1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 02 cze 2025, 0:50
i co wygrał KarolPelart2 pisze: ↑01 cze 2025, 21:49Człowieku, od dzisiaj pełnię władzy w Polsce zdobywa Bruksela a w zasadzie Berlin. Nie licz na to, że my coś uzyskamy lub czemukolwiek się sprzeciwiamy. Dla mnie te wybory to potwierdzenie, że ciut więcej niż połowa wyborców, oddała suwerenność swojego kraju w zamian za, w sumie nie wiem za co? Bo chyba nie za widmo dobrobytu i rozwoju. Niech się dzieje, niektórzy nigdy się nie nauczą.
Prosiłbym moderację, o usunięcie mojego konta.
Tematy piłkarskie i tak mnie od lat nie interesują. Będę wdzięczny. Do wyborców Trzaskowskiego, to był błąd i wkrótce się o tym przekonacie.
krzysiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 02 cze 2025, 1:10

Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 02 cze 2025, 1:14
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 02 cze 2025, 1:15
krzysiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 02 cze 2025, 1:30
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » 02 cze 2025, 1:32
Bernabeu2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 02 cze 2025, 1:39
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 02 cze 2025, 1:39
johny batonik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 02 cze 2025, 1:44
yedraz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 02 cze 2025, 1:53
Ja się totalnie nie dziwię. Jeśli powiesz, że głosujesz na Brauna/Konfederacje to od razu jesteś szufladkowany, że chcesz zabronić aborcji i palić murzynów i żydów. Argumenty do tych ludzi w postaci tego, że możesz mieć odmienne zdanie niż prawica w sprawie aborcji i kościoła, ale zgadzać się w kwestii migracji i gospodarki, nie trafiają do nich. A co dzisiaj na nas bardziej oddziałuje? Aborcja i kościół, czy to, że mamy problem z ukrańcami, mamy wysokie ceny, a na horyzoncie pojawia się pakt migracyjny i zielony ład?
johny batonik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cristiano7 » 02 cze 2025, 1:57
Zobacz jak mainstream traktuje ludzi o odmiennych do "koalicyjnych" poglądów. Jebać Pis wg takiego europosła Śmiszka to "dorobek kulturowy"
Cristiano7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 02 cze 2025, 2:02
No to właśnie głosujący na Platformę mają wg tego co tutaj piszecie o wiele więcej powodów do wstydu, a jakoś nie ukrywają się ze swoimi sympatiami wyborczymi?johny batonik pisze: ↑02 cze 2025, 1:53A co dzisiaj na nas bardziej oddziałuje? Aborcja i kościół, czy to, że mamy problem z ukrańcami, mamy wysokie ceny, a na horyzoncie pojawia się pakt migracyjny i zielony ład?
Ale czy ten mejnstrim głównych mediów w naszych czasach jest naprawdę wyznacznikiem standardów społecznych?Cristiano7 pisze: ↑02 cze 2025, 1:57Zobacz jak mainstream traktuje ludzi o odmiennych do "koalicyjnych" poglądów. Jebać Pis wg takiego europosła Śmiszka to "dorobek kulturowy"
yedraz

Cristiano7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 02 cze 2025, 2:15
yedraz
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio