stanowiłyby budżet transferowy. Dość optymistyczna wizja. Sądzę, że wielkich transferów nie będzie czyli jak na ManU standardowo. Pewnie Fergie znów wysupła parę groszy na solidnych graczy, bo na hity transferowe typu Rooney w 2004 czy jeszcze wcześniej RvN bym nie liczył :roll:
Widać, Yazid znasz się lepiej na budżecie i zaplanowanych transferach . To nic że na stronach aż buczy i trzęsie od newsów ( tłumaczonych z oficjali ) że skład ma zostać przebudowany. No ale nic to, Yazid mówi że nie będzie wielkich transferów, to nie będzie. Szkoda, bo myślałem, że tak jak ostatnio Rooney do nas zawitał, tak też zawita w te wakacje znany zawodnik. A to znaczy, że mamy sie posiłkować wychowankami ?
A tak na marginesie to AIG i Glazerowie zapewne odpowiednie pieniądze przeznaczą na transfery, zważywszy na makabryczny występ w Lidze Mistrzów.
Słyszałeś Yazid coś o tym ? Czy na Old Trafford narazie milczą ?

Zablokowany

Wróć do „Anglia”