Czekamy jeszcze na ważny głos z Częstochowy i stanowisko futbolowej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 05 mar 2023, 21:05
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 05 mar 2023, 21:08
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 05 mar 2023, 22:55
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista69 2.0 » 05 mar 2023, 23:01
Wcisnął Tobie jakiś kredyt z "bonusami"?
Piekie(L)ny pisze: ↑05 mar 2023, 21:40Sam strzygłem równo ludzi którzy tylko widzieli kasę z kredytu gotówkowego. Zazwyczaj wystarczyło skierować ich wzrok na oprocentowanie, fajnie przegadać o dupie maryni i wychodzili z rachunkiem, kartą kredytową, dodatkowym ubezpieczeniem na życie, a często i planem regularnego oszczędzania (na szczęście nigdy nie musiałem wciskać syfu typu poliso-lokaty).
Realista69 2.0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 05 mar 2023, 23:02
sci

Piekie(L)ny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piekie(L)ny » 05 mar 2023, 23:09
Zawsze pracowałem na Śląsku. Miałem zasadę syfu swoim nie wciskam dlatego wolałem jezdzić dłuzej do pracy niż stawać przed takimi dylematami.Realista69 2.0 pisze: ↑05 mar 2023, 23:01Wcisnął Tobie jakiś kredyt z "bonusami"?Piekie(L)ny pisze: ↑05 mar 2023, 21:40Sam strzygłem równo ludzi którzy tylko widzieli kasę z kredytu gotówkowego. Zazwyczaj wystarczyło skierować ich wzrok na oprocentowanie, fajnie przegadać o dupie maryni i wychodzili z rachunkiem, kartą kredytową, dodatkowym ubezpieczeniem na życie, a często i planem regularnego oszczędzania (na szczęście nigdy nie musiałem wciskać syfu typu poliso-lokaty).
Piekie(L)ny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Reinach » 05 mar 2023, 23:16
Zrealizowałeś postulat ze Starego Testamentu. Postąpiłeś jak typowy Żyd.Piekie(L)ny pisze: ↑05 mar 2023, 23:09Zawsze pracowałem na Śląsku. Miałem zasadę syfu swoim nie wciskam dlatego wolałem jezdzić dłuzej do pracy niż stawać przed takimi dylematami.Realista69 2.0 pisze: ↑05 mar 2023, 23:01Wcisnął Tobie jakiś kredyt z "bonusami"?Piekie(L)ny pisze: ↑05 mar 2023, 21:40Sam strzygłem równo ludzi którzy tylko widzieli kasę z kredytu gotówkowego. Zazwyczaj wystarczyło skierować ich wzrok na oprocentowanie, fajnie przegadać o dupie maryni i wychodzili z rachunkiem, kartą kredytową, dodatkowym ubezpieczeniem na życie, a często i planem regularnego oszczędzania (na szczęście nigdy nie musiałem wciskać syfu typu poliso-lokaty).
Mam swoje zasady, a jedną z nich jest to, że nie stra się do swojego gniazda.
A że hanysy bardzo pazerne na łatwą gotówkę, to i oddziały na Śląsku zawsze w czołówce bo na górnikach łatwo się plany robiło.
Reinach

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piekie(L)ny » 05 mar 2023, 23:20
Serio? No fajnieReinach pisze: ↑05 mar 2023, 23:16Zrealizowałeś postulat ze Starego Testamentu. Postąpiłeś jak typowy Żyd.Piekie(L)ny pisze: ↑05 mar 2023, 23:09Zawsze pracowałem na Śląsku. Miałem zasadę syfu swoim nie wciskam dlatego wolałem jezdzić dłuzej do pracy niż stawać przed takimi dylematami.
Mam swoje zasady, a jedną z nich jest to, że nie stra się do swojego gniazda.
A że hanysy bardzo pazerne na łatwą gotówkę, to i oddziały na Śląsku zawsze w czołówce bo na górnikach łatwo się plany robiło.
"Nie będziesz żądał od brata swego odsetek z pieniędzy, z żywności ani odsetek z czegokolwiek, co się pożycza na procent. Od obcego możesz się domagać, ale od brata nie będziesz żądał odsetek, aby ci Pan, Bóg twój, błogosławił we wszystkim, do czego rękę przyłożysz w ziemi, którą idziesz posiąść."
Pwt 23, 20-21.
Piekie(L)ny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 mar 2023, 0:43
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sidorro » 06 mar 2023, 16:38
Sidorro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietriCFC » 15 cze 2025, 20:14
PietriCFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 11 wrz 2025, 17:14
Ale nudna jestem, od pierwszego postu mało co się zmieniłoIlka pisze: ↑20 gru 2017, 0:52O jeszcze mnie tutaj nie było![]()
1.Imie: Ilona
2.Wiek: 23 niech będzie, mój ulubiony, a ze jestem wiecznie młoda/ zastrzeżony
3. Wymiary ( waga/wzrost): 50/157/ 53/156
4.Zajęcie ( praca/student/uczeń): obecnie leser,/ Starszy Doradca Klienta w ... szulernii
![]()
5.Komu kibicujesz: Widzew, Barca, Juve, MU! Skra, KS Lechia TM, Montreal Canadiens. Lubię też Besiktas i Benfica. Oczywiście całym sercem <3 z Polską. Później Italia, Hiszpania, Anglia, Argentyna i Urugwaj. No i Kanada w hokeja/jestem stała w uczuciach i mam pojemne
6.Stosunek do polityki: dowiedziałam się z TV ze jestem faszystka!A ogolnie to stosunek do polityki mam taki, że to największa k...a jest/ po prawej stronie mocy
![]()
7,Stosunek do religii: katoliczka/ katoliczka
8.Ulubiony gatunek muzy/wykonawca: wszystko co wpadnie w ucho oprócz disco polo, choć te oczy zielone
A zespoły to stare polskie: Dżem, Budka Suflera, Perfect itp.
9.Ulubiony gtunek filmowy/aktor(ka): komedie, komedie romantyczne, horrory, thriller i ostatnio seriale tureckie, ale nie te łzawe tylko bardziej o jakiś klanach czy WS, jak to dawniej było; )/ bez tych tureckich
10.Ulubiona potrawa: wiele ich jest, generalnie kuchnia polska i włoska/ plus trochę z kuchni hiszpańskiej
11.Sposob spędzania wolnego czasu: mecze przed tv i na żywo, rodzina, znajomi, bieganie (czasem), kino/ plus hiszpański
12.Ulubiony napój: kawa (jestem od niej uzależniona, od smaku, nie od działania bo nie działa już na mnie:( ), piwo i inne alkohole, które lubię degustowac./ Kawa, piwo, cola - w takiej kolejności
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 11 wrz 2025, 17:34
Przed weekendem gdzie wracają ligi i do tego zaczynają się MŚ w siatkówce i lekkiej to powinno być chyba dużo klientów?
1234

Delpiero14
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio