Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 60

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
33%
2
5
24%
3
1
5%
4
4
19%
Poniżej 4
4
19%
Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 30 kwie 2006, 16:53

*_Zaza_* pisze:Po drugie flustracja ?
A co to takiego?

*_Zaza_* pisze:widzisz dziecko jak był być przed meczem a nie znikną jak typowy jednosezonowiec po passie remisów to być wiedział co nie co. Radze czytac posty a nie zachowywac jest jak no wlasnie
Jakbyś nie zauważył, to swojego pierwszego posta napisałem jakies pół godziny przed meczem. Pisze ze podczas złej passy kibiców nie było? Nie? To sobie zajzyj pare stron wczesniej, po kazdym meczu byly tu komentarze i azalizy wiec nie wiem o co Ci chodzi.

fieldy pisze:ale tak szczerze ? nieuwzględnaijąc trwającego meczu - jakbyś nazwał grę Juve w drugiej części sezonu ?
Gra wtedy była żenująca :?

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 30 kwie 2006, 16:56

Kasiorek21 pisze:Ja nie zniknalem stad z powodu zlej gry Juve. Zniknalem bo mnie wkurzaliscie i znalazlem lepsze forum. Tam jakos nie balem sie mowic o Juve i jako jeden z nielicznych ciagnalem temat o Juventusie.
No to widzimy poziom tego forum. Miałeś już tu nie pisać, obiecałeś mi :roll:
Kasiorek21 pisze:Dlatego nie ogladalem meczu Barca - Milan bo po prostu usnalem. Tak mnie ta wasza piekna gra nudzila. Normalnie bajka na dobranoc: nudna, usypiajaca.
[`] To co gra Juve to ciężko nazwac piłką nożną.

Gratuluje Juve 3pkt. ale czy nie jest za wcześnie na radość :?:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 kwie 2006, 16:58

Gratuluje zwyciestwa i powrotu do wspanialej formy.

Nie wiem czy byl uklad czy go nie bylo chociaz to wszystko wyglada podejrzanie.Gazety wloskie maja temat do walkowania na najblizszy tydzien.
Sienie zycze spadku za duzo druzyn w czarno-bialych koszulkach gra w Serie A.

Walczymy dalej 2 kolejki zostaly :)

Marco Materac Materazzi :mrgreen:

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 30 kwie 2006, 17:09

fieldy nie wiem jak ciebie ale mnie ten mecz nudzil. Ale wiadomo sa gusta i gusciki.

Łukasz[ACM] pisze:Miałeś już tu nie pisać, obiecałeś mi
Obiecanki cacanki.
Łukasz[ACM] pisze:[`] To co gra Juve to ciężko nazwac piłką nożną.
Tak to jest ping-pong.
Łukasz[ACM] pisze:Gratuluje Juve 3pkt. ale czy nie jest za wcześnie na radość
Cieszyc sie trzeba z kazdego zwyciestwa.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 30 kwie 2006, 17:27

fieldy pisze:znając Zazę - to pewnie wyśmieje hasła typu, 'dumni po zwycięstwie, wierni po porażce'
W końcu jemu już drugi sezon pozostaje być wiernym.
Łukasz[ACM] pisze:To co gra Juve to ciężko nazwac piłką nożną.
Tu z kolei obserwujemy ciężki objaw kompleksu zwanego 'drugi sezon z niczym'.

Powinniście okazać trochę szacunku. Drużyna, która nie gra piłki nożnej już drugi sezon nie schodzi z fotelu lidera. Drużyna, która gra piękny futbol już drugi sezon nic nie wygra. Żal i tyle. Nie wstyd Wam?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 kwie 2006, 17:28

Ble ble ble radze poczytać co Włosi napiszą o tym meczu i tyle :] Cisza prasowa ratuje co nie których :lol: Siena została w tym momencie ostatnia "najstarszy zawód swiata" w serie A. Przed meczem było tego za dużo. Wierzyłem że nie zacznie się znów obrzucaniem mięsem serie A ale niesety nie może. Juventus miał ten mecz wygrać ! bo mało kto przypuszczał że przegra ! ale szkoda że ... znów Juve :roll:

I nie cytujcie mnie bo juz nie pisze w tym temacie. Pisałem jak was nie było ale wtedy mecz nie było "rostrzygnięty" teraz coś was dużo. A wcześniej był temat :) Vieira wygrał walke na treningu bo zagrało od poczatku :wink: Forza jednosezonowce :)

Kasiorek nie kompromituj sie - gdzie byłes wczesniej ? :lol: U babci ? Al to napisz wcześniej czy bedziesz bym wiedział co zrobić :wink:

Maestro nie zapomnij :) pomóc ? :roll:

Pozdro "Gratuluje" :lol:
*_Zaza_* pisze:pomóc ?
Nie trzeba, zacznij od siebie. Kolejne WP za obraze Sieny, chyba nie muszę cytować :> //maestro

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 kwie 2006, 17:33

*_Zaza_* pisze:Siena została w tym momencie ostatnia "najstarszy zawód swiata" w serie A
:shock: jak dyplomatycznie :roftl3:
*_Zaza_* pisze:I nie cytujcie mnie bo juz nie pisze w tym temacie.
:P
kasiorek21 pisze:fieldy nie wiem jak ciebie ale mnie ten mecz nudzil
mnie się wydał ciekawy, zwłaszcza pod względem taktycznym. Jak wcześniej pisałem, dla mnie nie bramki są najważniesze, choć sa oczywiscie wazne. Emocje się dla mnie bardziej liczą - zwłaszcza jak grają drużyny mi obojetne i specjalnie nie kibicuje żadnej z nich, bądź tez nie postawiłem kasy na zwycięstwo którejś z ekip. No, ale skoro taktyka cię nudzi - nie bedziesz trenerem Juve nigdy :P

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 30 kwie 2006, 17:41

Snipp pisze:Tu z kolei obserwujemy ciężki objaw kompleksu zwanego 'drugi sezon z niczym'.
Wiesz Tomachos ładnie podkreślił te wasze mistrzostwa, w jego poście był ogrom racji.

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 30 kwie 2006, 17:42

*_Zaza_* pisze:Kasiorek nie kompromituj sie - gdzie byłes wczesniej ? U babci ?
Nie wiem jak ty ale ja czasami rodzine odwiedzam i nie bede przez ciebie zmienial planow.
fieldy pisze:mnie się wydał ciekawy, zwłaszcza pod względem taktycznym
Tak jak juz wspomnialem sa gusta i gusciki. Ja tam wole jak jest duzo emocji i sytuacji podbramkowych a w tym meczu ich niestety za duzo nie widzialem.
fieldy pisze:No, ale skoro taktyka cię nudzi - nie bedziesz trenerem Juve nigdy
Co racja to racja.

Zaza mowisz kibice jednosezonowi :?: Sprawdz kiedy zaczalem tu pisac i po jakiej przerwie. A jesli dobrze sie orientuje napisalem to przed meczem a jasnowidzem nie jestem i nie moglem przewidziec ze Juve wygra.

Narazie. Zaza mam teraz 3 dni wolne od szkoly wiec w najblizszych dniach rozpoczniemy dialog na temat strategii transferowej Moggi`ego.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 708

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 30 kwie 2006, 17:43

*_Zaza_* pisze:Ble ble ble radze poczytać co Włosi napiszą o tym meczu i tyle
Jak zwykle moc argumentów w poście Zazy. No to tyle.

WP. Nabite?? Kontynuuj śmiało :) //maestro

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 kwie 2006, 17:47

A jeszcze cos napisze :P ale nie odpisujcie prosze tylko sami w głowach sie zastanówcie :P

Jak dla Was fanów Juve to wyglada ?

Nie potrafia wygrać z Cagliari, z Treviso [od "X" kolejek w serie B], z zawsze mocnym Lazio ale grają w przewage ile 60 minut ? ... passa remisów trwa do momentu Sieny. I jak by tego było mało przed samym meczem całe Włochy pisza o Sienie jak o ... :wink:

Na szczeście nie znam zwoleników Sieny bo bym mu radził co nie co.
fieldy pisze: jak dyplomatycznie
Wybacz ale jak bym inaczej pisał mogło by mnie wciąść na wymioty - :(

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 30 kwie 2006, 17:52

Łukasz[ACM] pisze:Wiesz Tomachos ładnie podkreślił te wasze mistrzostwa, w jego poście był ogrom racji.
Wiesz, mam gdzieś co sądzi zakompleksiony kibic Interu. Przez Was przemawia przede wszystkim zazdrość. A co mi tam, lżyjcie na Juve jeśli to Wam pomaga.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 30 kwie 2006, 18:02

Łukasz[ACM] pisze:Wiesz Tomachos ładnie podkreślił te wasze mistrzostwa, w jego poście był ogrom racji.

Nie jestem ani zwolennikiem Milanu ani Juve ale wydaje mi (i nie tylko mi) sie ze Juve ma wiecej punktow od Milanu a wiec jest nieco lepszym zespolem w Serie A...Jestes po prostu wkurzony ze Juve nie stracilo punktow dzisiaj ze Siena...Nie wiem wogole o czym wy marzyliscie...Ze Siena ogra Juventus :?: Przeciez to jeden z najslabszych zespolow w Serie A...I nie mowcie ze Juve przegrywal ze slabeuszami, bo Milan z Lecce wcale lepiej nie zagral...

Snipp_ pisze:Wiesz, mam gdzieś co sądzi zakompleksiony kibic Interu. Przez Was przemawia przede wszystkim zazdrość. A co mi tam, lżyjcie na Juve jeśli to Wam pomaga.

Wyeliminowanie z LM, starcony Puchar Wloch, male szanse na zdobycie mistrzostwa...To dorobek Milanu w tym sezonie...Wasz rywal Inter juz ma szanse na wywalczenie trofeum (Puchar Wloch)...I przez to przemawia frustracja przez was...I nie piszcie ze Bayern jest taki owaki bo ilekroc cos mowie malo pozytywnego o Milanie to wy Milanisci probujecie ukazac slabosc Bayernu, tylko nie wiem dlaczego...Czyzby jakis syndrom :roll:

Podsumowujac Juve juz jest blisko mistrzostwa. 3pkt na 2 kolejki przed koncem to i duzo i malo ale moim zdaniem wystarczajaco...Juve dzisiaj pokazal ze w sytuacji kryzysowej potrafi sie poderwac do powaznej rywalizacji od pierwszych minut. Mysle ze w nastepnej kolejce Stara Dama odniesie wygrana i b edzie juz swietowac mistrza ;) Moga byc rozne scenariusze ale nier wyobrazam sobie zeby Juve nie zdobyl mistrza...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 kwie 2006, 18:22

Snipp_ pisze:Wiesz, mam gdzieś co sądzi zakompleksiony kibic Interu
Tomachos jest może zakompleksionym kibicem, ale Villarreal - ale co tam :P
Martinho pisze:Nie jestem ani zwolennikiem Milanu ani Juve ale wydaje mi (i nie tylko mi) sie ze Juve ma wiecej punktow od Milanu a wiec jest nieco lepszym zespolem w Serie A...

no bo przecież to brzydki Milan wyeliminował Bayern :P
Martinho pisze:Ze Siena ogra Juventus Przeciez to jeden z najslabszych zespolow w Serie A...I nie mowcie ze Juve przegrywal ze slabeuszami, bo Milan z Lecce wcale lepiej nie zagral
w sumie racja - nawet Rasiak był za dobry dla nich i gdy zobaczył jak tam treningi wyglądaja, spieprzył do deszczowej anglii :P

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 30 kwie 2006, 21:07

Jak dla Was fanów Juve to wyglada ?

Nie potrafia wygrać z Cagliari, z Treviso [od "X" kolejek w serie B], z zawsze mocnym Lazio ale grają w przewage ile 60 minut ? ... passa remisów trwa do momentu Sieny. I jak by tego było mało przed samym meczem całe Włochy pisza o Sienie jak o ... Wink
Zaza jesteś genialny! Jeszcze nigdy w życiu nie widziałem takiego kolesia...
Normalnie poezja.. :lol: Czy ty człowieku myślisz że Moggi pojechał do Sieny powiedział im że mają przegrać 3:0 i tak się też stało? Kryzys się kiedyś kończy i skończył się dziś i od żeby razu takie brednie wypisywać...
Wiem że Milan nic nie wygrał od dłuższego czasu i jesteś sfrustrowany tą sytuacją, ale oszczędź wstydu i nie wypisuj bzdur.

Forza Juve.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”