Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 79

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 02 maja 2006, 21:54

:lol:
Nie no nie ma sie co załamywać, to tylko jedno zwycięstwo, zobaczycie ze na MŚ, jak będą grali Żurawski, Krzynowek i Smolarek to dojdziemy spokojnie do cwiercfinału :P To taka taktyka, przed MŚ gramy beznadziejnie, rywale nas zlekceważą, a my będziemy szaleć :lol:
Ehh...dzisiaj na + tylko Gancarczyk, Szymkowiak i Dudek, ale Dudi i tak nie powinien grać na MŚ :P
Tak wiec kolejno mówie dowidzenia:
Mila - [']
Kuś - [']
Bonin - [']
Frankowski - [']
a co do reszty... :lol:

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 02 maja 2006, 21:55

No mecz się zakoczył :shock:
Aczkolwiek trzeba patrzeć że grali zawodnicy rezerwowi ..Chociaż wspierali ich doświadczeni zawodnicy ..Eee co tam..Powinni wygrać i tyle... Garncarczyk jedynie się pokazał dobrze a reszta to źle zagrała... :maruda:
Mnie denerwuje troche wybieranie sparing-partnerów dla naszej reprezentacji...Cały PZPN chyba przy wybieraniu przeciwnika kieruje się tym aby zawodnicy wzmacniali swoje morale i samoocenę.. :> Powinniśmy grać z dobrymi zespołami europejskimi..Chociażby Holandia czy Hiszpania... Korea kiedy naprzykład przygotowywała się na mundial w 2002 to grała z naprawde dobrymi rywalami..chociażby z Francją której wtedy nasuli sporo krwi :mrgreen:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 02 maja 2006, 21:57

Mecz beznadziejny w wykonaniu Polaków. Spartaczyli i to na całej linii. Frankowski jest żenujący :? Śmiem twierdzić że grał gorzej niż Rasiak :shock: chociaż ten również zagrał piach. Mila słabo. Jedyne co wywoływało uśmiech na mijej twarzy to czasem bardzo ciekawe okrzyki kibiców: "Rasiak! O [k****]!" czy "No podaj [k****] tą piłke!" :lol: Komentator również bardzo ciekawie: "Podanie do Mili. Ale nie była dobre decyzja..." 8)

Ciekawa jest wypowiedź Janasa po meczu. Jeśli on myśli że Frankowski odzyska formę to ja dziękuje. Mila i Kosowski grają w klubach... bez komentarza :?

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 maja 2006, 22:00

Jak sie nie gra w klubach to pozniej sa takie rezultaty... Ostatni raz przegralismy u siebie z Anglia na wlasnym terenie ... Mozna by rzec : Litwa PRAWIE jak Anglia :lol: Franek pokazal ze jest kompletnie bez formy...Setka zmarnowana na poczatku pierwszej polowy i ogolnie mala widocznosc o tym przesadza...Sa i tez pozytywy tej porazki ;) Moze cos w koncu zaskoczy, zimny prysznic dobrze by zrobil naszym reprezentantom...Rasiak wcale lepiej od Sosina i Franka nie zagral...Dziwi mnie tylko czemu Mila gral na prawej stronie a nie na lewej... Ale zamiast na tej prawej to czesciej go bylo widac w srodku pomocy...Nie ma co tu duzo pisac...W tym meczu nikt nowy zaufania Janasa nie zdobyl...a za 2 tygodnie trzeba podac kadre na MŚ...Jedyne pozytywy w dzisiejszym meczu to postawa Szymkowiaka i debiutanta Gancarczyka. Seweryn pokazal ze zasluguje na reprezentacje :) Oczywiscie jeden mecz o niczym nie swiadczy ale jesli z Wyspami Owczymi zagra rownie dobrze to moze liczyc na wyjazd na mundial, tym bardziej ze panuje u nas posucha na pozycji lewego obroncy ;) Przegralismy i trzeba jak najszybciej o tym zapomniec...Szkoda tylko ze nikt z tych aspirujacych do wyjazdu na mundial nie poczynil niczego zeby zyskac przychylnosc selekcjonera...

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8646
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 maja 2006, 22:06

po 1. - Niggaz - ja nie zdaje matury z geografii, wiec nie musialem sie uczyc nazw tych panstw :lol:
po 2. - Lakier - nie pominalem Rasiaka, gdyz czekalem do konca spotkania z jego ocena :P
po 3. - w tym meczu zagraly dobrze tylko trzej zawodnicy : Dudek, Gancarczyk i Szymkowiak :twisted:
po 4. - Kus, Bonin, Sosin - jak najdalej od naszej reprezentacji :!:
po 5. - jestem optymista, z Wyspami Owczymi wygramy :!:

p.s. - mam nadzieje, ze Frankowski w koncu zalapie jakas forme :D
bo on gral dzisiaj tragicznie :evil:
az wstyd, ze to ponoc nasze najlepsze ogniwo :P

pozdro

robur
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robur » 02 maja 2006, 22:09

jeszcze dzisiaj ok 19.59 dawałem Polakom drugie miejsce w grupie i 4-6 pkt...
teraz to ucieszy mnie każdy punkt i każda bramka...

a co do tego 'meczu' (w wykonaniu naszych oczywiście) to kto widział ten wie...TOTALNE DNO

chociaż powinnyśmy się cieszyc ze skończyło się tylko 0:1 bo Litwini mieli jeszcze kilka niezłych sytuacji...

oby to się nie powtórzyło...

Awatar użytkownika
persil
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: persil » 02 maja 2006, 22:14

Ta ankieta na górze po tym meczu zdecydowanie zmieni swoje wyniki. Szkoda gadac, a "Łowczy" Janas mowil przed meczem, że chcą sobie po prostu postrzelać. :lol: no comment. Widać dlaczego tacy zawodnicy jak Mila Kosowski nie grają w klubach. Prezentują po prostu żenującą formę. Bonin wg. mnie, już jak widzialem go na Koronie jest drewniakiem!! Za dużo indywidualizmu, który nie jest w jego przypadku poparty jakimiś olbrzymimi umiejętnościami. To powołanie mnie totalnie zaskoczyło, a moje obserwacje sie potwierdziły na meczu. W ogole jesli Łowczy Janas powołuje kolesia, bo dwa razy przeszedł kilku Legionistów, to wybaczcie, ale coś jest nie tak. Jop z Lewandinio totalny brak zrozumienia, Franek bez formy, Szymek widać ze gra w klubie, ale z kim ma grać w reprezentacji?? Gancarczyk- dobry mecz, ale czy sobie poradzi na MŚ, wątpie?? Sosin, osobiście wolalbym Jelenia albo Piechne. Dudek w sumie dobry mecz, widać, że sie stara. Sobol, nie wiedział za bardzo co sie dzieje i po prostu kopał piłke... Bosacki-ciężko mi ocenić. Rasiak też nic nie zrobił. Nie mamy ekipy na te mistrzostwa... nie wyjdziemy z grupy, jeśli Łowczy Janas nie zdziała cudu.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 maja 2006, 22:20

cloner pisze:hehe, ja nawet typuje, ze beda prowadzic po 1. polowie
Ja postawiłem na zwycięstwo w całym meczu :evil: jak wiadomo naszym orłom więcej gry o 45 min nic nie dało. A pomyśleć że planowo miałem postawić na porażkę Domachowskiej, ona mnie nie zawiodła :P Polska górą :!: :roftl3:

Moje wrażenia po 30 min pierwszej połowy (później oglądałem Samych Swoich i masakrę w Nowym Jorku - dużo lepsze widowisko):

:arrow: Dudek udowodnił że będzie tym pierwszym Janasa
:arrow: Franej pokazał że od formy ma większy brzuszek
:arrow: orły pokazały że chciałyby powalczyć ale umiejętności nie te, nie na Litwinów

Ten mecz to kolejny już zimny prysznic dla naszych, może jeszcze kilka takich i zaczniemy grać, ciekawe czy zdążymy przed MŚ

Jak widać 'Bild' prawdopodobnie się pomylił pisząc że wyjdziemy z grupy i będziemy walczyli z Anglikami :haha:

To po hokeju (niedawna porażka 1:2, Litwini ponoć nw ogóle nie mają ligi a ich jedyna drużyna gra w lidze austryjackiej :shock: ), koszykówce (dostalibyśmy tęgie lanie), piłka nożna jest kolejną dyscypliną w której odbiegamy od jakże liczebnej Litwy :angry2:
Ostatnio zmieniony 02 maja 2006, 22:23 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 maja 2006, 22:22

Martinho pisze:Po pierwszej polowie mamy 0:1 i nikt sie nie spodziewal takiego rezultatu...
jak to nikt ? gadasz jak Iwański, uprzedzałem, aby nie stawiac na Polskę :D cloner wysmiał, ze stawia na prowadzenie naszych po pierwszej połowie :P
Martinho pisze:Jak sie nie gra w klubach to pozniej sa takie rezultaty...
Dudek przyzwoicie, choć w klubie nie gra - może to bramkarzy niedotyczy :think:
ogólnie co mozna napisać ... Gancarczyk pozytywnie, tak jak Dudek - reszta żenada :? za miesiąc MŚ, a my dostajemy w dupę od Litwy, która w eliminacjach wyprzedziła tylko San Marino [czy inne Wyspy Owcze]

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 maja 2006, 22:24

cloner pisze:dolaczam Sobolewskiego - na Wyspy Salomona
Nudzisz.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 02 maja 2006, 22:26

cloner pisze:po 4. - Kus, Bonin, Sosin - jak najdalej od naszej reprezentacji
Przecież zagrał równie słabo co Rasiak (a może nawet troszeczkę lepiej).

Bonin bardzo ciekawy … dostał powołanie za jeden zwód w meczu z Legią i efekty widzieliśmy :?

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 maja 2006, 22:29

Lukaz pisze:To po hokeju (niedawna porażka 1:2, Litwini ponoć nw ogóle nie mają ligi a ich jedyna drużyna gra w lidze austryjackiej Shocked ), koszykówce (dostalibyśmy tęgie lanie), piłka nożna jest kolejną dyscypliną w której odbiegamy od jakże liczebnej Litwy
Stary przerzuć się na siatkowke. Polecam. Z Litwą to pewnie 7 składem wygramy.

W zasadzie wszystko już zostało powiedziane. A gre kilku zawodników należy określić słowem nieporozumienie. Bonin Janas wyrządził mu krzywde powołujać go w takim momencie, Frankowski bez formy, Rasiak, Kuś, Mila, Sosin [*]. Nie chce mi się wierzyć że jak dojdzie Bąk, Żurawski, Smolarek, Krzynówek to gra będzie wyglądać o niebo lepiej. Ale coż nie pozostaje nic innego.

pozdro

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8646
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 maja 2006, 22:31

piwus pisze:Nudzisz.
Nabijasz.
fieldy pisze:jak to nikt ? gadasz jak Iwański, uprzedzałem, aby nie stawiac na Polskę cloner wysmiał, ze stawia na prowadzenie naszych po pierwszej połowie
hehe, ale moge Cie zapewnic, ze w koncu nie zagralem tego :lol:
Zico_FCI pisze:Przecież zagrał równie słabo co Rasiak (a może nawet troszeczkę lepiej).
hmm, no nie jestem tego taki pewien, czy Sosin zagral lepiej od Rasiaka ;)

pozdrawiam

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 maja 2006, 22:36

cloner pisze:hmm, no nie jestem tego taki pewien, czy Sosin zagral lepiej od Rasiaka
moim skromnym zdaniem zagrali równie słabo, zresztą jak prawie cała reszta.
Moznaby jeszcze baszczyńskiego wyróżnić, który po wejściu na boisku robił jakies zamieszanie pod bramka Litwinów. NIby się Mila i Kosowski starali, ale wychodził brak ogrania, na początku meczu kilka podań prostopadłych nie dochodziło do franka i Sosina - były za długie - oni nie czują piłki. Za mało grają i Janas nie powinien ich zabierać na mundial - jestem pewien, ze gracze z Polskiej ligi, którzy grają regularnie - przydaliby się bardziej w kadrze.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 maja 2006, 22:36

fieldy pisze:my dostajemy w dupę od Litwy, która w eliminacjach wyprzedziła tylko San Marino [czy inne Wyspy Owcze]
I co niby to cos mowi :?: ze wyprzedzila tylko San Marino :!:
Wbrew temu co napisales Litwa to bardzo dobry team :!: oczywiscie nie ta co grala z nami, zbieranina graczy z liteswkiej ligi, ktorzy dostawali od naszych zespolow niezle lanie np Groclin - Atlantas :P
Fieldy ten zespol ktory wyprzedzil tylko San Marino urwal pkt Hiszpani (w drugim przrgal 1:0] Belgii

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”