Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 83

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 01 kwie 2006, 12:44

heh,bardzo dobre określenie meczu :D
może jakaś przenośnia :?:

EDIT:skoro nikt nie pisał to zrobie edita

Birmingham zdowywa punkty w meczu z Chelsea!
Birmingham dziś zremisowało bezbramkowo z drużyną Jose Mourinho.Podnieśli się trochę gracze SB po ostatnich dotkliwych porażkach (czyt. LFC i MU), a za to fatalnie zagrała Chelsea.Drogba nie mógł znaleźć się na boisku,Robben tracił dużo piłek ,a Lamparda wogóle nie było widać.Pogratulować tylko piłkarzom Birmingham za walke z mistrzem Anglii.Dobry mecz zagrał Taylor oraz Pennant.

Awatar użytkownika
Woju83
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Woju83 » 01 kwie 2006, 16:01

Echchch..Chelsea pokazała jak gra :? Tylko, ze kosztem moejgo kuponu :? :x Oglądałem mecz i po prostu mnie zamurowało. Dobra, pierwsza połowa na zero, ale Mourinho coś im przygada w szatni strzelą tego gola 8) Jeszcze gorzej. Drogba nie zrobił rajdu na odległość 2 metrów :!: Lampard chyba poszedł na kawę, Robbenowi dryblingi sie nie udawały. I najlepsze jest to, że Birmigham mogło w pierwszej połowie prowadzić już 1-0 :roll: Masakra :roll: Przynajmniej United na tym (może)korzysta

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 01 kwie 2006, 18:30

Woju83 pisze:Echchch..Chelsea pokazała jak gra :? Tylko, ze kosztem moejgo kuponu :? :x
Nie tylko twojego,mojego równierz :?

No popatrz, jaki ten świat mały... :? Nie nabijaj :!: // Wymiatacz

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 01 kwie 2006, 18:38

Woju83 pisze:Oglądałem mecz i po prostu mnie zamurowało.
Mnie zaskoczylo Birmingham niezwykle skuteczna gra. Potrafili przeprowadzic kilka skladnych akcji ktore byly jakims tam zagrozeniem dla bramki Cecha. Szzegolnie spodobala mi sie gra tego czarnoskorego gracza, ktory ma podwojne obywatelstwo (nazwisko wylecialo mi z glowy :evil: ).
Woju83 pisze:Drogba
Nie bede dlugo komentowal ale zagral fatalnie. Po prostu slabiutko, podobnie jak jego kolega z ataku Gudjohnsen...
Woju83 pisze:Przynajmniej United na tym (może)korzysta
I skorzystal 2:1 do przodu :)
Adi_LFC pisze:równierz
rowniez

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 01 kwie 2006, 19:28

Meczu nie oglądałem, więc niestety o grze nic nie mogę napisać. Ale cieszy mnie niezmiernie fakt, iż The Blues po raz kolejny nie potrafią pokonać słabego przeciwnika. Ten fakt doskonale zapowiada przyszły sezon :wink: Pozostaje jedynie niedosyt iż Kanonierzy nie mogą już skorzystać z tak bezmyśnego tracenia punktów w końcówce sezonu :?

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 01 kwie 2006, 20:39

Rzadko, bardzo rzadko stawiam na Chelsea, a dzisiaj akurat tak sie zdarzyło... Troche żałuje;) Ogólnie Birmingham mnie bardzo zaskoczyło swoją postawą. Po serii porażek (w tym druzgocącej) potrafili się podnieść się i wywalczyć bardzo korzystny wynik na swoim stadionie. Gratulacje :!: Ciekawe co na to Murinho...
pablisso pisze:dzisiejszy mecz bedzie sielanką... beda robic co beda chcieli... Trzy punkty juz mozna dopisac do tabeli
ta... :roll:
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2006, 21:10 przez kapi88, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Nassem
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nassem » 01 kwie 2006, 20:51

I kolejne 2 pkt MAnchester odrobił. Wczesniej pisałem że szanse na tytuł jeszcze są... dzisiejsze spotkania MU i Chelsea potwierdziło to. Dalej jestescie tego tacy pewni, ze macie już mistrza ?
Zostało do odrobienia 7 pkt. Wciąż jest to bardzo trudne zadanie ale wykonalne.
Pewnosć którą pokazał pablisso pisząc ze mecz bedzie sielanką i 3 pkt można już dopisac może zgubić. Podobnie jest ze sprawą mistrza premiership. Sprawa jest jeszcze otwarta :D

Awatar użytkownika
AspHalt
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AspHalt » 15 kwie 2006, 17:18

Chelsea spokojnie ogrywa Bolton 0 do 2 brameczki strzelili Terry i Lampard.
Ogólnie mecz z Boltonem nie był zbyt porywający. Chelsea kontrolowała grę ( choc Vaz Ta troche przestraszyl The Blues strzałem w słupek kiedy na tablicy było jeszcze 0:0 ) Było sporo walki, kilka żółtych kartek, w tym jedna czerwona dla zawodnika Boltonu za faul taktyczny i drugą żółtą kartke co dało w konsekwencji czerwoną (nie wpłynęło to na obraz meczu bo sytuacja miała miejsce w 90 minucie)
Mourinho zaczął grac taktyką 4-4-2 co jak widać przynosi efekty. Najpierw West Ham teraz Bolton ;)
W dzisiejszym meczu widać było, że Lampard jakby "odżył" :) Wszędzie było go pełno, zaliczył asystę i strzelił gola. NIech grają tak do końca i będzie dobrze :D

Jesli kogutom uda sie urwać punkty ManU a Chelsea wygra z Evertonem to będzie można już zacząć świetować mistrzostwo 8)

Damien22
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Damien22 » 15 kwie 2006, 22:16

Chelsea dziś pokazała dlaczego należy im się szacunek.

WP- Ty pokazałeś jak się nabija :? //maestro

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Wygrana :D

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 17 kwie 2006, 17:52

Chelsea zagrala dobry mecz... Lampard pokazywal sie i strzelil bramke... Bylo duzo walki o kazda pilke co mozna zauwazyc przy dwoch bramkach- Lamparda (Droga sie cofnal, odebral i podal) i Essiena gdy ktorys z graczy(nie pamietam kto :P) wywalczyl pilke i odegral mu glowa ;) ogolnie mecz na 5 w skali 1-6... Widac kto jest mistrzem, mimo ze grali z Evertonem =] Everton stworzyl b. malo sytuacji groznych dla nas... najbardziej swiadczylo o tym zagranie po bramce Essiena... rozpoczeli od srodka i od razu dlugim wykopem (moze to byl strzal :P) podali pilke Cudiciniemu :D PoZdRo dla prawdziwych fanow ChElSeA:P!!

Awatar użytkownika
AspHalt
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AspHalt » 17 kwie 2006, 18:14

Racja bardzo dobry meczyk. Lamard gra tak jak przyzwyczail nas do tego w tamtym sezonie ;) Drogba tez zaczyna cos strzelac (i dobrze bo taka jest rola napastnika) bramka Essiena - piękna :) Wydaje sie jakgdyby w ostatnich meczach Mourinho dawał zawodnikom bardziej wolną ręke co do tego jak mają rozgrywać akcje. W grze The Blues jest więcej finezji i polotu :P Niech trzymają obecną formę bo czekają nas cięzkie mecze z Liverpoolem i ManU :)
Jeśli dobrze licze to do tego aby zapewnić sobie mistrzostwo brakuje Chelsea 1 pkt. :D

Awatar użytkownika
Blaine
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Blaine » 17 kwie 2006, 21:28

Powiedziałbym, Chelsea atakowało a Everton się bronił :P Jedyną dość groźną sytułacje dla Liverpoolczyków miał Cahill, ale Cech był gdzie miał być :) Nie jestem fanem The Blues, ale z nudów oglądnołem mecz. Bardzo widoczny był Frank Lampard, którego wszędzie było pełno a skutkiem była strzelona bramka. Gdyby Everton miał więcej podbramkowych akcjii podbramkowych to mecz byłby naprawdę bardzo ciekawy ;)

Awatar użytkownika
AspHalt
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AspHalt » 29 kwie 2006, 16:02

Co tutaj tak cicho ? :P
CHlesea ma mistrza po bardzo emocjonującym meczu, wszyscy sa zadowoleni, wielka feta na SB.
Ja zaraz tez ide swietowac :-D

oby te kontuzje, ktore odniesli pilkarze zarowno CFC jak i ManU nie okazały się bardzo poważne :?

pozdro :)

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 29 kwie 2006, 16:28

Mistrzostwooo!!! Nie spodziewalem sie takiegow wyniku po ostatnich meczach Chelsea i Manu. Myslalem ze to bedzie trudniejszy mecz... 3:0 swietny wynik :D Pokazalismy kto rzadzi w Premiership!!! The Blues!

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 29 kwie 2006, 16:50

Mecz oglądałem, ale nie od deski do deski. Nie widziałem żadnej bramki :shock: . Zacząłem oglądać od około 20 minuty. Później jak strzelał Cole poszedłem się odlać a jak strzelał Carvalho wyłączyć kurczaki :) .Później feta na Stamford była ogromna. Ładne zachowanie na koniec Mourinho który podszedl do ławki MU i dziękował trenerom i całemu sztabowi. Chelsea zagrała tak jak potrafi tzn. z niesamowitą skutecznością. Za późno wszedł Van Nistelrooy. Pozostaje tylko pogratulować i Chelsea i jej kibicom mistrzostwa :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”