Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 maja 2025, 17:06
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 24 maja 2025, 17:12
Nie wiem jaką masz motywację do napierdalania w tym temacie non stop, ale nazywanie neandertalczykiem na forum kibicowskim kogoś z kim w dużej mierze kibice mogą się identyfikować, to bardzo kiepski pomysł. Jeżeli ci za to płacą, to wykonujesz swoją robotę bardzo [ch**]. Jeżeli robisz to, żeby wspomóc swoją partię, to również robisz to bardzo [ch**]. A jeżeli traktujesz to jako hobby... To cóż. To przemilczę.
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 maja 2025, 17:28
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 24 maja 2025, 17:57
Wytłumacz mi proszę jak w 21 wieku można nazwać inaczej człowieka który czerpie przyjemność z bicia innych ludzi bez żadnego sędziego,bez zabezpieczenia medycznego,a póżniej chwali się tym w mediach,a jego wyborcy twierdzą że to w sumie pozytywna sprawa i dzięki temu będzie dobrym prezydentem ?Mr.Chris pisze: ↑24 maja 2025, 17:12Nie wiem jaką masz motywację do napierdalania w tym temacie non stop, ale nazywanie neandertalczykiem na forum kibicowskim kogoś z kim w dużej mierze kibice mogą się identyfikować, to bardzo kiepski pomysł. Jeżeli ci za to płacą, to wykonujesz swoją robotę bardzo [ch**]. Jeżeli robisz to, żeby wspomóc swoją partię, to również robisz to bardzo [ch**]. A jeżeli traktujesz to jako hobby... To cóż. To przemilczę.
Conrado
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 24 maja 2025, 18:05
I siedzą w karetkach z defibrylatorem,i wszystkim co potrzebne ?
ale nie kibolskim.
zachowaj takie oskarżenia dla siebie ziomeczku
nie jest moja
oby
do tego stopnia że je komentujesz non stop,i zaczepiasz mnie w swoich ? ;D
Conrado
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 maja 2025, 18:15
I to jest twoj problem, brak jakiejkolwiek umiejetnosci czytania ze zrozumieniem.
Potwierdzam.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matrixxx » 24 maja 2025, 18:27
Spytaj Tuska, który jak twierdził Listkiewicz chwalił mu się takimi wyczynami przy spożywaniu wódy.Conrado pisze: ↑24 maja 2025, 17:57Wytłumacz mi proszę jak w 21 wieku można nazwać inaczej człowieka który czerpie przyjemność z bicia innych ludzi bez żadnego sędziego,bez zabezpieczenia medycznego,a póżniej chwali się tym w mediach,a jego wyborcy twierdzą że to w sumie pozytywna sprawa i dzięki temu będzie dobrym prezydentem ?
Matrixxx
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 24 maja 2025, 18:34
Ja już kiedyś pisałem, że dla mnie nie ma wielkiej różnicy pomiędzy galą bokserską, a walką na ustalonych zasadach w lesie. Jeśli 1 na 1 jest ok to 80 na 80 też jest ok. Jeśli są zachowane jakies ustalone zasady to ok. W zasadzie jedynym czynnikiem, dla któego jestem przeciwny ustawkom to to, że ewentualne leczenie jest z naszych podatków, ale z drugiej strony wolę żeby te pieniądze szły na leczenie ludzi, którzy uprawiają jakąś aktywnosć fizyczną niż np. alkoholików.Conrado pisze: ↑24 maja 2025, 17:57Wytłumacz mi proszę jak w 21 wieku można nazwać inaczej człowieka który czerpie przyjemność z bicia innych ludzi bez żadnego sędziego,bez zabezpieczenia medycznego,a póżniej chwali się tym w mediach,a jego wyborcy twierdzą że to w sumie pozytywna sprawa i dzięki temu będzie dobrym prezydentem ?
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 24 maja 2025, 18:46
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 24 maja 2025, 18:53
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 24 maja 2025, 19:13
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 24 maja 2025, 19:15
Eyesmon
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl