Polscy ukrofile zapewne wniebowzieci. Trzeba nam ich, bo gospodarka pada i trzeba ja ratowac imigrantami.Maciek (interista) pisze: ↑02 lip 2025, 13:31Do weryfikacji, ale może się okazać, że to głównie Ukraińcy odpowiadają za masową migrację z Afryki.
Gdybysmy nie byli kolonią, gdybysmy nie byli gownianym krajem z dykty i rządzili nami ludzie, ktorzy sie znają na rzeczy i pragną dobra naszego kraju, to pierwsze co by zrobili, to wypierdolili to scierwo wraz z rodzina i znajomymi na front ukrainski.
Ale zanim by do tego doszlo, nie wpuszczalibysmy WSZYSTKICH JAK LECI BEZ JAKIEJKOLWIEK kontroli w 2022 r. Jesli ten koles byl tu wczesniej, to gdyby choc raz, rzadzili tym krajem odpowiedni ludzie, to by dbali o to, aby takie upadlinskie kurwy czegos takiego nie robily, a jakby sprobowali, to czytaj wyzej.
Nie jestem az takim radykalem jak Johny "Braun" Batonik, aczkolwiek rowniez jestem przeciwny masowym migracjom, nawet jesli gospodraka jest w zlym stanie. To trzeba odpowiednio kontrolowac, przede wszystkim wpuszczac na podstawie tymczasowych wiz. Wiele by o tym pisac, ale biorac pod uwage jaki burdel jest w naszym kraju, to tu by trzeba bylo zrobic najpierw czystki polityczne, a potem sie brac za cokolwiek innego.