Primera Division (La Liga)

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2204

Primera Division (La Liga)

Post autor: moody » 18 sie 2025, 19:07

Bernabeu2 pisze:
18 sie 2025, 0:08
Nawet w tym sezonie wydane na czysto 100 baniek na transfery, ale tak naprawdę dużo randomów
ostatnio sie tak wlasnie zastanawialem ze oni niby wydaja sporo, ale jakby mnie tak ktos spytal o naprawde zajebistych pilkarzy sciagnietych przez ostatnia dekade, to chyba tylko ten alvarez. w tym okienku tez sypneli groszem, a jakichs potencjalnych kozakow to ja tu nie widze. nawet ten baena mnie nie do konca przekonuje, choc statystycznie w wielu aspektach wyglada znakomicie na tle calej ligi

no ale wracajac do tego alvareza, to ten sie swietnie rozwija. pamietam jak wyskoczyl podczas mundialu 2022, @Bernabeu od razu byles zajarany, ja se tak patrzylem, no nie jest zle ale w niczym nie jest swietny, teraz troche inaczej juz patrze, moze w niczym nie jest wybitny, ale praktycznie we wszystkim jest bardzo dobry - jest skuteczny, strzela obiema nogami, dobrze sobie radzi w grze kombinacyjnej, zasuwa w pressingu, a oprocz tego wyrasta powoli na jednej z lepszych wykonawcow rzutow wolnych. scisly top najlepszych napastnikow obecnie

Wróć do „Hiszpania”