Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 2744

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 801

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 25 maja 2025, 19:54

Ilu to już było trenerów zmienianych i [ch**] to dało, a ten dalej swoje :rydzyk:

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 677
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 25 maja 2025, 19:57

Jak zmieniasz ciągle na złych bez myślenia o tym pod jakich zawodników ma być trener to niestety. Dlatego Slot idealnie wszedł w buty Kloppa, a Lvpool nie zmieniał Niemca na Amorima bo taktyka była inna.

Tu na forum też masz takich co niby piszą o piłce nożnej a jak czytasz co piszą, to widzisz że jednak oglądają mecze na na livescore.

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 25 maja 2025, 19:59

Ale to zawodnicy mają być pod trenere, a nie trener pod zawodników 🙃 widziałeś kiedyś zeby w pracy to ludzie rządzili, a nie kierownik?

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1994

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 25 maja 2025, 20:03

Bassu pisze:
25 maja 2025, 19:49
Mówię to od kilku miesięcy. Zmienić trenera i zmienić takie pierdolenie:

Bez trenera nie ruszysz. Amorim nie dźwignie tematu choćby nie wiem jak się starał.
Mr.Chris pisze:
25 maja 2025, 19:43
Przedstaw swoją propozycję.
Dalej nie widzę propozycji, tylko pierdolenie jak u żula spod sklepu, który lubi sobie ponarzekać do nieznajomych sącząc tanie wino.

Awatar użytkownika
dias
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1316

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 25 maja 2025, 20:09

BadBoy pisze:
25 maja 2025, 19:54
Ilu to już było trenerów zmienianych i [ch**] to dało, a ten dalej swoje :rydzyk:
Bo nie chodzi o to, żeby w końcu był jakiś trener i miał szansę na realizowanie swojego planu (i zgrał się z wizją klubu, której aktualnie nie ma). Chodzi o to, żeby nieustannie zmieniać i żeby był powód do narzekania na innych kibiców, którzy w tym czy innym trenerze pokładają nadzieje na lepsze jutro.

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 25 maja 2025, 20:17

BadBoy pisze:
25 maja 2025, 19:59
Ale to zawodnicy mają być pod trenere, a nie trener pod zawodników 🙃 widziałeś kiedyś zeby w pracy to ludzie rządzili, a nie kierownik?
ale chyba łatwiej dobrać trenera pod posiadaną kadrę niż kadrę pod trenera. Potem nakupują mu grajków pod to 3-5-2 za setki milionów a ten koniec końców poleci i co wtedy? Kolejna rewolucja pod kolejnego trenera?

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 25 maja 2025, 20:20

Delpiero14 pisze:
25 maja 2025, 20:17
BadBoy pisze:
25 maja 2025, 19:59
ale chyba łatwiej dobrać trenera pod posiadaną kadrę niż kadrę pod trenera. Potem nakupują mu grajków pod to 3-5-2 za setki milionów a ten koniec końców poleci i co wtedy? Kolejna rewolucja pod kolejnego trenera?
A to już tego nie próbowali od odejścia SAF’a na emeryturkę?

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 25 maja 2025, 20:56

Mr.Chris pisze:
25 maja 2025, 20:03
Bassu pisze:
25 maja 2025, 19:49
Mówię to od kilku miesięcy. Zmienić trenera i zmienić takie pierdolenie:

Bez trenera nie ruszysz. Amorim nie dźwignie tematu choćby nie wiem jak się starał.
Mr.Chris pisze:
25 maja 2025, 19:43
Przedstaw swoją propozycję.
Dalej nie widzę propozycji, tylko pierdolenie jak u żula spod sklepu, który lubi sobie ponarzekać do nieznajomych sącząc tanie wino.
Ja rozumiem Twoją optykę. Pokazujesz ją za każdym razem gdy czytam Twoje posty na forum. Dla mnie sprawa jest jasna. Trener nie ogarnia burdelu. Ty merdasz ogonem i mówisz kupmy mu nowe zabawki, niech spróbuje ogarnąć.

Ja już kręciłem te rundę powieści przy ETH, też było odsądzanie od czci i wary. Problem jest taki że spotkamy się tu daj Boże w grudniu i Ty znowu będziesz zdziwiony i smutny jak ciele malowane że nie pykło. A ja się do tego czasu będę musiał męczyć z wizją Amorima i Twoja ekscytacja okienkiem transferowym. Biorę popcorn i czekam

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 25 maja 2025, 21:29

Bassu pisze:
25 maja 2025, 20:56
Ty merdasz ogonem i mówisz kupmy mu nowe zabawki, niech spróbuje ogarnąć.
Serio?
Mr.Chris pisze:
22 maja 2025, 0:38
jeżeli zarząd ma jakiś zajebisty plan z nim związany, to niech go realizują, tylko niech mają z tyłu głowy podczas robienia transferów, że może nie wypalić i żeby to byli gracze uniwersalni pasujący do wielu stylów jak duża część transferów do tej pory - Yoro, Ugarte, De Ligt czy Mazraoui, to zawodnicy którzy będą pasowali niemalże kto by nie przyszedł.
Ps.
Mr.Chris pisze:
25 maja 2025, 20:03

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8350

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 26 maja 2025, 0:07

No to mamy Kunia

62,5 mln funtów, masakryczna kwota, chyba większość naszego pierwotnego budżetu. Ja się trochę jaram, bo dawno nie braliśmy wyróżniającego się ligowca, ale przy tej kasie jest zawsze obawa, że presja zeżre mu nogi. Oby nie.

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 26 maja 2025, 0:34

Zajebiste liczby jak na taką drużynę w EPL. Będzie też pasował do wielu systemów, jeżeli zmienimy managera (ofensywny pomocnik/fałszywy napastnik u Amorima, cofnięty napastnik w 3-5-2, czy ofensywny pomocnik/napastnik w 4-2-3-1). Tylko kwota wydaje się dosyć spora przez pryzmat jego charakterku, ale Wilki za niego zapłaciły 50mln i na pewno się spłacił, więc może i u nas się uda. O ile oczywiście nic się po drodze nie posypie.

Awatar użytkownika
Tennessee
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 587

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 26 maja 2025, 2:15

Matheus Cunha to świetny transfer, można pogratulować. Kwota? wiadomo, że United płaci więcej za transfery, bo nazywa się Manchester United. 15. miejsce w tabeli jest ok, więc spokojnie można wydawać pieniądze. Gość który strzelił 9 bramek w drużynie Atalanty przychodził za £64, także Cunha wyrwany na promocji.
Jak brazol będzie mocno skupiony na tym za co mu płacą, czyli na grze w piłkę, to będzie świetny, potrafi robić różnicę.

Lisandro Martínez odchodzi, zostaje? jaka jest jego sytuacja?

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 26 maja 2025, 2:22

Tennessee pisze:
26 maja 2025, 2:15
Lisandro Martínez odchodzi, zostaje? jaka jest jego sytuacja?
Kontuzja goni kontuzję, więc ciężko powiedzieć, zainteresowania w mediach nie widziałem żadnego. W tamtym roku opuścił łącznie grubo ponad pół sezonu przez złamanie kości stopy i coś jeszcze, a w tym jakoś w połowie sezonu mu poszły wiązadła.

Nie lubię niskich obrońców, którzy dodatkowo nie są demonami szybkości, ale jako lewy środkowy w taktyce Amorima by nie był najgorszy. Anyway, jeżeli ktoś zaproponuje 25-30mln, to mam nadzieję, że nie będzie się długo United zastanawiać. No chyba oczywiście, że chętnych będzie więcej, to wtedy trzeba się targować. Tak, czy inaczej jak zostanie i będzie zdrowy, to dla mnie ok, a jak odejdzie, to nie będę tęsknił.

Awatar użytkownika
Tennessee
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 587

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 26 maja 2025, 2:39

No właśnie, gdyby to zdrowie było lepsze. Lisandro Martínez odpowiednio wkomponowany to jest kawał zawodnika.
Tak mi się zdawało na początku, że będzie pasował do portugalskiego bajeranta, może jeszcze będzie.

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 26 maja 2025, 11:50

Wcześniej patrzyłem tylko na liczby w EPL, ale właśnie się zorientowałem, że Bruno ma 19 goli i 20 asyst. 39pkt w klasyfikacji kanadyjskiej w 57 meczach z tak [ch**] drużyną, to niesamowity wyczyn.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”