Centrum operacyjne przyszłości
Cieszmy się tymi wyborami, już tylko tydzień.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 22 maja 2025, 23:44
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 22 maja 2025, 23:48
Tak, uważam, że sam nie zbudowałby partii bo to jest jednak dużo roboty i hajsu do wydania. Myślałem kto mógłby go wciągnąć, patrząc na jego poglądy to pewnie Konfederacja byłaby takim miejscem. Ale - Konfie to się opłaca, jemu - niedias pisze: ↑22 maja 2025, 23:41A która partia go weźmie na listy, żeby mógł tym posłem zostać? Bo chyba nie myślisz o szybkim zbudowaniu struktur terenowych i list, by móc zdobyć liczbę głosów pozwalającą na wejście do Sejmu. Do tego potrzebna jest nieprawdopodobna fura siana, dużo większa niż udział w wyborach prezydenckich.
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cristiano7 » 22 maja 2025, 23:57
ludzie , chłop był kandydatem na prezydenta , po co ma wchodzić teraz role z mniejszą rangą w role która go ani nie interesuje ani mu się nie opłaca?1234 pisze: ↑22 maja 2025, 23:48Tak, uważam, że sam nie zbudowałby partii bo to jest jednak dużo roboty i hajsu do wydania. Myślałem kto mógłby go wciągnąć, patrząc na jego poglądy to pewnie Konfederacja byłaby takim miejscem. Ale - Konfie to się opłaca, jemu - niedias pisze: ↑22 maja 2025, 23:41A która partia go weźmie na listy, żeby mógł tym posłem zostać? Bo chyba nie myślisz o szybkim zbudowaniu struktur terenowych i list, by móc zdobyć liczbę głosów pozwalającą na wejście do Sejmu. Do tego potrzebna jest nieprawdopodobna fura siana, dużo większa niż udział w wyborach prezydenckich.więc to się nigdy nie wydarzy i będzie po prostu robił te swoje programy w Zero, bez jakiegoś już zaangażowania w system. Tak myślę.
Cristiano7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 23 maja 2025, 0:05
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cristiano7 » 23 maja 2025, 0:34
od 2003 czułem pismo nosem
Cristiano7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 maja 2025, 6:20
To akurat nie jest jakaś wywrotka, tylko źle się wyraził. Są takie ambicje, by polskie firmy brały udział w przygotowaniach do tego typu misji. Tak samo jak nieraz biorą udział w innych projektach kosmicznych.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 23 maja 2025, 7:01
Niesamowite, że wszystkie słowa wspieranych przez Ciebie polityków okazują się prawdziwe i właściwe, a w najgorszym wypadku kandydat źle się wyraził albo został niezrozumiany przez prawicowy motłoch. W drugą stronę jest odpowiednio na odwrót.
Quercus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 maja 2025, 7:08
Kluchman
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 23 maja 2025, 7:57
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 23 maja 2025, 8:08
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 23 maja 2025, 8:24
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matrixxx » 23 maja 2025, 9:17
Nic tylko się cieszyć, że po tylu latach propagandy pisowskiej w końcu mamy prawdziwą jakość w tej telewizji. Jak wiemy telewizja ta jest w likwidacji, więc szkoda, że rządzący lada moment zakończą nadawanie tak jakościowych programów.Chlopaczek pisze: ↑23 maja 2025, 8:24Oni w tym programie na TVP stoja zupelnie jak w rosyjskiej telewizji gdzie Solowjow jest ustawiony centralnie a goscie na okolo przy pulpitach. Mogliby im dac jakies fotele zeby sobie kulturalnie usiedli bo odechciewa sie ogladac juz na wejsciu.
Matrixxx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 23 maja 2025, 9:31
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 23 maja 2025, 9:41
Jest w likwidacji, dlatego nie ma kasy na krzesła, ot co!Matrixxx pisze: ↑23 maja 2025, 9:17Nic tylko się cieszyć, że po tylu latach propagandy pisowskiej w końcu mamy prawdziwą jakość w tej telewizji. Jak wiemy telewizja ta jest w likwidacji, więc szkoda, że rządzący lada moment zakończą nadawanie tak jakościowych programów.Chlopaczek pisze: ↑23 maja 2025, 8:24Oni w tym programie na TVP stoja zupelnie jak w rosyjskiej telewizji gdzie Solowjow jest ustawiony centralnie a goscie na okolo przy pulpitach. Mogliby im dac jakies fotele zeby sobie kulturalnie usiedli bo odechciewa sie ogladac juz na wejsciu.
dias
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio