Gry...

Awatar użytkownika
Samuraj
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 184

Gry...

Post autor: Samuraj » 04 wrz 2025, 18:30

Frosty pisze:
04 wrz 2025, 17:56
The Quarry i Until Dawn to jednak półka żywej. Więcej relacji, bardziej filmowe doświadczenie, jednocześnie dłuższe gry. Jesli natomiast mogę polecić jedną grę, która jest absolutnym majstersztykiem w tej kategorii to Detroit: Become Human wciąga wszystko. 2 razy lepsze od dowolnej gry supermassive games. Nie polecam natomiast sięgać po inny gry Quantic Dream, ponieważ potwornie się zestrzały, jak np. Heavy Rain.
Detroit Become Human jest w topce gier w które grałem. Jednak gry Quantic Dream mam zamiar ograć wszystkie, zakupiłem już jakiś czas temu też Fahrenheita, Beyond two souls oraz Heavy Rain a Detroit Become Human mam ograne i nawet nagrane na swoim kanale, ale będę na pewno chciał drugi raz ograć, gdyż jedną z głównych postaci zabiłem dość wcześnie.

Z tego typu gier mam też do ogrania As Dusk Falls tyle, że to akurat jest dramat, ale również bardzo dobra gra z tych interaktywnych filmów

No i też nie dawno nabyłem komplet Walking Dead od Teltales, więc też będzie ogrywane.

Aby jednak na razie odpocząć od tych interaktywnych filmów, to wziąłem się za Lords of the Fallen (2023) i zobaczymy czy ta gra jest dobra czy zła, bo opinie ma mieszane.

Poniżej pierwszy part z gry i przy okazji walka z bossem - Pietą, Odrodzona w Błogosławieństwie

Wróć do „Hyde Park”