Marq , daj mu spokój, po prostu kompleks małego ptaszkaMarq pisze:Zaza jesteś genialny! Jeszcze nigdy w życiu nie widziałem takiego kolesia...
Co do meczu, to nareszcie wygrana
Jeszcze 2 mecze do końca i potrzebne 4 punkty do 29 Scudetto
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 30 kwie 2006, 21:29
Marq , daj mu spokój, po prostu kompleks małego ptaszkaMarq pisze:Zaza jesteś genialny! Jeszcze nigdy w życiu nie widziałem takiego kolesia...
Juv

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 maja 2006, 1:20
Nadal nie widziszMarq pisze:Zaza jesteś genialny! Jeszcze nigdy w życiu nie widziałem takiego kolesia..
Marq pisze:Czy ty człowieku myślisz że Moggi pojechał do Sieny powiedział im że mają przegrać 3:0 i tak się też stało?
Forza ?Marq pisze:Wiem że Milan nic nie wygrał od dłuższego czasu i jesteś sfrustrowany tą sytuacją, ale oszczędź wstydu i nie wypisuj bzdur.
Forza Juve
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PlutoChory » 02 maja 2006, 14:41
PlutoChory

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 maja 2006, 15:42
PlutoChory pisze:wietnie tez pewnie wiesz kto ma (zdecydowanie) wiecej kibicow we Wloszech i na swiecie.
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 maja 2006, 16:17
Co z tego? Pamiętaj, że pamiętane są zwycięstwa, a nie styl w jaki zostały one osiągnięte. Może jeszcze wrócisz do 1/8 tegorocznej Champions League i powiesz, że Juventus fartem wyeliminował Werder. OK, tylko kto będzie o tym pamiętał za kilka lat?*_Zaza_* pisze:To że jest najbardziej drewnienym klubem jaki zagra w nastepnej edycji LM to szczegół, to poprostu taki "styl" Moherowy
Co ci do tego? Każdy kibicuje danemu klubowi z różnych względów. Czy jeśli kakiś klub gra "brzydką" piłkę to znaczy, że nie może on mieć kibiców. Futbol ewoluował i teraz nie wygrywa ten co gra ładnie, tylko ten co gra skutecznie.*_Zaza_* pisze:A jeśli Ty jestes za tym biedymi klubikiem tylko dla sukcesów to niech Cie spotkam zwymiotuje Ci na głowe
Od takich klubów wymaga się zwycięstw.*_Zaza_* pisze:Juventus to nie Modena czy Treviso [chyba ze tak nisko ich oceniasz] od takich klubów się wymaga stylu.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 maja 2006, 16:33
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 02 maja 2006, 17:11
Marq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 02 maja 2006, 17:18
ale niestety taka jest prawda... Czy ktoś za 50 lat będzie pamietał jak grala Grecja na ME 2004Niggaz pisze:Denerwują mnie gadki w stylu "Kto będzie za kilka lat pamiętał o stylu? Liczy się wynik!"
*_Zaza_*Marq pisze:Zaza powiedz mi co ty chcesz od Juve? Pisałeś już na tej stronie 921947112 razy jaki jest to beznadziejny klub. Rozumiem napisać kilka razy, wiem że frustracja Cię mocno męczy, ale żeby codziennie pisaś to samo? Wszyscy wiedzą że Juve co roku kupuje wszystkich sędziów, zawodnicy ćpają, styl jest żenujący i chce się od niego rzygać, stadion jest pusty, Moggi ma Serie A w ręku... itp itd.
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 maja 2006, 17:24
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 02 maja 2006, 17:34
Fakt że styl jest brzydki ale w pierwszej połowie sezonu nie było aż tak źle, Juve strzelało sporo bramek ale i tak styl był raczej brzydki. Jest to wina Capello i jak już wiele razy pisałem chciałbym żeby odszedł.Teraz Ty się ośmieszyłeć bo na kibica przystało by potrafił coś napisać o swym klubie a Ty najwyraźniej czekasz na relacje w sieci. Przeczytaj to co napisałem i odpowiedz sobie na pytanie czy Juve "to beniaminek dla którego liczy sie utrzymanie - czyli wynik końcowy" czy "firma"
Lazio i wspomniane Olimpico
Marq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 maja 2006, 17:48
Marq pisze:Fakt że styl jest brzydki ale w pierwszej połowie sezonu nie było aż tak źle, Juve strzelało sporo bramek ale i tak styl był raczej brzydki. Jest to wina Capello i jak już wiele razy pisałem chciałbym żeby odszedł.
Nie będę sprawdzał - możesz mieć racja - ale to szczegół - odpowiedz mi na pytanie czy Juve mam stawiac na równi z Lazio ? Gdy Lotitto obją Rzymian byli tacy co ich skreślali z piłkasrkiej mapy, niby długi, niby kłopoty inne ale zespoł maja czy walczą o taki cel jak Juve ?Marq pisze: Sprawdź na stronie SerieA.p
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 02 maja 2006, 18:39
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 02 maja 2006, 19:05
ossy pisze:Mam pytanie. Ktoś wie kiedy kończy się kara Camorowi?
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 03 maja 2006, 11:15
Kod: Zaznacz cały
W niedzielę piłkarze Juventusu Turyn rozegrają ostatni ligowy mecz na w tym sezonie na własnym stadionie, a być może i ostatni w ogóle na Delle Alpi, przynajmniej w jego obecnej formie.
Mistrzowie Włoch od następnych rozgrywek przenoszą się na Stadio Olimpico, na którym występuje także Torino.
Juventus na miejskim stadionie spędzi prawdopodobnie dwa lata (umowę podpisano do 2008 roku). W tym czasie, Stadio Delle Alpi przejdzie gruntowną renowację, która ma na celu zlikwidowanie bieżni, poprawienie widoczności oraz zmniejszenie pojemności.
Stara Dama z tej okazji zorganizowała wyprzedaż biletów na mecz z Palermo - kosztują one pięć euro.Marq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 maja 2006, 11:36
Marq pisze:Ile te Stadio Olimpico ma pojemności?
Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio