Ty chcesz trenera na poziomie europejskim a do kadry typowego ogóra, którego wysrala nawet ekstraklasa? W Holandii to i Lebedynski dawał radę, co nie zmienia faktu że Zawada to kawał drewna co było widać w każdym meczu z jego udziałem.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 18 lip 2025, 7:03
Ty chcesz trenera na poziomie europejskim a do kadry typowego ogóra, którego wysrala nawet ekstraklasa? W Holandii to i Lebedynski dawał radę, co nie zmienia faktu że Zawada to kawał drewna co było widać w każdym meczu z jego udziałem.
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 18 lip 2025, 11:44
Tennessee
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 21 lip 2025, 18:56
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 21 lip 2025, 19:08
Chyba obaj mieli zajść wyżej. Ba, mam wrażenie że obaj i tak są wyżej niż faktycznie na to zasługiwali w ostatnim czasie. Do Kownackiego wielkich oczekiwań nigdy nie miałem i bardziej widziałem w nim naprawdę solidnego ligowca na miarę ekstraklasy niż gwiazdora. Za to Karbownik miał w sobie coś, ale może to zamieszanie z pozycjami mu nie pomogło.
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 22 lip 2025, 21:50
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 lip 2025, 22:13
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 22 lip 2025, 22:16
No kilku Polaków w Hercie grało. Reiss, Karwan, Wichniarek, Kuszczak, Piątek. Ten ostatni będzie się księgowym BSC śnił jeszcze długo

1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 22 lip 2025, 22:23
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 22 lip 2025, 22:30
Wieczysta go zaraz ogarnie.Mr.Chris pisze: ↑22 lip 2025, 22:23Klich zostaje bez klubu.
https://www.atlutd.com/news/atlanta-uni ... eusz-klich
Ciekawe, czy jeszcze coś pogra na stare lata, czy to koniec kariery. Fajnie by go było zobaczyć w Ekstraklasie, ale pewnie zbyt dużego kontraktu by sobie życzył.
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 23 lip 2025, 1:28
Chociaż Wlodar donosi, że jednak Cracovia się przymierza.dias pisze: ↑22 lip 2025, 22:30Wieczysta go zaraz ogarnie.Mr.Chris pisze: ↑22 lip 2025, 22:23Klich zostaje bez klubu.
https://www.atlutd.com/news/atlanta-uni ... eusz-klich
Ciekawe, czy jeszcze coś pogra na stare lata, czy to koniec kariery. Fajnie by go było zobaczyć w Ekstraklasie, ale pewnie zbyt dużego kontraktu by sobie życzył.
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 23 lip 2025, 23:19
Tennessee

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 23 lip 2025, 23:46
Kuszczak to tam wtedy trzecim bramkarzem był i nawet nie zadebiutował w pierwszym składzie.
PietroBosman
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio