Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jonathan_NJ » 25 kwie 2006, 16:04
Jonathan_NJ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 25 kwie 2006, 16:44
Jonathan_NJ pisze:jak skończyła się Donovanowi. Ten ofensywny gracz , nabrał sporo doświadczenia w Bayerze, jednak nie przebił się do pierwszego składu , na co wielki wpływ miała aklimatyzacja w Niemczech. W MLS jest graczem światowego formatu i mam wielka nadzieje, iż do Europy powróci, powróci i to w wielkim stylu ...
internista1908

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jonathan_NJ » 25 kwie 2006, 16:52
internista1908 pisze:nie ma co komentowac tego
Jonathan_NJ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 25 kwie 2006, 17:16
Co w tym takiego zabawnego? To, że gra za oceanem to znaczy, że nie może być graczem światowego formatu? Dla mnie Tevez jest graczem światowego formatu, więc równie dobrze Donovan może być dla Jonathana. Poza tym nie wiesz jak Donovan gra, ja też nie wiem,ale raczej Jonathan wie, więc odwal się skoro gówno wiesz.internista1908 pisze:Jonathan_NJ pisze:jak skończyła się Donovanowi. Ten ofensywny gracz , nabrał sporo doświadczenia w Bayerze, jednak nie przebił się do pierwszego składu , na co wielki wpływ miała aklimatyzacja w Niemczech. W MLS jest graczem światowego formatu i mam wielka nadzieje, iż do Europy powróci, powróci i to w wielkim stylu ...nie ma co komentowac tego
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 25 kwie 2006, 18:17
Corinthians pisze:Co w tym takiego zabawnego? To, że gra za oceanem to znaczy, że nie może być graczem światowego formatu? Dla mnie Tevez jest graczem światowego formatu, więc równie dobrze Donovan może być dla Jonathana. Poza tym nie wiesz jak Donovan gra, ja też nie wiem,ale raczej Jonathan wie, więc odwal się skoro gówno wiesz.
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jonathan_NJ » 25 kwie 2006, 19:54
Jonathan_NJ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 25 kwie 2006, 20:19
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 25 kwie 2006, 20:27
(L)egionista pisze:London
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 25 kwie 2006, 22:28
ossy pisze:Corinthians pisze:Co w tym takiego zabawnego? To, że gra za oceanem to znaczy, że nie może być graczem światowego formatu? Dla mnie Tevez jest graczem światowego formatu, więc równie dobrze Donovan może być dla Jonathana. Poza tym nie wiesz jak Donovan gra, ja też nie wiem,ale raczej Jonathan wie, więc odwal się skoro gówno wiesz.
Gracz który nie poradził sobie w słabym Bayerze, w ogóle w sredniej Bundeslidze raczej nie może być graczem światowego formatu.
To tak jakby napisać ze D'Alessandro jest graczem swiatowego formatu, bo wymiatał w RP, a g.wno grał w Niemczech.
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 14 lip 2006, 1:13
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 14 lip 2006, 12:16
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lip 2006, 12:18
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 14 lip 2006, 15:55
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 14 lip 2006, 18:23
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 19 lip 2006, 8:56