Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 10 cze 2025, 13:55
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 10 cze 2025, 14:33
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 10 cze 2025, 14:38
Bosak wiedzą, inteligencją i kulturą wypowiedzi zjada autystycznego Mentzena, tu nawet nie ma co dyskutować. Bosak to chad, ora kilku leszczy na raz podczas jednej debaty i robi to z klasą
Sh00t
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 10 cze 2025, 14:47
Ależ ty musisz być prywatnie smutnym człowiekiem, skoro myślisz tak bardzo zerojedynkowo dzieląc ludzi na my/wy tylko dlatego, że ci trochę sprytniejsi obywatele wybrali mniejsze zło, którym niewątpliwie jest Nawrocki w porównaniu do sługusa Tuska, który jest sługusem Niemiec
Sh00t
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 10 cze 2025, 14:54
Kłamał w bardzo wielu kwestiach i jeśli tego nie wiesz to najwyraźniej przespałeś ostatnie 3 miesiące. Ale tutaj konkretnie po mianowaniu głównego pisowskiego komisarza Czarnka szefem swojego gabinetu zdjął maskę co do tego że jest "niezależny" i "obywatelski".
A ty dalej brniesz w tezę o "sprytniejszych" czy "inteligentniejszych". Grunt to dobre samopoczucie
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 cze 2025, 14:57
Oooo, bardzo dużo argumentów
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 10 cze 2025, 15:08
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 10 cze 2025, 15:12
No tak, bo my idioci ze swiatpileczki.pl wierzyliśmy, że to kandydat niezależny. Głupie prawicowe dzbany z nas.sickstick pisze: ↑10 cze 2025, 14:54cloner pisze: ↑19 min temu
sickstick pisze: ↑36 min temu
słyszeliście kto ma być szefem gabinetu obywatelskiego niezależnego prezydenta? Jak się czujecie z tym że głosowaliście na kłamcę - trochę boli, czyli zupełnie nie?
Można wiedzieć, w jakiej kwestii prezydent elekt kłamał?
Kłamał w bardzo wielu kwestiach i jeśli tego nie wiesz to najwyraźniej przespałeś ostatnie 3 miesiące. Ale tutaj konkretnie po mianowaniu głównego pisowskiego komisarza Czarnka szefem swojego gabinetu zdjął maskę co do tego że jest "niezależny" i "obywatelski".
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 cze 2025, 15:19
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chandlerr » 10 cze 2025, 15:22
Chandlerr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 10 cze 2025, 16:16
Myślę, że moją największą przewagą nad tobą jest nie tyle fakt, że jestem inteligentny, bo tutaj nie ma żadnego wyzwania. Moja przewaga wynika z tego, że nie podpalam się, nie prowokuje i nie myślę zerojedynkowo, kiedy piszemy o ojczyźnie. Nie dzielę ludzi na lepszych/gorszych, tak robią słabisickstick pisze: ↑10 cze 2025, 14:54Kłamał w bardzo wielu kwestiach i jeśli tego nie wiesz to najwyraźniej przespałeś ostatnie 3 miesiące. Ale tutaj konkretnie po mianowaniu głównego pisowskiego komisarza Czarnka szefem swojego gabinetu zdjął maskę co do tego że jest "niezależny" i "obywatelski".A ty dalej brniesz w tezę o "sprytniejszych" czy "inteligentniejszych". Grunt to dobre samopoczuciePowiedz czy fakt że głosowałeś na Nawrockiego to jedyne manifestacje twojego sprytu i inteligencji, czy może są jeszcze jakieś?
![]()
Sh00t
venomik
Sh00t
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio