Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 84

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 29 kwie 2006, 17:09

Kendo pisze:wyłączyć kurczaki Smile
dobre byly? 8)
Kendo pisze:Ładne zachowanie na koniec Mourinho który podszedl do ławki MU i dziękował trenerom i całemu sztabowi
W sumie Mourinho sie ladnie zachowuje tylko wtedy, gdy cos mu wyszlo.
Kendo pisze:Za późno wszedł Van Nistelrooy.
Grzyby szyciej rosna, niz on biegal dzisiaj. Super jego gre podsumowal Twarowski: "dac mu melonik i laseczke i niech sobie po parku pochodzi"

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 29 kwie 2006, 17:33

Gratulacje, mam nadzieję, że w przyszłym roku nie będzie Wam już tak łatwo :>

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 29 kwie 2006, 21:35

No tylko pogratulować kolejnego sukcesu..tylko z drugiej strony ..powoli mistrzostwo Anglii staje się takim trofeum pocieszenia dla Chelsea, która ma o wiele wiele większe ambicje..włodarze Blues raduja się i z wielce ucieszoną facjatą dopisują kolejny tytuł mistrza Anglii do dorobku, a w środku przeklinają wszytko co po globie się rusza, bo mimo takiego zaplecza finansowego nadal nie udaje im sie na dłużej i skuteczniej zawitać na europejskich salonach...do czego to prowadzi? no chyba do wniosku, że nadal trzeba się wzmacniać..tylko, żeby w tym 'oślim pędzie' nie zapomnieli, że skład meczowy zawiera tylko 11. piłkarzy ;)
Powodzenia i jeszcze bardziej wymagających rywali w następnym sezonie...
Pozdrawiam..

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 29 kwie 2006, 22:44

berik pisze:dobre byly?
Sam robiłem to jakie miały być 8)
berik pisze:W sumie Mourinho sie ladnie zachowuje tylko wtedy, gdy cos mu wyszlo.
Święta Racja

A co do RVN ja bym jego występu nie oceniał po kilkudziesieciu minutach. To jest zawodnik który jedną akcją może przesądzić losy meczu i dlatego potrzebuje troche czasu aby się dobrze wkomponować w grę. Szkoda tylko po tym meczu Rooneya Brawa dla kibiców Chelsea za zachowanie przy jego zejściu.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 30 kwie 2006, 12:57

Meczu Chelsea z Munchesterem nie widzialem, tylko skroty, ale nie moglem sie powstrzymac zeby tutaj cos napisac. :)
Na poczatek gratulacje za zdobycie drogiego tytulu z rzedu.
Szkoda mi Rooneya. Ciezko bylo patrzec na takiego twardziela ze lzami w oczach. Mam nadzieje ze to nie jest zadna grozna kontuzja. Wyglada tak na 4 do 6 tygodni przerwy. Na mundial raczej pojedzie. :)

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 30 kwie 2006, 14:11

Kendo pisze:Sam robiłem to jakie miały być Cool
Z przyrumieniona skorka, czy z chrupiaca? 8)
Kendo pisze:A co do RVN ja bym jego występu nie oceniał po kilkudziesieciu minutach. To jest zawodnik który jedną akcją może przesądzić losy meczu i dlatego potrzebuje troche czasu aby się dobrze wkomponować w grę. Szkoda tylko po tym meczu Rooneya Brawa dla kibiców Chelsea za zachowanie przy jego zejściu.
Zgodze, sie z tym, ale trzeba miec jeszcze checi. RvN wygladal, jakby mu trener laske robil, ze w o ogole Holender gra. Wielkosc pilkarza i nie tylko poznaje, sie w sytuacjach, w ktorych nie idzie. Ot Henry wzorem. Jak nie idzie, to ciezka praca trzeba sie przelamac. Nistelrooy sie chyba nawet nie spocil
Co do Rooneya to mowi sie o 6 tygodniach. Jestem pewien, ze Eriksson go powola, nawet jesli Wayne nie bedzie w stanie grac.

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 30 kwie 2006, 15:22

berik pisze:Z przyrumieniona skorka, czy z chrupiaca?
I tak Cie nie zaproszę :P
berik pisze:RvN wygladal, jakby mu trener laske robil
Ej no bez takich tekstów, a w ogóle skąd ty możesz wiedzieć jak ktoś taki wygląda :think:

Brak Rooneya byłby ważnym osłabieniem. Powinien byc czołową postacią w drużynie Erikssona. Dla nas może to i lepiej bo jak wyjdziemy z grupy to być może trafimy na Anglię

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 30 kwie 2006, 19:40

Kendo pisze:I tak Cie nie zaproszę Razz
dlaczego :(
Kendo pisze:Ej no bez takich tekstów, a w ogóle skąd ty możesz wiedzieć jak ktoś taki wygląda Think
glodnemu chleb na mysli:P
Kendo pisze:Dla nas może to i lepiej bo jak wyjdziemy z grupy to być może trafimy na Anglię
jesli wyjdziemy :lol: w sumie nawet jesli trafimy na Angoli to i tak dostaniemy, czy to z Rooneyem czy bez. Oprocz oddania serca Polsce ogladamy dla przyjemnosci, a mundial bez takich graczy jak Rooney duzo traci

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 30 kwie 2006, 21:23

berik pisze:dlaczego Sad
Bo Ferguson mówił że Ruud ma za...
berik pisze:jesli wyjdziemy
Nie wierzysz :?: :D

Dobra Koniec rozmywania tematu. Skończmy już z laskami Ruuda i kurczakami :P

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 07 maja 2006, 12:29

Dzisiejszy mecz z Newcastle jest ostanim w tym sezonie gdzie zobaczymy pilkarzy The Blues... W pierwszym składzie Chelsea wystąpią Lassana Diarra i Maniche , którzy zagrali dobre spotkanie z Blackbun. Z powodu kontuzji nie wystąpi John Terry. Nie zobaczymy także Franka Lamparda , który odpoczywa przed zbliżającym się Mundialem. Chelsea i Newcastle spotkali się w tym sezonie jż dwa razy. Pierwszy raz "The Blues" wygrali na Stamford Bridge aż 3-0 po golach Hernana Crespo, Damiena Duffa , oraz Joe Cole'a. W drugim spotkaniu tych drużyn po raz kolejny Chelsea wygrała (1:0), jednak było to w rozgrywkach FA Cup. Zwycięską bramke strzelił John Terry.
Mecz bedzie transmitowany przez stacje StarSports... Stawiam wynik 2:1 dla "niebieskich" :)

qmpeel
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qmpeel » 09 maja 2006, 22:02

Chelsea przegrała 0:1 ale grala rezerwowym skladem i tak Chelsea mistrz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
pawlik91
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pawlik91 » 13 maja 2006, 16:58

jak ManUtd kupi sobie teraz Diarre i Torresa a to bardzo możliwe to za rok Chelsea sobie pomarzy o tytule!! :D

Awatar użytkownika
barti-bartek
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 13 maja 2006, 17:20

A do Chelsea przejdzie Ballack i prawdopodobnie Sheva. To Man Utd. też może sobie pomarzyc o tytule!! CHELSEA MISTRZ!!

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 28 maja 2006, 10:31

mi Sheva nie pasuje do ligi Angielskiej, obie drużyny - Chelsea jak i Milan mogą dużo osiągnąć lecz wątpie by w Premiership się sprawdził

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 28 maja 2006, 14:25

Widać Chelsea się mocno zbroi. Ja jednak jako kibic Man United upatruję w tym jednak tak zwany przerost formy nad treścią. Ballack, Scheva, być może Carlos. Krażą pogłoski o Quaresmie. Troche za dużo tych piłkarzy będzie w składzie. Może się skończyć tak jak to miało miejsce w Realu. Z drugiej strony Mourinho to trener bezkompromisowy, który to ma swoje własne JA i nie da sobie wejść na głowę piłarzą. Postacią konfliktową może być Ballack. No bo ja niewiem na jakiej pozycji będzie grał w Chelsea. Chyba nie za Makelele, albo Essiena, a o Lampardzie nie wspominając...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”