Ale powiedz mi tak szczerze, ty masz aż tak krótką pamięć, czy celowo tak zmyślasz? Bo to jest aż nie do uwierzenia, że ktoś może takie bajki cisnąć prawie dzień w dzień.
Jak było naprawdę?
Jak napisałem rzecz oczywista, że Ekititke to następca Joty, ty zasugerowałes
Na co ja jedynie zapytałem czy wg ciebie Ekititke nigdy nie grał jako CF, bo u Slota Diogo właśnie jako 9 grał 90% czasu
Dosłownie oplułem wyświetlacz. Dosłownie lol.
Brak słów
Ale.
Przy okazji, znalazłeś te moje eseje nt Havertza? Bo cos dziwnie zniknales po tej wymianie zdań ->
I tak za każdym razem jak coś o mnie wspomnisz (a wspominasz dziwnie często niestety). Coś zmyślisz, coś przeinaczysz, coś nie zrozumiesz, a jak się już zmuszę żebu ci odpowiedzieć (tak jak teraz) to znikasz bez komentarza, tylko po to by za kilka dni sytuacja się powtórzyła. Chłopie albo bierz odpowiedzialność za słowa które wypisujesz albo przynajmniej miej na tyle jajec żeby przyznać że walnales głupotę. Chociaż raz na jakiś czas.
....
Ale nie wiem czemu skupiasz się na biednym Romano. Chyba wszyscy więksi insajderzy informowali to samo, bo chyba wszystko było dograne. Guehi przeszedł testy medyczne w Londynie, dokumenty że strony Liverpoolu i Crystal Palace zostały wysłane do Premier League. To że Parish uległ Glasnerowi, no to się mogło stać ale nie zmienia faktu, że transfer był o jeden podpis od zrealizowania. Takie rzeczy się zdarzają. Pewnie trener CP zagroził dymisja jak Guehi odejdzie i stąd cały plot twist.
A jeszcze większy będzie jak Amorim za chwilę przejebie 3 mecze z rzędu i Glasner pójdzie do United hehe.
Imo Liverpool wróci po Anglika w styczniu, tylko już nie z ofertą 35mln, a 15-20. I tak się ta sprawa skończy.