Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Liverpool (zbiorczy)

Post autor: masacra » 01 wrz 2025, 21:18

sickstick pisze:
01 wrz 2025, 20:43
No niedawno masacra dosłownie opluł wyświetlacz kiedy napisałem że Ekitike będzie ustawiany na skrzydle
Ale powiedz mi tak szczerze, ty masz aż tak krótką pamięć, czy celowo tak zmyślasz? Bo to jest aż nie do uwierzenia, że ktoś może takie bajki cisnąć prawie dzień w dzień.

Jak było naprawdę?
Jak napisałem rzecz oczywista, że Ekititke to następca Joty, ty zasugerowałes
sickstick pisze:
24 lip 2025, 15:25
masacra pisze:
23 lip 2025, 15:24
Tak w ogóle to ten Ekitiko przyszedł właśnie za Jote
W sensie że wydaliście 100mln na piłkarza po to żeby grać na na pozycji na której praktycznie nigdy nie grał?
Na co ja jedynie zapytałem czy wg ciebie Ekititke nigdy nie grał jako CF, bo u Slota Diogo właśnie jako 9 grał 90% czasu
masacra pisze:
24 lip 2025, 16:18
Tzn, że ten Ekitike nigdy nie grał jako CF? Bo to tam najczęściej występował Jota u Arne Slota. (Możesz sobie sprawdzić w necie, google nie boli) :)
Dosłownie oplułem wyświetlacz. Dosłownie lol.
Brak słów :angry2:

Ale.
Przy okazji, znalazłeś te moje eseje nt Havertza? Bo cos dziwnie zniknales po tej wymianie zdań ->
sickstick pisze:
24 lip 2025, 15:25
Pamiętasz te swoje prześmiewcze eseje o tym że debil Arteta wydał 65mln na środkowego pomocnika żeby grać nim w ataku (szczegół że ten spędził właśnie w ataku większość kariery)?
masacra pisze:
24 lip 2025, 16:18
search.php?keywords=Havertz&terms=all&a ... mit=Szukaj

Masz. Ułatwilem ci zadanie. Pod linkiem masz wszystkie moje posty (całe 14 lol) w których pada słowo Havertz. Jak już znajdziesz te eseje o których piszesz, to mi je pokaż, bo szczerze to nie pamiętam lol
I tak za każdym razem jak coś o mnie wspomnisz (a wspominasz dziwnie często niestety). Coś zmyślisz, coś przeinaczysz, coś nie zrozumiesz, a jak się już zmuszę żebu ci odpowiedzieć (tak jak teraz) to znikasz bez komentarza, tylko po to by za kilka dni sytuacja się powtórzyła. Chłopie albo bierz odpowiedzialność za słowa które wypisujesz albo przynajmniej miej na tyle jajec żeby przyznać że walnales głupotę. Chociaż raz na jakiś czas.

....

matt_ pisze:
01 wrz 2025, 20:51
Pomnik Romano, któremu kluby specjalnie płaciły za sianie fermentu, sypie się. Nadal czekajmy na oficjalne potwierdzenia.
Ale nie wiem czemu skupiasz się na biednym Romano. Chyba wszyscy więksi insajderzy informowali to samo, bo chyba wszystko było dograne. Guehi przeszedł testy medyczne w Londynie, dokumenty że strony Liverpoolu i Crystal Palace zostały wysłane do Premier League. To że Parish uległ Glasnerowi, no to się mogło stać ale nie zmienia faktu, że transfer był o jeden podpis od zrealizowania. Takie rzeczy się zdarzają. Pewnie trener CP zagroził dymisja jak Guehi odejdzie i stąd cały plot twist.
A jeszcze większy będzie jak Amorim za chwilę przejebie 3 mecze z rzędu i Glasner pójdzie do United hehe.

Imo Liverpool wróci po Anglika w styczniu, tylko już nie z ofertą 35mln, a 15-20. I tak się ta sprawa skończy.

Wróć do „Anglia”