Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 09 wrz 2025, 9:53
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 09 wrz 2025, 10:09
A jak Cie nie stac na prawko i samochod, to wiadomo, zmien prace, wez kredyt - taki mamy klimat
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » 09 wrz 2025, 10:19
19B10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 09 wrz 2025, 10:39
PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 09 wrz 2025, 10:44
Brzmi zabawnie, ale jeżeli to prawda, to jest to ogromna porażka rodziców i społeczeństwa. Dziecko trzeba przygotować do życia, a jak widać po informacjach o młodszym pokoleniu, obecni ~45-50 latkowie oraz nauczycieli w zbyt wielu przypadkach zawiedli. Mi w prawdzie nigdy tato nie dał tankować, ale często mnie namawiał, żebym z nim chodził i obserwował, czy to jak tankuje, czy jak płaci, czy pomagałem myć samochód albo sprawdzać ciśnienie w oponach. Teraz przy tankowaniu pamiętam, że jedyną moją obawą przy kilku pierwszych razach było podjechanie pod dystrybutor, bo jeszcze nie bardzo czułem odległość, czyli kwestia czysto techniczna. Niemniej, wiedziałem, że sobie poradzę i nie minęło parę miesięcy i nie miałem z tym najmniejszych problemów
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 09 wrz 2025, 11:23
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 09 wrz 2025, 11:36
Ponoć Kanał Zero próbuje dostać koncesję. Może o to chodzi?Przema pisze: ↑09 wrz 2025, 11:23Nie wiem czy to dobry watek, ale odzyl temat debaty prezydenckiej i starcia Stanowskiego z arcykaplanka propagandy. Sledzicie co tam sie dzieje? Niezle kuriozum i przy okazji uruchomienie partyjnych aktywistow w atakach na KS. No nie powiem, ze wczorajszym odcinek zle sie ogladalo - licze, ze przybierze to podobny format co jego seria z Gazeta Wyborcza.
PietroBosman
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 09 wrz 2025, 12:00
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 wrz 2025, 12:06
W jednej z największych brytyjskich firm finansowych młodzi pracownicy uczą się, jak rozmawiać przez telefon. Choć może to brzmieć zaskakująco, coraz więcej osób z pokolenia Z ma z tym poważny problem – stresują się, unikają dzwonienia i wolą pisać.
Slabowite te mlodego pokolenia. Ubieraja sie jakby byli zaprawionymi zbieraczami zlomu a boja sie otworzyc drzwi albo zadzwonic.Dla młodszych pracowników rozmowa telefoniczna może być źródłem paniki. E-mail czy wiadomość to dla nich naturalna forma kontaktu, ale rozmowa głosowa to coś, co wymaga odwagi i doświadczenia
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 09 wrz 2025, 12:45
PS studia skończyłem 15 lat temu, jak większość tego pokolenia Z rzeczywiście nie potrafiła odebrać telefonu lmao.Uczestnicy ćwiczą rozmowy z klientami, budowanie relacji, prowadzenie trudnych dialogów oraz reagowanie na sytuacje wymagające empatii
.Efektem tej zmiany są również problemy systemowe. Brytyjski urząd statyczny musiał zmienić metodę prowadzenia badań społecznych, ponieważ młodzi ludzie nie odbierali telefonów, co utrudniało zbieranie danych dotyczących bezrobocia. Obecnie instytucje publiczne coraz częściej przechodzą na ankiety online
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 09 wrz 2025, 12:56
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 09 wrz 2025, 17:35
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 09 wrz 2025, 20:20
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 10 wrz 2025, 7:08
MazurXIII
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl