Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 09 cze 2025, 15:12
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 09 cze 2025, 15:13
Czy ja wiem? Kryształowy to na pewno nie, bo w latach 90. był w Waszym laboratorium, gdzie po latach z braku lepszych dowodów i uniewinnień ostatecznie nic nie wynikło. Z drugiej strony został w Juventusie po karnej degradacji. No ale skoro już dawno po karierze to mógłby być bardziej szczery, zwłaszcza że kumpluje się z Tottim, więc prywatnie musi mieć ciekawe życie
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 09 cze 2025, 15:14
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 cze 2025, 15:20
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 09 cze 2025, 15:20
Tennessee
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 09 cze 2025, 15:23
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 09 cze 2025, 15:40
Boromir
Tennessee

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 09 cze 2025, 16:16
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 09 cze 2025, 16:16
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 09 cze 2025, 16:17
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 09 cze 2025, 17:22
Niestety coś mnie podkusiło i czytałem jego biografię. Idealna dla dzieciaków chcących jarać się piłką. Same ideały, tylko piłka i fair play. Nic o prezesach, mafii czy tifosi.matt_ pisze: ↑09 cze 2025, 15:13Czy ja wiem? Kryształowy to na pewno nie, bo w latach 90. był w Waszym laboratorium, gdzie po latach z braku lepszych dowodów i uniewinnień ostatecznie nic nie wynikło. Z drugiej strony został w Juventusie po karnej degradacji. No ale skoro już dawno po karierze to mógłby być bardziej szczery, zwłaszcza że kumpluje się z Tottim, więc prywatnie musi mieć ciekawe życie![]()
PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 09 cze 2025, 17:26
Ta kadra nie ma żadnej przyszłości. Lata lecą a tu się nic kompletnie nie zmienia. Zero wyszkolonych piłkarzy na poważnym poziomie. Jedyni gracze którzy w miarę dobrze sobie radzą w topowych ligach i ekipach to zawodnicy którzy wyjechali z Polski jeszcze jako dzieci i nie zdążyli przesiąknąć polską myślą szkoleniową. Tutaj nikt nie chce zmian, bo wiązałoby się to z zakończeniem kolesiostwa i układzików co zbyt wielu osobom byłoby nie na rękę.
Delpiero14
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 09 cze 2025, 18:02
ddemon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio