Tylko że to jest opinia jakiegoś sporego ułamka naszego społeczeństwa, myślę że nawet z 40% i to jest dopiero powód do żenady.
I dlatego wcale nie dziwię się, że nie mamy na kogo głosować. Bowiem kandydaci są właśnie odzwierciedlenie społeczeństwa i mamy to na co zasłużyliśmy, nic dodać, nic ująć.
Przecież on jest za, a nawet przeciw.
A jeszcze ludzie uważają go za inteligentnego człowieka, to że ktoś umie gładko układać zdania złożone, ani trochę nie świafczy o jego mądrości.
Ta opinia potwierdza w pełni, to o czym pisałem na początku.MazurXIII pisze: ↑28 kwie 2025, 22:07Braun akurat ma trochę racji. Powstanie w gettcie obchodzone jest (medialnie) co najmniej jak odzyskanie niepodległości, chanuka nie wiadomo co robi w Sejmie (na 2021 r. Związek Gmin Wyznaniowych Żydowskich w RP liczył 1 704 członków), dość silne na świecie (188 krajów bez wizy) paszporty RP w Izraelu oddajemy wszystkim chętnym, wycieczki żydowskiej młodzieży w RP są praktycznie eksterytorialne z własną, uzbrojoną po zęby ochroną, a Izrael do tej pory nie odpowiedział za zabójstwo Damiana Sobóla. Prowadzimy politykę wobec nich na klonach nie zyskując w zamian NIC abstrahując od tego, że etycznie Izrael obecnie to III Rzesza.
Nawet nie wiem co to jest i chyba dobrze to o mnie świadczy?