Zico_FCI pisze:A co z Favallim ? (poważnie) bo na interowskich stronach piszą, że na 90% pójdzie do Milanu ale mi się w to jakoś nie chce wierzyć.
*_Zaza_* pisze:Zreszta po transferze Bobo już mnie nic dosłownie nic nie zdziwi na rynku mercato
Dokładnie
W zasadzie już mi to wisi gdzie zagra Favalli, ale niech odejdzie z Interu. Zawodnik prochu nie wymyśli, a pozatym do klasy Maldiniego to mu daleko. Więc na dublera Maxwella, widziałbym kogoś młodszego od Pepe.
Ciekawe czy jeszcze Wome zostanie, bo na początku drugiej części sezonu mówiło się, że odejdzie później, że zostanie, a teraz niewiadomo na czym stanęło. Być może dobry byłby wspomniany Moretti. Nie dość, że młody to jeszcze Włoch
Do obrony dobrze by było dokupić także Bonere. Niestety jednak on sam ostatnio wspomniał, że chętnie przeniósł by się na wyspy do Liverpoolu. A Matrix pali się do odejścia, więc ktoś taki jak Daniele bardzo by się przydał.
Gdyby Adri przeszedł do was to nic by już mnie nie zdziwiło.*_Zaza_* pisze:Szkoda że Galliani nie walczy o Adriano ... Ricky pewnie wie co to trapi ale to nie był by odpowiedni sposób.
Bo jeszcze Vieri to troche co innego. Gracz dobry, ale najlepsze lata miał za sobą i to, że przeszedł do Milanu to tylko brak szacunku dla kibiców Interu. Poprostu podstarzała gwiazda która idzie dorobić. Natomiast z Imperatore to już odwrotny biegun
EDIT
Zico_FCI pisze:Myślę, że jednak dobrze. Bo po takim transferze w Mediolanie chyba bez przelewu krwi by się nie obeszło. Jak przechodził Vieri to już wrzało a wiadomo, że ten najlepsze lata miał/ma już za sobą i nic wielkiego nie będzie grał. Podobnie sytuacja ma się z Favallim – ja np. nie miałbym do niego jakiś wielkich pretensji za przeprowadzkę „na drugą stronę SS”. Ale Adrinao, który tyle razy podkreślał swoją wielką małość do Interu i wielki szacunek do Morattiego to już zupełnie inna para kaloszy.
Heh, Zico mieliśmy podobną myśl
pozdro