Ponieważ patrzysz przez pryzmat United SAFa
No chyba, że dzielisz drużyny na dwa poziomy: walczące o mistrza i resztę. Wtedy się zgadzam, że to ten sam poziom co Wolverhampton i Fulham
Zrozumiałem, że Przemowi chodziło nie o moment zwolnienia SAFa, ale o jeszcze kolejny, gdzie upadło jeszcze bardziej. No to mówię, Amorim. Ewentualnie późny ETH. Przed tym niemal co sezon walczyliśmy przynajmniej o top4.
Mou to BYŁ wybitny manager, to prawda. Jego problem jest jednak taki, że ludzie nie potrafią z nim wytrzymać więcej jak 2 lata. Tak jest w każdym klubie, 2 sezony i ludzie mają go dość. Ekstremalnie toksyczny koleś. W prawdzie teraz by się przydał ktoś kto umie coś ugrać od ręki, ale Mou już i to stracił jakiś czas temu. Myślisz, że gdyby musiał, to by pracował w Romie, czy Fenerbache? Już nikt poważny nie chce go zatrudniać.Bassu pisze: ↑29 sie 2025, 12:43Ostatnie puchary które mają znaczenie wkładał Mou i to jego epokę po czasie oceniam jako najlepszy okres po MOU (no i Ole na kole ale to dyskusyjny temat). Chociaż byłem pierwszy do zwalniania Mou to po latach uważam, że trzeba uderzyć się w pierś. Jego tezy po latach nabierają znaczenia, sposób gry i charakter odcisnęły się na zespole. Inni trenerzy mogą mu buty wiązać na ławce United. Nie wiem jaki jest teraz ale to chyba dla niego idealny momenty by dostać wszystko czego potrzebuje i zbudować armię którą za nim pójdzie w ogień. A to umiał robić już nie raz.