Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 cze 2025, 13:03
cloner
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 09 cze 2025, 13:11
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 09 cze 2025, 13:24
Ostatnio Szułdrzyński przepraszał po roku internautę za nazwanie go "kundelkiem", co najprawdopodobniej było wynikiem wyroku. Ogólnie widziałem trochę takich przeprosin na twitterze po przegranych sprawach. I za każdym razem chodziło o jakieś "pomówienie" lub obrazę drugiej osoby. To jest oczywiście pierdoła, ale niektórzy się bawią w takie rzeczy i wygrywają.
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 09 cze 2025, 13:27
Ogólnie jak ktoś się lubi bawić w sądy to dużo może. Kiedyś skręciłem kostkę na dziurawym chodniku w centrum Opola, ortopeda "polecił" mi że wystarczy 1 świadek i mogę sądzić miasto o odszkodowanie z dużym prawdopodobieństwem że wygram.Sammyy pisze: ↑09 cze 2025, 13:24Ostatnio Szułdrzyński przepraszał po roku internautę za nazwanie go "kundelkiem", co najprawdopodobniej było wynikiem wyroku. Ogólnie widziałem trochę takich przeprosin na twitterze po przegranych sprawach. I za każdym razem chodziło o jakieś "pomówienie" lub obrazę drugiej osoby. To jest oczywiście pierdoła, ale niektórzy się bawią w takie rzeczy i wygrywają.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 09 cze 2025, 14:21
Lis jest w tym miejscu, gdzie swego czasu znajdował się Kolonko. Jeszcze przed tym jak został prezydentem Polski, ale kiedy już było wiadomo, że do konca normalny nie jest. Pytanie czy z Lisem jest tak, że mu odbiło - czy to kwestie zdrowotne. Kilka wylewów odbija piętno na głowie i inteligencji.
venomik
Sh00t

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 09 cze 2025, 15:08
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 09 cze 2025, 15:44
Mordeczko, a oglądałeś kiedyś TV Republika i widziałeś kto się tam pojawia (np niedawno wybrany prezydent Karol Nawrocki) ? Bo z pełnym podnieceniem opisujesz połowę księżyca, udając jednocześnie że druga połowa księżyca nie istnieje, co jest zwyczajnie głupie.masacra pisze: ↑09 cze 2025, 15:08My się śmiejemy z Lisa, a u niego na kanale cyklicznie pojawiają się wybitni dziennikarze Jacek Żakowski, Cezary Michalski, Bartosz Wielinski i Wiesław Władyka, ze swoimi komentarzami.
A w ostatnim roku gościnnie wystąpili m.in Adam Michnik, były prezes NIK Krzysztof Kwiatkowski, Dorota Brejza żona posła Brejzy, Włodzimierz Cimoszewicz, Michał Kamiński, Sławomir Sierakowski, Ryszard Petru, Leszek Balcerowicz, Ryszard Kalisz czy Bronisław Komorowski.
Pytanie się nasuwa, czy to na pewno z nim jest coś nie tak czy z nami?![]()
sickstick
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duma Katalonii » 09 cze 2025, 21:38
Duma Katalonii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 09 cze 2025, 21:51
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 09 cze 2025, 22:49
Nie. Psuj. Zabawy. Proszę.
Co?
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 10 cze 2025, 13:24
DDK