Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Awatar użytkownika
Sh00t
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 259
Kibicuję: Juventus

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: Sh00t » 10 cze 2025, 16:16

sickstick pisze:
10 cze 2025, 14:54
cloner pisze:
10 cze 2025, 14:50
sickstick pisze:
10 cze 2025, 14:33
słyszeliście kto ma być szefem gabinetu obywatelskiego niezależnego prezydenta? Jak się czujecie z tym że głosowaliście na kłamcę - trochę boli, czyli zupełnie nie?
Można wiedzieć, w jakiej kwestii prezydent elekt kłamał?
Kłamał w bardzo wielu kwestiach i jeśli tego nie wiesz to najwyraźniej przespałeś ostatnie 3 miesiące. Ale tutaj konkretnie po mianowaniu głównego pisowskiego komisarza Czarnka szefem swojego gabinetu zdjął maskę co do tego że jest "niezależny" i "obywatelski".
Sh00t pisze:
10 cze 2025, 14:47
Ależ ty musisz być prywatnie smutnym człowiekiem, skoro myślisz tak bardzo zerojedynkowo dzieląc ludzi na my/wy tylko dlatego, że ci trochę sprytniejsi obywatele wybrali mniejsze zło,
A ty dalej brniesz w tezę o "sprytniejszych" czy "inteligentniejszych". Grunt to dobre samopoczucie :spoko: Powiedz czy fakt że głosowałeś na Nawrockiego to jedyne manifestacje twojego sprytu i inteligencji, czy może są jeszcze jakieś? :>
Myślę, że moją największą przewagą nad tobą jest nie tyle fakt, że jestem inteligentny, bo tutaj nie ma żadnego wyzwania. Moja przewaga wynika z tego, że nie podpalam się, nie prowokuje i nie myślę zerojedynkowo, kiedy piszemy o ojczyźnie. Nie dzielę ludzi na lepszych/gorszych, tak robią słabi 🤷

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”