Z kebabami współpracuje z jedną z najszybciej rozwijających się sieci, chcieli nawet mnie wziąć do drużyny piłkarskiej bo założyli, wiec tu miałbym w miarę prosto.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 09 lip 2025, 16:28
Z kebabami współpracuje z jedną z najszybciej rozwijających się sieci, chcieli nawet mnie wziąć do drużyny piłkarskiej bo założyli, wiec tu miałbym w miarę prosto.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 09 lip 2025, 16:48
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 09 lip 2025, 16:51
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 09 lip 2025, 17:10
Z tego co rozumiem to 50-70 dziadek robiący to pół życia lub dłużej. Tacy nie chorują i nie biorą urlopu
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 09 lip 2025, 17:17
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2025, 17:24
Jeden lokal przy Obornickiej nawet się nazywa "Kraftowy kebab", żeby nikt nie pomyślał, że taki nie jest.venomik pisze: ↑09 lip 2025, 16:48A propos kebabów. Tutaj w dyskusji czy nagminnie w sieci czytam o tych kraftowych, że niby co drugi taki. Ja wprawdzie kebabow nie jadam (nie przepadam), ale tak spacerujac po Poznaniu widziałem niejeden lokal, czy też zamawiajac w takim lokalu coś innego - nigdy chyba nie widziałem słowa 'kraftowy' w tym kontekscie. Raz w przypadku burgerów i to chyba wszystko.
Poznań jakoś się wyróżnia na tle innych miast czy to jest bardziej internetowy mem niż rzeczywistość?
Kluchman
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 09 lip 2025, 18:16
W Kielcach też był Crazy Pig i... już zamknięty. Nie mam pojęcia czemu, lokal obłożenie raczej miał, obok samego rynku, jedzenie drogie, ale pyszneeee, jedna z lepszych rzeczy jakie w życiu jadłem. Tak jak BadBoy napisał były też burgery i skrzydełka. O ile te ostatnie mnie nie zachwyciły, tak żeberka i burgery kosmos, bardzo żałuję, że już nie ma.sickstick pisze: ↑09 lip 2025, 15:13W Opolu chłop otworzył niedawno knajpę Crazy Pig, w której serwuje właściwie tylko 1 danie - gotowano-zapiekane żeberko ze świni (może wybrać 200g/450g/1kg i 3 rodzaje marynaty). Ceny niemałe, z napojem 100zł na 1 osobę pęknie. No i rzecz jest tak dobra, że chłop zbija kokosy, ruch taki że z ulicy bez rezerwacji nie da się dostać. Jedna z najsmaczniejszych rzeczy jakie w życiu jadłem. Biznes strzał w dziesiątkę, a najlepsze że chłop tam podaje tylko 1 danie
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2025, 18:23
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » 09 lip 2025, 18:26
19B10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 09 lip 2025, 20:56
To zależy. Na godzinę? Dziennie? Tygodniowo? Idąc dalej to już nie.
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 09 lip 2025, 21:58
Dla dziadka chcącego pozostać przy niskich cenach, czy dla młodego człowieka budującego biznes? Dla tego pierwszego wydaje się solidny. Dla drugiego... Cóż. Ja bym nawet nie rozważał inwestycji w taki.
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 10 lip 2025, 18:20
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: YoOoOgI89 » 10 lip 2025, 18:35
YoOoOgI89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 10 lip 2025, 20:00
We Wrocławiu jest w rynku ale wiecznie okupowany aczkolwiek opinie zbiera syte i podobno jest na kozakuYoOoOgI89 pisze: ↑10 lip 2025, 18:35Ja też dzisiaj racji luźnego dnia wybrałem się na kebaba do Oyche Döner. Otworzyli niedaleko mojego domu kolejny punkt więc postanowiłem spróbować. Jak posiadali tylko jeden lokal to trzeba było stać kilka godzin w kolejce. Pojechałem 20 minut przed otwarciem i tak byłem piąty w kolejce no ale warto było czekać. Buła tak duża i wypchana mięsem/grillowanymi warzywami że ledwo zjadłem. Mix smaków ekstra. Na pewno jeszcze wrócę i to szybko mimo, że bardzo rzadko jadam takie rzeczy.
Bassu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio