Ktos sie pokusi o ocene ich debiutow? @PietroBosman pewnie ogladales?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 01 wrz 2025, 9:53
Piotrowski debiutował w poprzednim spotkaniu. Z Interem zagrał 70 minut w wyjściowym składzie. Miał jedno uderzenie na bramkę (celne,ale niegroźne). Nie popełnił żadnego większego błędu. Nie odstawał motorycznie. Można przy nim postawić plusik i w następnym spotkaniu też powinien wyjść w pierwszym składzie.
PietroBosman

Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 01 wrz 2025, 12:16
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 01 wrz 2025, 21:02
krzysiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 03 wrz 2025, 18:27
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 03 wrz 2025, 18:53
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 11 wrz 2025, 9:37
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 11 wrz 2025, 9:54
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fekalia » 11 wrz 2025, 11:23
Byłem teraz w ciągu 2 sezonów na ok 10 meczach Serie A (różne klubu, różne stadiony) i zawsze udawało kupować się bez kart. Karty były potrzebne dla wybranych sektorów lub w przedsprzedaży (udało mi się nawet załadować stronę z kupnem biletu na półfinał Inter-Barcelona, ale niestety nie znalazłem nikogo kto by mógł się zdecydować od ręki, więc musiałem zamknąć, potem z ciekawości wchodziłem i byłem 40 czy 50 tysięczny w kolejce). Nie wiem jaki jest Twój budżet na tę zabawę, a biletów jest już bardzo mało, ale wszedłem na trybunę główną, wypełniłem dane i przeskoczyłem do strony płatnością za bilet - co prawda bilet za 150e... . Niemniej da się.DDK pisze: ↑11 wrz 2025, 9:37Nie, może kupić tylko posiadasz jakieś karty kibica Lazio i można na taką kartę kupić dla 4 osób. Jak wpisuje dane naszej czwórki to odrzuca. Jak tego posiadacza karty + 3 osób od nas to przechodzi ale głupio iść w 3, jak lecimy w 4.
Jeszcze znalazłem, że można przepisać dane na inną osobę, ale dzisiaj ma kumpel poszukać czy może to być właśnie ten posiadasz karty. Jak tak to kupujemy.

fekalia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 12 wrz 2025, 15:13
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 14 wrz 2025, 13:50
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 15 wrz 2025, 14:42
Sh00t
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 15 wrz 2025, 16:29
Nebula RN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin