Nie pamiętasz pierwszych wyborów?Duma Katalonii pisze: ↑02 cze 2025, 8:54bo takiej sterty ostentacyjnego gówna jakie wylano na jednego kandydata to nigdy chyba nie było.
No dwóch, tyle że Duda ich ułaskawił (po raz wtóry),
Mam tak samo jak Ty... na Podlasiu.
Dopóki nie przyjdzie następny kataklizm, to tak trwa mać.piotrcies pisze: ↑02 cze 2025, 17:13Mam nadzieję, że kiedyś to jeszcze będziemy mogli normalnie się ze sobą pokłócić bez takiej agresji i nienawiści, ludzie wrzucają jakieś statementy, że kto głosował na X lub Y niech usuwa mnie ze znajomych i nie odzywa się więcej do mnie. No kurde, naprawdę tyle gadania o godzeniu Polaków, a my sami tego nie chcemy. Trzeba podzielić kraj na pół chyba i wtedy każdy będzie zadowolony.
Nie powiedziałbym, to była jednak druga frekwencja ever!
No dziś też do studia "Szkła kontaktowego" zadzwoniła pani z takim postulatem i Tomasz Sianecki ją strofował, ale moim zdaniem zbyt delikatnie...
No i zaczynam mieć wątpliwości?
Jakby na to nie patrzeć nasz nowy prezydent elekt, to taka trochę "Kariera Nikodema Dyzmy", a pamiętacie jak się skończyła?Devourer pisze: ↑02 cze 2025, 23:43To jeden z powodów dlaczego przegrali wybory. Od różnej maści "profesurów", celebrytów i innych "ą" i "ę" z salonów - cały czas wywyższanie się i pogarda dla reszty, więc duża część elektoratu łyka narrację i przez głosowanie na "postępowych" polityków uważa się za jaśnie panów oświeconych i teraz sączą jad, że im ciemny niewykształcony plebs z pokrytych słomą chatek na bagnach wybrał prezydenta.