Nostalgia to potężne uczucie, warta potężne pieniądze. Z tego samego powodu ciągle kręci się jakieś Miszion Imposible mimo że to ciągle to samo tylko inaczej opakowane.
A te gry jeszcze często są po prostu dobre.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 27 sie 2025, 21:26
Nostalgia to potężne uczucie, warta potężne pieniądze. Z tego samego powodu ciągle kręci się jakieś Miszion Imposible mimo że to ciągle to samo tylko inaczej opakowane.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 27 sie 2025, 21:30
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 27 sie 2025, 21:34
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 28 sie 2025, 9:14
Poczekaj aż dojdziesz do ostatniej lokacji przed finalnym bossem. Najgorsza lokacja w całej grze.cruel pisze: ↑27 sie 2025, 18:53Take jak kompletnie nie zgadzalem sie z kolega Samurajem w kwestii 'toksycznosci' Lies of P, tak musze przyznac racje w kwestii Cloudspire, snieznej lokacji w Wuchang. Permanentny frostbite w kazdej czesci lokacji kiedy jestes w cieniu, miny na ziemi co krok, przeciwnicy ktorzy rzucaja sie w twoja postac i wybucha. Co to do k... jest? To jest wg. tworcow definicja 'fun'? Ni cholere dyrektor tej gry nie rozumie, co tworzy dobra gre souls-like. Bede gral dalej, ale ocena idzie w dol zamiast w gore.
Samuraj
7lechus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 29 sie 2025, 20:52
Samuraj
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 31 sie 2025, 14:14
Samuraj

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 01 wrz 2025, 19:58
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 03 wrz 2025, 19:52
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 04 wrz 2025, 15:00

Samuraj
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Frosty » 04 wrz 2025, 17:56
Frosty
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 04 wrz 2025, 18:17
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 04 wrz 2025, 18:30
Detroit Become Human jest w topce gier w które grałem. Jednak gry Quantic Dream mam zamiar ograć wszystkie, zakupiłem już jakiś czas temu też Fahrenheita, Beyond two souls oraz Heavy Rain a Detroit Become Human mam ograne i nawet nagrane na swoim kanale, ale będę na pewno chciał drugi raz ograć, gdyż jedną z głównych postaci zabiłem dość wcześnie.Frosty pisze: ↑04 wrz 2025, 17:56The Quarry i Until Dawn to jednak półka żywej. Więcej relacji, bardziej filmowe doświadczenie, jednocześnie dłuższe gry. Jesli natomiast mogę polecić jedną grę, która jest absolutnym majstersztykiem w tej kategorii to Detroit: Become Human wciąga wszystko. 2 razy lepsze od dowolnej gry supermassive games. Nie polecam natomiast sięgać po inny gry Quantic Dream, ponieważ potwornie się zestrzały, jak np. Heavy Rain.
Samuraj
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 04 wrz 2025, 21:17
cruel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio