Bo nie pamiętam za bardzo, a jest mi to potrzebne
Dzięki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 22 kwie 2006, 20:20
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 24 kwie 2006, 12:18
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 kwie 2006, 12:33
janiofcb pisze:Co prawda Zaza już wietrzy jakieś minusy typu: wypadnięcie z rytmu gry czy coś, ale co ma chłopak mówić - czymś musi się pocieszać i jakoś łudzić
janiofcb pisze:IMHO jeśli Barca spokojnie rozegra pierwsze 15-20 minut meczu - awansuje. Milan z minuty na minutę będzie miał mniej sił i trzeba będzie w pewnym momencie to po prostu wykorzystać i dobić starszych kolegów po fachu Już zaczynam odliczać czas do 20:45, 26.04.2006r.!
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 24 kwie 2006, 12:58
Tak przypuszczałem, że jeszcze będziesz wspominał sędziowanie, bo komu jak komu, ale jeśli Tobie wpadnie coś do głowy to trudno Ci to potem z niej wybić, nawet jeśli to wierutna bzdura - Sars nie popełnił ŻADNEGO poważnego błędu, a że nie dopuszczał do ostrzejszej gry - no cóż, wielu sędziów w ten sposób sędziuje, a jedynie kilku pozwala na typowo angielską walkę. Więc nie zdziw się jeśli inny sędzia bardzo podobnie poprowadzi rónież spotkanie rewanżowe. Zresztą, jak uczy przykład Mourinho choćby, zwalanie winy na sędziego jest dosyć tanim sposobem tłumaczenia porażki - Milan mógł bez problemu zremisować bramkowo ten mecz a nawet wygrać. To nie sędzia przeszkodził "Giraldinho" czy Kace zagrać lepiej i skuteczniej.*_Zaza_* pisze:Pan Sars już zwizdać nie będzie wiec walki nie zabraknie
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 kwie 2006, 13:05
janiofcb pisze:Sars nie popełnił ŻADNEGO poważnego błędu, a że nie dopuszczał do ostrzejszej gry - no cóż, wielu sędziów w ten sposób sędziuje, a jedynie kilku pozwala na typowo angielską walkę
janiofcb pisze:resztą, jak uczy przykład Mourinho choćby, zwalanie winy na sędziego jest dosyć tanim sposobem tłumaczenia porażki - Milan mógł bez problemu zremisować bramkowo ten mecz a nawet wygrać. To nie sędzia przeszkodził "Giraldinho" czy Kace zagrać lepiej i skuteczniej.
Tyle z mojej strony.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 24 kwie 2006, 13:18
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 kwie 2006, 13:45
janiofcb pisze:_Zaza_* pisałeś, że dobrze byłoby gdyby sędziował np. Portugalczyk czy Anglik. Ale hola, hola! Przecież Barca wyeliminowała Benficę i Chelsea więc jak to?
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 kwie 2006, 13:48
bo Rusek sędziuje jutro na El Marigal*_Zaza_* pisze:czy nawet Rosjanin Ivanow
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 kwie 2006, 14:08
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 24 kwie 2006, 15:16
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 kwie 2006, 22:00
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 28 kwie 2006, 19:09
Te 15 minut dostanieNiggaz pisze:Prawdopodobnie znajdzie się w kadrze na mecz z Cadiz i być może nawet zagra
Niggaz pisze:Nie mogę się doczekać
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 kwie 2006, 19:25
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 28 kwie 2006, 19:45
Już o tym pisałem, ale się powtórzę - dla mnie optymalnym zestawieniem środka pola byłoby Deco-Iniesta-Xavi z Andresem lub Xavim odrobinę cofniętym (taki fałszywy DM). Co prawda ani jeden ani drugi nie grzeszy zbytnio warunkami fizycznymi, ale choćby na przykładzie Chelsea widać, że mając za plecami świetnych i silnych defensorów nie trzeba mieć wielkoluda na pivocie - ważne żeby czyścił przedpole, grał dobrze pressingiem i w odbiorze. Co do Edmila to IMHO ma on mimo wszystko mniej do zaoferowania niż błyskotliwy Andres, a przecież może być zmiennikiem zarówno na Dm-ie jak i na środku obrony.berik pisze:W sumie sie zastanawiam jak pozniej, jak Xavi wroci do pelni sprawnosci bedzie wygladac srodkowa linia. Edmil i Deco sa raczej nietykalni, a i Iniesta gra wspaniale mecze. W sumie taki bol glowy chcialby chyba miec kazdy trener
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 kwie 2006, 20:26
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio