Kasior o meczu Barcy z Milanem, chyba kanały sobie pomylił.Kasiorek21 pisze: Ja tam wole jak jest duzo emocji i sytuacji podbramkowych a w tym meczu ich niestety za duzo nie widzialem.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 30 kwie 2006, 17:45
Kasior o meczu Barcy z Milanem, chyba kanały sobie pomylił.Kasiorek21 pisze: Ja tam wole jak jest duzo emocji i sytuacji podbramkowych a w tym meczu ich niestety za duzo nie widzialem.
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 30 kwie 2006, 17:52
To bylo TVP2 chyba. Ja tam widzialem gre defensywna Barcy (no i jej kontrataki) oraz nie ciekawe ataki Milanu. A jak tak wyglada mecz to on dla mnie nie jest pasjonujacy. Wole gdy obie druzyny mocno i szybko atakuja. No ale przeciez Łukasz to Rossonerri wiec trzeba ratowac honor Milanu. Takie male sprostowanie.Łukasz[ACM] pisze:Kasior o meczu Barcy z Milanem, chyba kanały sobie pomylił.
kasiorek21
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 30 kwie 2006, 18:06
Snipp_ pisze:W końcu jemu już drugi sezon pozostaje być wiernym.fieldy pisze:znając Zazę - to pewnie wyśmieje hasła typu, 'dumni po zwycięstwie, wierni po porażce'
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 30 kwie 2006, 20:28
Język polski to twór zanikającyigorek333 pisze:macie to zarzudzcie Rolling Eyes
rymownik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 01 maja 2006, 2:02
*_Zaza_* pisze:A jeśli Ty jestes za tym biedymi klubikiem tylko dla sukcesów to niech Cie spotkam zwymiotuje Ci na głowe
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 maja 2006, 2:18
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 01 maja 2006, 2:27
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 maja 2006, 2:38
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 01 maja 2006, 19:07
Co za powrótDombroś pisze:Jush wiem że nie macerato tylko mercato i że to okienko transferowe i na matmie dowiedziałem się zę jeśli coś zmieni położenie o 360 stopni to wraca do pierwotnego położenia
Corinthians pisze:Ale śmieszne
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 01 maja 2006, 19:08
Ale śmieszne.RóżA pisze:Co za powrót
piwus pisze:Chyba miałem niefartZico_FCI pisze:Ktokolwiek był na przynajmniej dziesięciu meczach piłkarskich w Polsce na pewno choć raz znalazł się w środku zamieszek. Normalne kibicowanie nie istnieje. Pójście na mecz oznacza wzięcie udziału w ostrej alkoholowej imprezie: krzyk do utraty tchu, rozebranie się do pasa i rzucanie kamieniami, nie wypuszczając przy tym z ręki plastikowego kubka z piwem. Wszystko to wliczone jest w cenę biletu. Tylko minimalna część publiczności szuka normalnego miejsca na trybunach, reszta przychodzi się bić. Zazwyczaj kończy się to źle.![]()
.
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 02 maja 2006, 19:56
Witek14 pisze:A mozecie mi podac co znaczy to WP ??????????????????????????????????????????????????![]()
![]()
![]()
Nie wiem ['] // Niggaz
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 02 maja 2006, 19:59
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 02 maja 2006, 21:57
Poprostu DombrośDombroś pisze:No mecz się zakoczył![]()
Aczkolwiek trzeba patrzeć że grali zawodnicy rezerwowi ..Chociaż wspierali ich doświadczeni zawodnicy ..Eee co tam..Powinni wygrać i tyle... Garncarczyk jedynie się pokazał dobrze a reszta to źle zagrała...![]()
Mnie denerwuje troche wybieranie sparing-partnerów dla naszej reprezentacji...Cały PZPN chyba przy wybieraniu przeciwnika kieruje się tym aby zawodnicy wzmacniali swoje morale i samoocenę..Powinniśmy grać z dobrymi zespołami europejskimi..Chociażby Holandia czy Hiszpania... Korea kiedy naprzykład przygotowywała się na mundial w 2002 to grała z naprawde dobrymi rywalami..chociażby z Francją której wtedy nasuli sporo krwi
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 02 maja 2006, 22:05
Co ciebie w tym śmieszyBonso pisze:Poprostu DombrośDombroś pisze:No mecz się zakoczył![]()
Aczkolwiek trzeba patrzeć że grali zawodnicy rezerwowi ..Chociaż wspierali ich doświadczeni zawodnicy ..Eee co tam..Powinni wygrać i tyle... Garncarczyk jedynie się pokazał dobrze a reszta to źle zagrała...![]()
Mnie denerwuje troche wybieranie sparing-partnerów dla naszej reprezentacji...Cały PZPN chyba przy wybieraniu przeciwnika kieruje się tym aby zawodnicy wzmacniali swoje morale i samoocenę..Powinniśmy grać z dobrymi zespołami europejskimi..Chociażby Holandia czy Hiszpania... Korea kiedy naprzykład przygotowywała się na mundial w 2002 to grała z naprawde dobrymi rywalami..chociażby z Francją której wtedy nasuli sporo krwi
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 02 maja 2006, 22:06
Bonso pisze:Poprostu Dombroś
Lakier
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio