Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2493
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: HMK » 13 wrz 2025, 18:28

• Tuba propagandowa Telewizji Repu... RMTV ruszy na pełnej po dzisiejszym meczu. I słusznie. Nie jestem wielkim fanem tego ciągłego płakania nad swoim losem, bo to, bo tamto, ale tutaj mam nadzieję, że nie zostawią na Manzano suchej nitki, bo ta czerwona kartka to jest jakiś absurd, który mógł znacząco wpłynąć na końcowy wynik meczu, na szczęście dowieźliśmy, choć było w końcówce bordalasismo w czystej postaci.

• Kyliandzik piękny, śliczny i tak dalej, cyferki to jedno, ale Francuz ma największy luz odkąd do nas przyszedł, zajebiście się go ogląda i banan dla mnie na twarzy jako największego orędownika i przodownika narracji Mbappe w Madrycie.

•
Bernabeu2 pisze: ↑
13 wrz 2025, 18:15
Świetny, świetny jest Guler w tej roli ofensywnej ósemki.
Si, pomijając fatalne (nawet tragiczne) pierwsze 30 minut z Mallorką dwa tygodnie temu Turek wygląda super na starcie sezonu, umie się fajnie podłączyć do przodu i po prostu dobrze wygląda jego współpraca z Mbappe.

• Eder Militao? TOP!

• Fajnie widzieć, że są pomysły (wreszcie) przy rozgrywaniu SFG. To jedna z milszych rzeczy jakie nas spotkały na starcie pracy Xabiego.

12/12, we wtorek (czy tam w środę) Marsylia.

Wróć do „Hiszpania”