Były odpalone kontakty bez szczegółów.Przeczytaj artykuł,bo jest ciekawyBerele Lewartow pisze: ↑26 maja 2025, 13:38Tylko to zapowiadali, że żyłem w przekonaniu, że to już było dawno odpalone xd.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 26 maja 2025, 13:47
Były odpalone kontakty bez szczegółów.Przeczytaj artykuł,bo jest ciekawyBerele Lewartow pisze: ↑26 maja 2025, 13:38Tylko to zapowiadali, że żyłem w przekonaniu, że to już było dawno odpalone xd.
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 26 maja 2025, 13:48
Nie w tym rzecz. Rzecz w tym, że teraz w redakcjach jest bardzo pracowity czas, bo I tura pokazała, że sprawy się trochę skomplikowały i z ostatecznymi wynikami wyborów może być nie tak kolorowo. Więc obiektywne media (no bo przecież takie powinno być dziennikarstwo w swoim zamyśle, prawda?) prowadzą teraz rozmaite śledztwa w sprawie wydarzeń sprzed x lat. Ten sam człowiek jest prezesem IPN od czterech lat - tam sutener, chuligan, narkoman, alfons był ok? Nikomu to nie przeszkadzało, nikt nie grzebał w jego przeszłości? Czy może nie było potrzeby, bo nie konkurował z kandydatem, na którego zwycięstwie zależy mediom?Conrado pisze: ↑26 maja 2025, 13:35No beka z tej aferki
Przecież każdy normalny facet lubi poruchać(nie swoją kobietę) będąc na urlopie nad morzem
No i zamiast samemu marnować czas na szukanie,po prostu klienci prosili Karola o sprowadzenie pań,bo on tutejszy i ma najlepsze rozeznanie.
Karol to po prostu bardzo uczynny facet,taki swój chłop
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 26 maja 2025, 13:53
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 maja 2025, 13:56
U mnie w robocie poziom zindoktrynowania jest na najwyższym szczeblu w historii. Uważam, że Rafał jest świetnym szefem, nie chcę innego więc jestem zmuszony zagłosować tak jak cała szeroko pojęta prawica.masacra pisze: ↑26 maja 2025, 13:26Ale panowie, nie bądźcie tacy zdziwieni.
Przeciez mówicie o tym samym elektoracie, który przymykał oko na to, ze jego ulubiona partia słowo w słowo powtarza propagandę Łukaszenki i Putina w sprawie sytuacji na polsko-białoruskiej granicy. To nie działo się 20 lat temu, tylko 2
To jest poziom fanatyzmu ciężki do ogarnięcia rozumem zwykłemu człowiekowi.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chandlerr » 26 maja 2025, 13:56
Chandlerr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 26 maja 2025, 14:07
Czyli uderzasz w podstawy demokracji.
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 26 maja 2025, 14:09
Maciek (interista)
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 maja 2025, 14:19
Sens miałby limit wiekowy na czynne prawo wyborcze (i bierne w sumie też), by ograniczyć wpływ ludzi, którym statystycznie została jedna czy dwie kadencje na tym świecie, ale to nie przejdzie.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 26 maja 2025, 14:23
Conrado
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 maja 2025, 14:30
a ja bym chciał, żeby w samorządach nie mogli pracować ludzie będący w partii w przeciągu np. okresu ostatnich 5 lat. To jest rak trawiący samorządy...dias pisze: ↑26 maja 2025, 14:07a bym się skłaniał raczej ku temu, by na posła/senatora mógł startować wyłącznie ktoś z udokumentowaną historia pracy w samorządzie, a na prezydenta wyłącznie ktoś, kto przepracował pełną kadencję w jednej z dwóch izb. Tylko co z tego co ja bym chciał, skoro wiemy, że do tego nie dojdzie?
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 26 maja 2025, 14:45
No ale jednak to już tylko 61% z wyborów na wybory coraz mniej.
yedraz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 26 maja 2025, 14:47
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 26 maja 2025, 15:11
Maciek (interista)
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio