Wszystko o Pro Evolution Soccer - Strona 19

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 24 kwie 2006, 20:52

A grał ktoś z Was może Okaką? :>

świetny zawodnik imho. Podobnie jak spyrczak wole grac mlodymi, zdolnymi. wg mnie w tej grze w ogole nie oplaca sie zakup innych zawodnikow, wymiana to jest to :P

I mam jeszcze pytanie, gral ktos z Was moze Fredem z Lyonu? Jesli tak to jak sie on rozwija? I czy warto go wymienic za Martinsa?

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 24 kwie 2006, 21:15

bagg pisze:świetny zawodnik imho. Podobnie jak spyrczak wole grac mlodymi, zdolnymi. wg mnie w tej grze w ogole nie oplaca sie zakup innych zawodnikow, wymiana to jest to Razz

I mam jeszcze pytanie, gral ktos z Was moze Fredem z Lyonu? Jesli tak to jak sie on rozwija? I czy warto go wymienic za Martinsa?
również polceam młodych gniewnych :D ale nieraz zdarzaja sie przypadki ze słabo graja np. Messi ,kompletna klapa :cry: :!:

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 24 kwie 2006, 21:22

nawet jakby nie królował to i tak w/g Ciebie by krolował
no wiesz ja po prostu pisze jak jest... Strzela dużo bramek, ma sporo asyst...

krako_91 pisze:jeszcze nie mam okna transerowego. Powiem wam ze Valdes napoczątku nie gra zbyt rewelacyjnie ale po 2-3 sezonach sie wyrabia i jest pewnym punktem.
Ja zawsze kupuje Boruca :) Jak dla mnie jest jednym z lepszych bramkarzy w tej grze :)

krako_91 pisze:OBRONA: Heitingha, Chivu , Rio Ferdinand...o Puyolu nie wspominam

Polecam Matheiu i Kompany :)

POMOC: Robben i Xavi ale najlepiej w/g mnie gra A.Hleb ale jak sie go da prawą pomoc.. jest szybki i ma uderzenie.. dosłownie skarb..
Fakt Hleb jest dobry i Arsenal łatwo sie godzi na jego wymiane... Do tego jeszcze Mascherano (Zajebisty DM) i Mancini (młody nie jest ale zajebiscie szybki i podania genialne) i do tego jeszcze Nasri (Może grac na skrzydle i na srodku, świetnie sie rozwija...)

Atak:Ronaldinho ...
No comments :) Wreście sie zaczoł rozkrecac u mnie...
spyrczak pisze: tak wedlug mnie godnym polecenia sa przede wszytskim Cesc Fabregas na srodkowa pomoc
Jak sie za niego wymieniam, to od razu mam w jego sprawie po kilka ofert... co okienko... :) 2 razy go sprzedałem za 7 tys, a potem znowu sie wymieniłem zaniego dopłacając jakies 2 tys... :) czyli 5 na + :)
spyrczak pisze:Robinho do ataku

Czasami u mnie dostaje szanse, ale jak już gra to daje sie we znaki :)
Bastaian Schweinsteiger
Nie spełnia moich oczekiwań... jakis taki wolny i wogóle...
bagg pisze:A grał ktoś z Was może Okaką?

Ja nie...
bagg pisze: Podobnie jak spyrczak wole grac mlodymi, zdolnymi. wg mnie w tej grze w ogole nie oplaca sie zakup innych zawodnikow, wymiana to jest to
Ja również gram młodymi zawodnikami, ale uzupełnieniem w mojej druzynie sa zawodnicy majacy ok.25 lat
Szczerze mówiąc nie gralem nim, ale nie sadze, żeby byl jakimś wyróżniajacym sie graczem...

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 24 kwie 2006, 21:54

meecik_mks pisze:Nie spełnia moich oczekiwań... jakis taki wolny i wogóle...
to jets moim zdaniem najgorsza cecha pilkarza.. i kontrastowo jak zawodnik jest szybki to nie musi miec super strzałow i techniki bo załatwi wiele szybkoscia w moich oczach napewno tacy zyskują: m.in Hleb :P (uparłem sie ,ale bede go bronił zawsze :P )
meecik_mks pisze:Szczerze mówiąc nie gralem nim, ale nie sadze, żeby byl jakimś wyróżniajacym sie graczem...
grałem Leauge Lyonem i powiem ci ze nic szczegolnego. Ale na uznanie w Lyonie zasluguje Cacapa i Govu ( nieiwem jak sie go pisze:D) i Wiltord tyle ze potem ma juz swoje lata. Choć Larsson ma u mnie 37 i lepiej gra niz Henry :?
meecik_mks pisze:no wiesz ja po prostu pisze jak jest... Strzela dużo bramek, ma sporo asyst...
powiedzialem to w dobrym tego zdania znaczeniu :wink: :)
meecik_mks pisze: Czasami u mnie dostaje szanse, ale jak już gra to daje sie we znaki Smile
miałem go ale wymieniłęm sie z dopłatą za Robbena i nie załuje :)

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 24 kwie 2006, 22:17

krako_91 pisze:A.Hleb ale jak sie go da prawą pomoc.. jest szybki i ma uderzenie.. dosłownie skarb..
To sie zgadza, bardzo dobry zawodnik, ale ma (przynajmniej u mnie) beznadziejną kondycje. Gdzieś po 3-4 meczu z kolei nie wytrzymuje całego spotkania i czerwony pasek pojawia się :? Znacznie lepszy jest Simao :D Jest szybszy i do tego bardzo ładnie wykonje rzuty wolne (choć u mnie zajmuje sie tym Gerro), a i kondycja bardzo dobra :)

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 28 kwie 2006, 21:33

meecik_mks pisze:Smith
jednak to był strzał w 10-tke :!: w debiucie strzelił brake w 3 minucie ...
sam przejął wypracował i idealnie uderzył.
Jego zalety: szybkość , jest dobrze wyszkolony obiema nogami i strzały perfect :wink: dzięki

ale kupilem sobie jeszcze Rooney'a i Torres'a ale siedzą na ławce i teraz żałuje ze ich kupilem bo mam dylematy jak mam za dużo dobrych :wink: :lol:

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 29 kwie 2006, 15:53

krako_91 pisze:meecik_mks napisał:
Smith

jednak to był strzał w 10-tke w debiucie strzelił brake w 3 minucie ...
Jego zalety: szybkość , jest dobrze wyszkolony obiema nogami i strzały perfect dzięki

ale kupilem sobie jeszcze Rooney'a i Torres'a ale siedzą na ławce i teraz żałuje ze ich kupilem bo mam dylematy jak mam za dużo dobrych

a nie mówiłem :d on jest swietny, w lidze u mnie strzelił 30 bramek :D i kilka w pucharach :) został mi jeszcze 1 mecz do konca...

Zdobyłem potrójną korone :) a nagrody za najlepszych zawodnika, krola strzelców i asyst, zdobyli moi zawodnicy, a przedewszystkim Tuncay :) Mimo, że ostatnio sie zatrzymał tylko na 13 bramkach w sezonie...

W lidze tylko 2 remisy, i reszta wygrane, mistrzostwo zapewniłem sobie po wygraniu nad moim bezposrednim rywalem do tytułu Monaco, na kilka kolejek do koncA sezonu...

Ogolnie ten sezon byl moj :) W drugiej rundzie, na srodku panował Iniesta z Fabregasem (Gerard grał rzadziej, ale i tak na 1 mecz przed koncem prowadzi z 10/ma asystami w klasyfikacji...)

Pozdrawiam ! Teraz okienko :D:D:D

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 29 kwie 2006, 19:51

krako_91 pisze:jednak to był strzał w 10-tke w debiucie strzelił brake w 3 minucie ...
Panowie nie zapominajmy jednak, że to tylko (aż?) gra :D

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 29 kwie 2006, 21:11

kapi88 pisze:Panowie nie zapominajmy jednak, że to tylko (aż?) gra Very Happy
noo (nie)stety.. zależy dla kogo.. dla kibiców Man Utd napewno szkoda ze nie gra tak wysmienicie u nich. To jest troche zastanawiajace niby Smith jest nominalnym napastnikiem a jednak gra jako defensywny albo srodkowy pomocnik

co do gry to zastanawiam sie nad kupnem C.Ronaldo ale tak mysle przecież mam Hleba i Robbena .. niewiedziałbym kogo stawiać.. tym bardziej że na Lewej pomocy mogą grać u mnie Messi i Rooney...

apropos:
Jaką tatyką gracie :?:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 29 kwie 2006, 21:55

krako_91 pisze:apropos:
Jaką tatyką gracie Question
Ja zawsze gram domyślnymi taktykami zespołów którymi gram :]

P.S. Aktualnie gram w WE 10 (taki zapowiednik PES 6 :D ) i tak jakoś łatwiej się gra :) Ale fajne jest :> Na razie zdążyłem rozegrać 1 sezon i awansować do 1 ligi (gram Arsenalem) Aktualnie mam okienko i zdążyłem już wymienić Eto'o za Ewerthona (którego kupiłem zimą), Messiego (kontrakt mu się skończył) i Zebinę (to samo co u Mesia :P) a W zimie kupiłem Mathieu (wymiana za Flaminiego), Wiltorda i Ewerthona (nie mieli klubu).. a kasę miałem ze sprzedaży Piresa i Bergkampa, Lupoliego, Larssona ;)

Tohcyba na tyle:]

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 29 kwie 2006, 22:06

Pasztet pisze:P.S. Aktualnie gram w WE 10 (taki zapowiednik PES 6 Very Happy )
niezabardzo wiem oco chodzi o jaką gre ale wiem ze ja trzymam sie sagi PES'ów ( na pleju grałem w ! i 2 a ) a na kompie 3,4,5 :wink: czekam na 6 czesc :wink:

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 30 kwie 2006, 8:31

krako_91 pisze:Pasztet napisał:
P.S. Aktualnie gram w WE 10 (taki zapowiednik PES 6 Very Happy )

niezabardzo wiem oco chodzi o jaką gre ale wiem ze ja trzymam sie sagi PES'ów ( na pleju grałem w ! i 2 a ) a na kompie 3,4,5 czekam na 6 czesc

Winning Eleven 10 - Japonski odpowiednik PES... Jednym sie bardziej podoba od PESa innym mniej, ja obecnie gram w 9ke... :)

Slyszalem od kumpla, że jest zajebisty... niedlugo go bede miał... :)

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 30 kwie 2006, 8:50

meecik_mks pisze:Slyszalem od kumpla, że jest zajebisty... niedlugo go bede miał... Smile
nie da sie jakoś na PW podaać skąd go sciagnąć :lol:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 30 kwie 2006, 11:22

meecik_mks pisze:Winning Eleven 10 - Japonski odpowiednik PES... Jednym sie bardziej podoba od PESa innym mniej, ja obecnie gram w 9ke

Ale na konsole czy na kompa :?: Na konsoli grałem trochę w dziewiątke, ale mi się znudziła 8) Ale gdyby była to wersja na PC to z całą pewnością bym sobie jeszcze trochę pograł :wink:

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 30 kwie 2006, 11:42

RóżA pisze:Ale na konsole czy na kompa Question Na konsoli grałem trochę w dziewiątke, ale mi się znudziła Cool Ale gdyby była to wersja na PC to z całą pewnością bym sobie jeszcze trochę pograł Wink
troche odbiegliśmy od tematu :P

co do PES 5 ( bo taki jest temat :P )to powiem wam ze najgorzej prowadzić dobra drużyne po jakaś wpadka to najgorzej. Ostatnio dostałem z Milanem
3:0 :shock: :? 8) taki mały wypadek przy pracy. :wink:
Zastanawiam sie czy nie zaczać od nowa, Romą albo Żółtą łodzią podowdną... :roll: szkoda mi tylko tego składu ale mysle ze czas zaczać od nowa...

albo zrobić przerwe w ML i zagrać jakimś przecietnym klubem Lige Francuską np..Nantes :P :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”