Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 54

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
35%
2
5
25%
3
1
5%
4
3
15%
Poniżej 4
4
20%
Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 16 kwie 2006, 23:25

JP znowu działa :)
JuvePoland pisze:Kiedy we wtorek, 11 kwietnia, nasz provider, z którym całkiem niedawno podpisaliśmy umowę, poinformował nas o przenosinach na lepszy i szybszy serwer nikt z nas nie przewidywał, że sprawy się tak potoczą jak miało to miejsce.
Strona została wyłączona w środę około godziny 16:00 i wtedy wszystko jeszcze szło zgodnie z planem. Kiedy jednak po 24 godzinach JuvePoland nie pojawiło się w sieci "całe i zdrowe" zaczęliśmy się niepokoić. Niestety jak mówi prawo Murphy'ego - "Kiedy ma się coś popsuć na pewno tak się stanie". I my padliśmy jego ofiarą. Nie będziemy się rozpisywać przez co musieliśmy przechodzić aby wszystko wróciło do stanu normalności, bo jest to po prostu niepotrzebne. Wiemy, że i wy przeżywaliście swoje. Niektórzy chyba nawet nie zdawali sobie sprawy z tego ile normalna witryna, funkcjonująca od kilku lat w sieci może dla nich znaczyć. Może nawet nie witryna, a cała społeczność jaka została wokół niej zawiązana. Spieszymy z przeprosinami. Dla wszystkich.
Przejdźmy do spraw bieżących. Strona działa, ale co dalej? W czasie tej awari uświadomiliśmy sobie jedno. Aktualne środki jakimi dysponujemy nie wystarczają do utrzymania tej strony. Dlatego na razie jesteśmy zmuszeni wyłączyć forum. Całkowicie. Kiedy ruszy? Nie znamy konkretnej daty i nie chcemy nic obiecywać bo niektórzy wiedzą, że obiecywaliśmy im, iż strona pojawi się w sieci już w piątek. Mamy niedzielę, a i tak pewno niektórzy dostaną się na nią dopiero w poniedziałek. Forum nie działa, ale działają komentarze, jednak mamy do Was prośbę. Nie róbcie z komentarzy śmietnika. Przypominamy, że służą tylko i wyłącznie do komentowania newsów, ewentualnie do wypowiadania się na temat związany z newsem. Będziemy tego mocno przestrzegać i ośmielimy się nawet karać tych, którzy urządzać będą sobie czaty, bądź normalne forum tam gdzie nie jego miejsce.
Zmuszeni byliśmy także unieważnić weekendowego typera. Wyjaśniać powodów chyba nie musimy.
Chcielibyśmy aby awaryjność w pozostałych dniach roku wyniosła zero. Niestety i tego obiecać nie możemy. Aktualnie podejmujemy wszelkie środki aby uruchomić forum. O wszystkim będziemy was informować na bieżąco.
Czyli forum JP zostało wyłączone :roll:

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 17 kwie 2006, 18:35

Oj niewiem czy wygrana bedzie pewna....z Treviso nie pokazali nic dobrego!

Co do tego pytania czy capello na przyszły sezon powinien zostać w Juve to mówie - TAK - on sie wcale nie wypalił tylko piłkarze sie wypalili - Nedved, Emerson, Treze - do sprzedania! I kupić jakichś Włochów - mamy Antoniolego, Marchionniego i Zanettiego ale to raczej zawodnicy na ławke! Sprzedać Vieire który moim zdaniem sie nie psprawdził - on sam chce wracać na wyspy - to niech wraca! Juve potrzeba rozgrywajacego z prawdziwego zdarzenia - Nedved jak już mówiłem sie wypalił....potrzebny nam ktoś młody - jak kaka, jak Ronaldinho! Jestem też za powrotem Maresci z Sevilli i zakupieniem Bonery i Bresciano z Parmy, Zaccardo z Palermo i Toniego z Violi!

Wsio!

Awatar użytkownika
mamba
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mamba » 18 kwie 2006, 9:46

Moim zdaniem odejsc powinni :
Zalayeta, Blasi i tylko oni... Inna sprawa jest z Zebina bo on nie tylko powinine opuscic Juve, ale on musi to zrobic !
Z tych transferow ktore juz sa :
Marchionni i Antionili jak najbardziej trafione (bo Marchionni dobry, min 2 bramki na San Siro z Milanem, a jak ma nic byc Abbiatiego to jak Gigi zlapie ko tuzje to lepszy Antonilo od Chimentiego...)
Co do Zanettiego... To ani nie jest jakis super zawodnik a i tak w srodku pomocy sa Vieira, Emerson i Gianni ktorze napewno sa od niego lepszymi pilkarzami a trzeba dodac ze mowi sie takze o Rosickym ktore bardzo ale to bardoz by sie w Juve przydal !

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2867

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 18 kwie 2006, 14:33

Juv pisze:JP znowu działa
i znowu nie dziala:/

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 18 kwie 2006, 20:28

Przenosze tutaj dyskusje na temat Juve.
Gomez. W ciągu ostatnich dwóch lat Juventus grał z Bayernem 4 razy, w czym 3 razy wygrał. Doszedł dalej w tym sezonie w LM, w grupie z wami wyszedł na 1 miejscu i choćby dlatego jest lepszy od Bayernu.

Gomez pisze:
co do koksu w Juve...nie masz co sie wypierac...
Co ty [k****] jakiś pojebany jestes? Uniewinniono Juventus ze wszystkich zarzutów. Ze wszystkich! A Fabio Cannavaro brał neoton, środek legalny we włoszech. I tak zeby było zabawniej, brał go w Parmie, a poźniej grał jeszcze w Interze i dopiero z Juve, wiec jego branie nie ma nic wspolnego z Juve.

2WP //maestro

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 18 kwie 2006, 20:42

znasz takie staropolskie przyslowie: "ciagnie wilka do lasu" ja znam.

co do oczyszczenia, bardzo Cie prosze o jakiegos linka lub cos w tym stylu, bo musze byc pewny w 100%.

Juve lepsze od Bayernu :idea: w sezonie co Liverpool zdobyl CL owszem Juve bylo lepsze, ale w tym roku nie masz najmniejszych podstaw zeby pisac ze Juve jest lepsze. Dlatego tez prosze Cie o nie pisanie nieprawdy.

tak wogole to tu chodzi o diametralna roznice miedzy SerieA a BL...tylko jakos tak sie sklada ze ja tej diametralnej roznicy nie widze.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 kwie 2006, 20:48

Gomez pisze:tak wogole to tu chodzi o diametralna roznice miedzy SerieA a BL...tylko jakos tak sie sklada ze ja tej diametralnej roznicy nie widze.

Tak w ogole to ta roznica jest. Niestety moje argumenty postanowiles zignorowac. Tak sie bawil nie bede. W ogole zyjesz w swoim swiecie gdzie BL jest tak samo dobra jak Serie A, a Lucio jest najlepszym defensorem :lol:

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 692
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 18 kwie 2006, 21:38

Gomez pisze:bardzo Cie prosze o jakiegos linka lub cos w tym stylu, bo musze byc pewny w 100%.
Ja Ciebie także poprosze o linka w którym mi pokażesz jak ktoś z Juve bierze koksy:]

Gomez pisze:znasz takie staropolskie przyslowie: "ciagnie wilka do lasu" ja znam

a znasz takie staropolskie przysłowie ,,dwa razy w to samo bagno sie nie wchodzi" ??

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 18 kwie 2006, 21:44

bagg pisze:
Gomez pisze:tak wogole to tu chodzi o diametralna roznice miedzy SerieA a BL...tylko jakos tak sie sklada ze ja tej diametralnej roznicy nie widze.

Tak w ogole to ta roznica jest. Niestety moje argumenty postanowiles zignorowac. Tak sie bawil nie bede. W ogole zyjesz w swoim swiecie gdzie BL jest tak samo dobra jak Serie A, a Lucio jest najlepszym defensorem :lol:
badz tak mily i napisz je jeszcze raz...sorki, ale jakos nie moglem ich wczesniej dostrzec...

Lucio - od Twojego idola Thurama jest napewno lepszy 8) Terry, Nesta, Puyol - sa rownie dobrzy...

ps.faktycznie strasznie sie wycfaniles ostatnimi czasy, chyba ta ranga dodaje Ci mocy...pokaz mi gdzie napisalem ze BL jest tak samo dobra jak Serie A. Czysto teoretycznie Serie A jest lepsza, aleTwojej diametralnej roznicy nie widze... :lol: :roll: oswiec mnie prosze:/ tylko nie bluzgaj bo do komuni nie przystapisz...
---------------------------------------------------------------------------------------
BaSSu pisze:
Gomez pisze:bardzo Cie prosze o jakiegos linka lub cos w tym stylu, bo musze byc pewny w 100%.
Ja Ciebie także poprosze o linka w którym mi pokażesz jak ktoś z Juve bierze koksy:]
widzialem migawki w dzienniku - proces jakiegos lekarza Juventusu...i wogole takie pogloski chodza :)...

widzialem kiedys taki transparent bodajze w sektorze Milanu - wielka strzykawa na bialo-czarnym tle...oni chyba ni wyssali sobie tego z palca. :idea:

BaSSu pisze:
Gomez pisze:znasz takie staropolskie przyslowie: "ciagnie wilka do lasu" ja znam

a znasz takie staropolskie przysłowie ,,dwa razy w to samo bagno sie nie wchodzi" ??

nie znam

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 kwie 2006, 21:52

Gomez pisze:tylko nie bluzgaj bo do komuni nie przystapisz...

:lol: O moja kulture wypowiedzi sie martwic nie musisz.

badz tak mily i napisz je jeszcze raz...sorki, ale jakos nie moglem ich wczesniej dostrzec...

Zobacz chociazby na ostatnie wyniki miedzy zespolami z tych panstw. Nie widzisz roznicy, bo nie chcesz. Bundesliga nie wroze by kiedykolwiek tak samo dobra jak Serie A, PD czy Premiership.

Gomez pisze:ucio - od Twojego idola Thurama jest napewno lepszy Cool

Na te chwile? Tak. Lecz gdyby porownac szczytowa forme obydwu panow to mozna by spekulowac.

Gomez pisze:Terry, Nesta, Puyol - sa rownie dobrzy...

:lol:

Awatar użytkownika
Bianconneri ( Ali )
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bianconneri ( Ali ) » 18 kwie 2006, 21:55

Gomez pisze: Terry, Nesta, Puyol - sa rownie dobrzy...
Chyba nie chcesz nam wmówić że Lucio gra na tym samym poziomie co Nesta, Terry i Puyol :lol: bo jakby grał na takim poziomie to już dawno by wyjechał ze słabego Bayernu, do lepszego klubu :P
Gomez pisze:nie znam
to już znasz

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 692
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 18 kwie 2006, 21:56

Gomez pisze:widzialem migawki w dzienniku - proces jakiegos lekarza Juventusu...i wogole takie pogloski chodza Smile...

widzialem kiedys taki transparent bodajze w sektorze Milanu - wielka strzykawa na bialo-czarnym tle...oni chyba ni wyssali sobie tego z palca. Idea

Ja tez widziałem różne migawki w dzienniku a co do Milanu i reszty klubów to każdy zawsze jakieś robi transparenty na złość przeciwnikowi więc to nie jest żadne uzasadnienie. Co to tego że nie wyssali sobie tego z palca to bym polemizował :wink:

Gomez pisze:a znasz takie staropolskie przysłowie ,,dwa razy w to samo bagno sie nie wchodzi" ??

nie znam

to kup sobie słownik wyrazów frazeologicznych albo obejrzyj jakiś kryminał czy coś
:spoko:

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 18 kwie 2006, 23:08

bagg pisze:
Zobacz chociazby na ostatnie wyniki miedzy zespolami z tych panstw. Nie widzisz roznicy, bo nie chcesz. Bundesliga nie wroze by kiedykolwiek tak samo dobra jak Serie A, PD czy Premiership.
Bayern - Juve 2:1 - miarzdzaca przewaga Bayernu...
Juve - Bayern 2:1 - byliscie lepsi, przyznaje...

Milan - Schalke 3:2
Schalke - Milan 2:2

Juve - Werder 2:1
Werder - Juve 3:2

Milan -Bayern 4:1 - wypunktowali nas ladnie, ale takie wpadki sie zdazaja...
Bayern - Milan 1:1 - ten karniaczek powiedzmy sobie prawde byl taki ni jaki:)

Udine - Werder 1:1
Werder - Udine 4:3

Palermo - Schalke 1:0
Schalke - Palermo 3:0

Sampdoroa - Hertha 0:0

jezeli doszukasz sie tu diametralnej przewagi Serie A nad BL przyznam Ci racje :)

dziekuje i pozdrawiam :)

-------------------------------------------------------------------------------------
Bianconneri ( Ali ) - spelniaj sie dalej, jak chcesz moge udzielic Ci kilku korepetycji :D

heh...nie rozumiecie fenomenu Lucimara Da Silvy - szkoda...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 kwie 2006, 23:14

Gomez pisze:jezeli doszukasz sie tu diametralnej przewagi Serie A nad BL przyznam Ci racje Smile

Gomez pisze:Milan -Bayern 4:1

Masz.

Nie chce mi sie juz pisac w sumie. Ty masz swoje klapki na oczach, ja rozowe okulary. Serie A jest o wiele, wiele lepsze i to powie Ci kazdy kto choc troche na pilce sie zna.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 18 kwie 2006, 23:25

bagg pisze:
Gomez pisze:jezeli doszukasz sie tu diametralnej przewagi Serie A nad BL przyznam Ci racje Smile

Gomez pisze:Milan -Bayern 4:1

Masz.

Nie chce mi sie juz pisac w sumie. Ty masz swoje klapki na oczach, ja rozowe okulary. Serie A jest o wiele, wiele lepsze i to powie Ci kazdy kto choc troche na pilce sie zna.
fakt...trudno sie przyznac do bledu...was tez ladnie skropili 3:0... Bayern przynajmniej honorate wpakowal :lol:

foch i tyle - nie dziwie sie...jak ogladam mecze naszych tramkarzy wielu z nich bardzo latwo sie frustruje i denerwuje po stracie goola...co innego juz w juniorach...wieksza dojrzalosc :)

pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”