kto powinien być pewniakiem w kadrze Janasa??? - Strona 15

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 23 kwie 2006, 15:01

Martinho Fabiański mozę jechać.
Porównanie z Tottim nie na miejscu.Jak można kogoś zabierać na MŚ tylko dlatego że pół roku temu dobrze grał.
Franek jest napastnikiem więc wymaga się od niego żeby strzelał.

Pozdro

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 23 kwie 2006, 15:02

Martinho pisze:Totti tez nie gra a mowi sie o jego powolaniu...Dudek dla Polski jest jak Totti dla Wloch wiec czemu mialby nie jechac Question Laughing Mysle ze dobry przyklad dalem Wink
Myślę, że nie dobry ;) Lippi od Tottiego zaczyna budować zespół, on jest motorem napędowym w swoim klubie i reprezentacji, a nie gra, gdyż jest kontuzjowany, ale już bardzo niedługo wróci na boisko :)

Coby nie było OT, pewniacy, to Żurawski, Szymkowiak, Smolarek i jeszcze kilku innych, moim zdaniem również Franek. A na mundial i tak pojadą Rasiak i Dudek. Co więcej, obaj będą grać w pierwszym :P

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 23 kwie 2006, 15:09

cloner pisze:przeciez Totti byl badz jeszcze jest kontuzjowany - to jak ma grac

maestro pisze:Lippi od Tottiego zaczyna budować zespół, on jest motorem napędowym w swoim klubie i reprezentacji, a nie gra, gdyż jest kontuzjowany, ale już bardzo niedługo wróci na boisko

To ze jest kontuzjowany to ja wiem... :roll: Chodzilo mi o to ze Dudek i Totti przez dluzszy okres czasu nie graja, obaj nie wiadomo w jakiej sa formie, obydwaj jak grali to byli znaczacymi postaciami w swoich klubach i obydwaj staraja sie o wyjazd na mundial...

(L)egionista pisze:Martinho Fabiański mozę jechać

Na zakupy czy po doswiadczenie :?: Bo na pewno nie za swoja klasowosc w porownaniu z Dudkiem , Kowalewskim czy Kuszczakiem...
maestro pisze:pewniacy, to Żurawski, Szymkowiak, Smolarek
Ja bym Baszczynskiego dorzucil :)

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 23 kwie 2006, 15:14

Martinho po doświadczenie i obycie na przyszłość z wielkimi turniejami.Porównywać się do Dudka Kowala czy do Boruca to nie powinien.Lecz jako 3 bramkarz mógłby jechać.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 23 kwie 2006, 15:20

(L)egionista pisze:Martinho po doświadczenie i obycie na przyszłość z wielkimi turniejami.Porównywać się do Dudka Kowala czy do Boruca to nie powinien.Lecz jako 3 bramkarz mógłby jechać.
:lol2: A po co u nas taki bramkarz ma jechać po doświadczenie? Przecież pojedzie Boruc - 26 lat, i może Kuszczak - 24 lata :lol: Ale z jakiej paki Fabiański? Tak więc z wielkimi turniejami obędą się ci dwaj. Po co nam 190276875487 bramkarzy obytych?

Jak już gdzieś pisałem, lepiej zabrać napastnika lub pomocnika.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 23 kwie 2006, 15:21

(L)egionista pisze:Martinho po doświadczenie i obycie na przyszłość z wielkimi turniejami.Porównywać się do Dudka Kowala czy do Boruca to nie powinien.Lecz jako 3 bramkarz mógłby jechać.

Ja jestem przeciwnikiem wyjezdzania pilkarzy na mundial nie z racji prezentowanych umiejetnoscie ale po doswiadczenie...Moim zdaniem powinni jechac najlepsi a nie ci co jada na mundial zeby zobaczyc go sobie na zywo.. Nawet jako 3 bramkarz Fabianski nie powinien jechac bo po prostu sa lepsi od niego...

Pewniacy dla mnie to Zurawski, Szymkowiak, Smolarek, Baszczynski i mimo wszystko wykonujacy czarna robote Sobolewski :D

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 kwie 2006, 15:24

mimo wszystko wykonujacy czarna robote Sobolewski
sorry ziom, ale Sobolewski to narazie cien Sobolewskiego sprzed roku czy dwoch :wink:

wtedy go juz nie widzialem w 1.skladzie - teraz nawet na lawce bym go nie posadzil :D

zdecydowanie wole Kaluznego i Radomskiego :twisted:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 23 kwie 2006, 15:30

cloner pisze:sorry ziom, ale Sobolewski to narazie cien Sobolewskiego sprzed roku czy dwoch

A w czym jest lepszy od niego Rasiak z racji prezentowanych umiejetnosci :?:

cloner pisze:zdecydowanie wole Kaluznego i Radomskiego
Kaluzny byl dobry 3 albo 4 lata temu a teraz to juz jest cien tego zawodnika...Wcale nie lepszy od Sobolewskiego...Radomski w klubie podobno nie najgorzej sobie radzi a jak przyjdzie reprezentacji to niczym sie nie wyroznia...Oczywiscie jest to ulubieniec Janasa, drugi tuz po Rasiaku :)

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 23 kwie 2006, 15:52

Corinthians myślisz że Fabiański jest zły.Jest dobry i powinien jechać a czy będzie 1, 2 czy 12345678900 bramkarzem to Janas zadecyduje.
Martinho pokaż mi lepszych od Fabiańkiego??Kuszczak który raz broni wspaniale raz że szkoda gadać.Fabiański trzyma równą formę i przepuszcza mało bramek.

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 23 kwie 2006, 16:11

(L)egionista pisze:Martinho pokaż mi lepszych od Fabiańkiego??Kuszczak który raz broni wspaniale raz że szkoda gadać.Fabiański trzyma równą formę i przepuszcza mało bramek.

No ale jest rożnica między Ligą Angielską i Polska i to całkiem spora :)

Dla mnie w bramce powinien stać Dudek , drugi Boruc no i Kuszczak jako trzeci .

A pewniaki na w składzie to Żurawski , Sobolewski , Smolarek , no i Bąk oraz Baszczyński .
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2006, 16:14 przez Scyzoryk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 23 kwie 2006, 16:13

Jest spora różnica ale umiejętności Fabiański ma większe od Kuszczaka.

Awatar użytkownika
gringo7
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 23 kwie 2006, 16:54

Fabiański nie puszcza bramek głównie dzięki wspaniałej postawie obrońców Legii, dodać do tego trochę umiejętności i mamy 13 goli puszczonych w 26 meczach :P. Na reprezentacyjnej bramce dużo pewniejsi są Boruc, Dudek czy Kowalewski, a Fabiański w przyszłości jeszcze będzie miał okazje pojechania na mundial (miejmy nadzieje :D ).

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 23 kwie 2006, 17:31

Moja odpowiedź na pytanie jest nastepująca: Nikt. Powinni grać Ci, którzy są w najwyższej formie, nie powinno być czegoś takiego jak pewniaki.

Nawiązując do Radomskiego to on gra w klubie na pozycji środkowego obrońcy.

Awatar użytkownika
Zaglebie Sosnowiec
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaglebie Sosnowiec » 23 kwie 2006, 18:09

Cloner pisze:Moi pewniacy :
- Kaluzny
- Rasiak
Cloner-to chyba nie przypadek,ze wziales swoj nick,z drzewa :P Promujesz drewniakow z usmiechem na twarzy :!: To dla mnie niezrozumiale.Rozumiem,ze Rasiak moze byc przez ciebie lubiany,za skromnosc,za pracowitosc,za nie zgrywanie gwiazdki,ale prawda jest ze on kiedy Polska atakuje jest jak obronca druzyny przeciwnej-znakomicie rozbija ataki Polski,jesli ma swoj dzien(tak jak z Anglia).A Kaluzny?Byl dobry z cztery lata temu i zabranie go na mundial byloby nieporozumieniem :!: [/quote]

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 23 kwie 2006, 19:59

kama reda masz racje nie powinno być pewniaków czy ulubieńców gra ten kto jest w danym momencie najlepszy i gra dobrze i regularnie w klubie.a nie ten co zagrał 3 mecze przez cały sezon czy nie strzelił bramki przez 1207 godzin.Bez przesady.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”