Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 28 kwie 2025, 21:53
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 28 kwie 2025, 22:06
Do RT mi bardzo daleko, ale to co pokazał Braun to jest totalna porażka i patologia. Jak najmniej takich ludzi w polityce, w poglądach można się nie zgadzać, ale na takie popisy chamstwa miejsca być nie powinno. Nie dziwię się, że RT nie miał chętki na dalszą dyskusje na takim poziomie.
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 28 kwie 2025, 22:07
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 28 kwie 2025, 22:10
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 28 kwie 2025, 22:14
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 28 kwie 2025, 22:20
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 28 kwie 2025, 22:27
Ta ewolucja Brauna w wersję Korwin na sterydach to jedna ze smutniejszych rzeczy jaką stała się w polskiej polityce w ostatnich latach. Aż trudno uwierzyć, że bądź co badz kumaty chłop tak sfiksowal.MazurXIII pisze: ↑28 kwie 2025, 22:07Braun akurat ma trochę racji. Powstanie w gettcie obchodzone jest (medialnie) co najmniej jak odzyskanie niepodległości, chanuka nie wiadomo co robi w Sejmie (na 2021 r. Związek Gmin Wyznaniowych Żydowskich w RP liczył 1 704 członków), dość silne na świecie (188 krajów bez wizy) paszporty RP w Izraelu oddajemy wszystkim chętnym, wycieczki żydowskiej młodzieży w RP są praktycznie eksterytorialne z własną, uzbrojoną po zęby ochroną, a Izrael do tej pory nie odpowiedział za zabójstwo Damiana Sobóla. Prowadzimy politykę wobec nich na klonach nie zyskując w zamian NIC abstrahując od tego, że etycznie Izrael obecnie to III Rzesza..
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 28 kwie 2025, 22:29
Nie byłem fanem tej ochrony, musiałem kilka razy odbierać telefony w nocy o północy jak pracowałem w turystyce, bo kierowca robił problemy, ale oby było ich jak najwięcej. Nie wiem jak teraz, ale przed COVIDem to był biznes przywożący do Polski naprawdę grube miliony co roku.
Mr.Chris
Devourer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 28 kwie 2025, 22:44
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 28 kwie 2025, 22:52
Tylko że to jest opinia jakiegoś sporego ułamka naszego społeczeństwa, myślę że nawet z 40% i to jest dopiero powód do żenady.
Przecież on jest za, a nawet przeciw.
A jeszcze ludzie uważają go za inteligentnego człowieka, to że ktoś umie gładko układać zdania złożone, ani trochę nie świafczy o jego mądrości.
Ta opinia potwierdza w pełni, to o czym pisałem na początku.MazurXIII pisze: ↑28 kwie 2025, 22:07Braun akurat ma trochę racji. Powstanie w gettcie obchodzone jest (medialnie) co najmniej jak odzyskanie niepodległości, chanuka nie wiadomo co robi w Sejmie (na 2021 r. Związek Gmin Wyznaniowych Żydowskich w RP liczył 1 704 członków), dość silne na świecie (188 krajów bez wizy) paszporty RP w Izraelu oddajemy wszystkim chętnym, wycieczki żydowskiej młodzieży w RP są praktycznie eksterytorialne z własną, uzbrojoną po zęby ochroną, a Izrael do tej pory nie odpowiedział za zabójstwo Damiana Sobóla. Prowadzimy politykę wobec nich na klonach nie zyskując w zamian NIC abstrahując od tego, że etycznie Izrael obecnie to III Rzesza.
Nawet nie wiem co to jest i chyba dobrze to o mnie świadczy?
yedraz
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 28 kwie 2025, 23:03
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 28 kwie 2025, 23:16
Idealny nie jest, ale tak mam większe zaufanie do badania wariografem niż cynicznym wypowiedziom polityków, którzy zachowują się jak sprzedawcy garnków.
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 28 kwie 2025, 23:53
DDK
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio