Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 05 maja 2025, 19:57
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 05 maja 2025, 19:59
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » 05 maja 2025, 20:02
Jeśli doszło do umowy dożywocia - a Nawrocki tak się zajął typem, że nie wie, że od ponad roku znajduje się w domu pomocy społecznej - to minimum zescamował go fest. Oficjalne (!) oświadczenie sztabu z wczoraj brzmi jakby tak właśnie było.
Bernabeu2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 05 maja 2025, 20:31
Jedno nie wyklucza drugiego.
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 05 maja 2025, 20:39
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 05 maja 2025, 20:52
sickstick
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 05 maja 2025, 21:25
O to mi w tym wszystkim chodzi, nie o sam fakt zakupu (lub nie) tego mieszkania, tylko o bardzo nieudolne wyjaśnianie tej pseudo-aferki.
Dokładnie.
Tylko zerkam, bo sztabowcy średnio mnie interesują.
yedraz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 05 maja 2025, 21:49
No myślę, że nie. Odkładając na bok katastrofalna komunikacje sztabu Nawrockiego, to wciąż kluczowa kwestią pozostaje to czy potwierdza się doniesienia TVN24, mówiące o tym, że Nawrocki zapłacił za tą kawalerkę te 120k. Jeśli się potwierdzą, to z tej całej inby największa afera będzie to w jaki sposób materiały z postępowania sprawdzającego ABW przedostały się do mediów. A to już jest grubsza sprawa od jakiegoś potencjalnie cwaniackiego numeru na bieda flippera jednego z kandydatów.
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 05 maja 2025, 21:55
Za rządów PiS-u można było polityków opozycji inwigilować Pegasusem (także przed wyborami), a teraz TV Republika robi aferę o ten wyciek.
yedraz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 maja 2025, 22:01
Mnie przekonales. Szczegolnie tym ostatnim zdaniem. To sa tylko wybory na prezydenta Polski. Nawrocki to lepszy cwaniak moze niech sprawdza czy czegos z Gabinetu Owalnego nie zajebal.masacra pisze: ↑05 maja 2025, 21:49No myślę, że nie. Odkładając na bok katastrofalna komunikacje sztabu Nawrockiego, to wciąż kluczowa kwestią pozostaje to czy potwierdza się doniesienia TVN24, mówiące o tym, że Nawrocki zapłacił za tą kawalerkę te 120k. Jeśli się potwierdzą, to z tej całej inby największa afera będzie to w jaki sposób materiały z postępowania sprawdzającego ABW przedostały się do mediów. A to już jest grubsza sprawa od jakiegoś potencjalnie cwaniackiego numeru na bieda flippera jednego z kandydatów.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 maja 2025, 22:02
Kluchman
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 05 maja 2025, 22:08
He heW trakcie kampanii wyborczej UOP i Krzysztof Kozłowski (ówczesny minister spraw wewnętrznych w rządzie Mazowieckiego) oskarżyli go o to, że ma związek z Libią (krajem wiązanym wówczas z terroryzmem) oraz z Kolumbią (gdzie silne były wpływy handlarzy narkotyków) – oskarżenia okazały się fałszywe[4][5]. Tuż przed końcem kampanii wyborczej Telewizja Polska podała, że stosuje on przemoc wobec żony – po wyborach telewizja przegrała prawomocnie proces o pomówienie. „Gazeta Wyborcza” opublikowała opinię psychologa Andrzeja Samsona, że Stanisław Tymiński jest chory psychicznie[6].
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 05 maja 2025, 22:10
piotrcies
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio