Piękny kandydat. Sikorski to taki Trzaskowski, tylko mniej zniewieściały. Typ skompromitował się już nie raz, także obaj są gówno warci.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 02 cze 2025, 15:49
Sh00t
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 02 cze 2025, 15:50
Hołownia gra na siebie, bo we wrześniu ma go zastąpić ten padalec w żółtym sweterku, Czarzasty. Imo dla Hołowni to ostatnia szansa na wyrwanie czegokolwiek.
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 02 cze 2025, 16:29
To u mnie w Tomaszowie zaszły zmiany. W 1 turze wygrał Trzaskowski bodajże o jakieś 200 głosów. Drugą turę wygrał Nawrocki o równo 900 głosów!

Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 02 cze 2025, 16:41
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 02 cze 2025, 16:42
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 02 cze 2025, 17:13
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 cze 2025, 17:29
Zgadzam się. Czytając ten temat miałem takie same uczucia. Bardzo jest mi z tego powodu przykro. Przypomniał się powrót do najgorszych czasów tego wątku sprzed x lat.piotrcies pisze: ↑02 cze 2025, 17:13Dziś naczytałem się mnóstwa tekstów o wyjeżdżaniu z kraju, o zjebanych wyborcach, którzy zniszczyli właśnie kraj, o wstydzie itd. Ok, w wyborach zawsze ktoś będzie niezadowolony, ale ludzie są prawie gotowi sobie oczy powydrapywać za te wyniki, to mnie mocno niepokoi i przeraża. I co najgorsze, wydaje mi się, że tu już nie chodzi o ten duopol partyjny, tylko te dwie Polski, które - nawet jeśli PiS i PO będą pogonione, będą się ogniskować wokół Mentzena i Zandberga lub kogokolwiek innego. I na moje życie codzienne to wpływu nie ma, po prostu mega mnie tak po ludzku to boli, że ludzie naprawdę zieją do siebie nienawiścią ze względu na politykę. Jedni drugim odmawiają polskości, drudzy pierwszych traktują jak mniej wartościową intelektualnie i moralnie część społeczeństwa. Pojebane to.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 cze 2025, 17:40
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 02 cze 2025, 17:44
piotrcies
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 02 cze 2025, 17:56
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 02 cze 2025, 18:06
Twitterek mi przypomniał.
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 02 cze 2025, 18:14