Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 06 lip 2025, 16:07
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 lip 2025, 16:13
cloner
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 lip 2025, 16:52
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 06 lip 2025, 16:56
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 06 lip 2025, 16:57
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 06 lip 2025, 17:09
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duma Katalonii » 06 lip 2025, 18:11
Za te zdarzenie cenę zapłaciły 2 kobiety, cenę w postaci zycia.Gdzie są feministki? Gdzie są marsze kobiet? Gdzie są hasztagi ani jedna więcej?Zygmunt-1 pisze:Nikt mi nie powie, że jeden Wenezuelczyk i jeden Kolumbijczyk mogą mocno zdestabilizować kujawsko-pomorskie.
Duma Katalonii

gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devourer » 06 lip 2025, 20:07
To Polak nie może zrobić remontu czy masażu ? Czy Polaków jest aż tak mało, aby mogli pracować w fabrykach. Czy może biznesowi janusze chcą masowej migracji na tanią siłę roboczą, aby mniej płacić. Na dłuższą metę problem może się odwrócić i zacząć tworzyć się bezrobocie wśród miejscowych. Plus problemy wielokulturowości o którym wspomniałem wyżej.
Devourer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 06 lip 2025, 20:12
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 06 lip 2025, 20:13
Dobre pytanie. Widocznie nie ta narracja i starsi i mądrzejsi na takie akcje nie wyrazili zgody.Duma Katalonii pisze: ↑06 lip 2025, 18:11Za te zdarzenie cenę zapłaciły 2 kobiety, cenę w postaci zycia.Gdzie są feministki? Gdzie są marsze kobiet? Gdzie są hasztagi ani jedna więcej?Zygmunt-1 pisze:Nikt mi nie powie, że jeden Wenezuelczyk i jeden Kolumbijczyk mogą mocno zdestabilizować kujawsko-pomorskie.
PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 06 lip 2025, 20:17
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 06 lip 2025, 20:26
Skąd u Ciebie to przekonanie, że Tusk i jego współpracownicy to dowiozą?gilardino11 pisze: ↑06 lip 2025, 20:17
Wydaje mi się że teraz najważniejsze to uszczelnić granicę to robimy od 4 lat, zlikwidować De facto strefę Schengen co być może uczyni Tusk w ciągu kilku miesięcy a następnie wprowadzić rygorystyczny system wizowy dla potencjalnych pracowników i ludzi chętnych do kontynuowania swoich ambicji u nas. Jeśli to wypali to możemy z głową podniesioną patrzeć w przyszłość.
PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 06 lip 2025, 20:29
To ja wolę takich niż brud z Afryki czy bliskiego wschodu.gilardino11 pisze: ↑06 lip 2025, 20:17Pamiętajmy że do Polski w celu świadczenia usług czy gastronomii przyjeżdża co raz więcej Włochów Greków czy Hiszpanów. Ci ludzie są zachwyceni naszym państwem i też w ciągu kilku lat może przyjść napływ ludzi z tych krajów.
Rezus
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio