Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 20 maja 2025, 13:11
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 20 maja 2025, 13:14
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chandlerr » 20 maja 2025, 13:17
Holownia juz zatopiony, trzeba postawic na kogos innego, typu owsiak, brzoska, moze jakis aktor tym razem? Oczywiscie znow, niezalezny i niepartyjny kandydat, a to ze znow zwiazany ze srodowiskami PO nic nie oznacza wy szury i pisiory nienawistne!
Chandlerr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 maja 2025, 13:18
cloner
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 20 maja 2025, 13:25
Ale w jaki sposób zatopił PSL?
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 20 maja 2025, 13:27
johny batonik
Conrado
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Epikur » 20 maja 2025, 13:35
Epikur
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 20 maja 2025, 13:39
johny batonik pisze: ↑20 maja 2025, 13:27Ja jeszcze wrócę do komunikacji miejskiej. Korzystałem we Wrocławiu, kupiłem auto i nawet jeśli stoje w korku to wolę siedzieć w klimatyzowanym aucie niż w obsranym autobusie czy tramwaju z wątpliwej jakości higieną ludźmi. Osoby, które mówią, że komunikacja > auto albo są biedakami bez auta, albo biedakami z autem, którego nie potrafią utrzymać i jak mają do przejechania 1km tramwajem to wychodzi im taniej.
Kto mieszka we Wrocławiu ten wie jak to wygląda. Nie ma dnia bez kolizji tramwajowej, nawet powstał fanpage, który liczył dni od ostatniej kolizji. Aby komunikacja była sprawna to przede wszystkim drogi powinny mieć minimum 3 pasy, z czego jeden buspas. We Wrocławiu masz gówno, a nie drogi i stoisz w korku autobusem tak samo samo jak autem.
To nigdy się nie zmieni bo trzeba by było zaorać całą infrastrukturę miasta i dodać po jednym pasie, albo przerzucić tramwaje z ulic. W niezłej bajce żyjecie wierząc w projekt komunikacji zamiast auta.
dias
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 maja 2025, 13:51
Mając do przejechania 1 km byłoby mi głupio pokonać go inaczej niż pieszo, chyba że akurat padałby deszcz/śnieg. To żaden dystans.johny batonik pisze: ↑20 maja 2025, 13:27Osoby, które mówią, że komunikacja > auto albo są biedakami bez auta, albo biedakami z autem, którego nie potrafią utrzymać i jak mają do przejechania 1km tramwajem to wychodzi im taniej.
Kluchman
cloner
DDK
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio