Wszystko o Pro Evolution Soccer - Strona 20

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 03 maja 2006, 20:16

Czas odświeżyć temat ...

Mam problem od jakiegos czasu gdy chce grać normalnie jak to bylo dotychczas , pojawiaja sie chyba jakieś błędy..
Mam MAster Leauge i daje tryb dalej dalej i wybieram juz stroje, i pojawia sie okno z taktykami i skłądami w w tym momencie jakby sie zawieszalo.. tyle ze muzyka sie zacina ale gra ( z winampa) a PES stoi.. musze resetować kompa bo do pulpitu sie nie chce sprowadzać :!: :evil: niewiem co jest.. mysle nad deinstalcja i ponowną instalacją... :roll: :? help me

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 03 maja 2006, 20:17

Musisz savy/gole/powtorki z gry, ktore zapisales przeniesc gdzies indziej zrobic, np. 'folder2' i je tam przeniesc, mi pomoglo.

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 03 maja 2006, 20:25

tylko teraz powiedz mi ktore z tych plików to sa bramki a ktore option file np. :? :D

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 03 maja 2006, 20:39

Plik option file ma w końcówce nazwy:"OPT" np. KONAMI-WIN32PES5OPT

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 03 maja 2006, 20:46

Zrobilem tak: Polowe tych plików przenioslem do folder 2 tak jak mówil bagg
zobaczymy co z tego bedzie :D

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 03 maja 2006, 20:50

Musi coś z tego być bo miałem podobny problem. Odpowiedź otrzymałem gdzieś ze 3-4 strony wcześniej :) Ja u siebie mam tak, że w folder1 znajdują się tylko savy tzn. ML, Cup itd., a w pozostałych folderach powtórki i wszytsko działa idealnie.

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 03 maja 2006, 22:13

Ja gram na PS2 więc nie mam takich problemów :)
A jeśli ktoś ma PRO i gra przez neta to chwalcie się w której dywizji jesteście 8)
Ja jestem w Divison 3A i walcze o 2 division ale jeszcze sobie pogramz anim tam dojde :evil:
Mnie osobiście denerwóje róznića miedzy grą przez beta a "zwykłą" grą.. ak sie gra przez neta to zawodnicy jakoś inaczej przyjmuja piłkę...Dziwnie strzelają i trzeba mieć ogólnie fuksa :roll:
Czsami strasznie sie gra tnie bo jes róznica między prędkościami neta....

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 12 maja 2006, 15:08

Dombroś pisze:Ja gram na PS2 więc nie mam takich problemów
A jeśli ktoś ma PRO i gra przez neta to chwalcie się w której dywizji jesteście
Ja jestem w Divison 3A i walcze o 2 division ale jeszcze sobie pogramz anim tam dojde
Mnie osobiście denerwóje róznića miedzy grą przez beta a "zwykłą" grą.. ak sie gra przez neta to zawodnicy jakoś inaczej przyjmuja piłkę...Dziwnie strzelają i trzeba mieć ogólnie fuksa
Czsami strasznie sie gra tnie bo jes róznica między prędkościami neta....

Ja też gram na PS2, ale nie mam kabelka do gry przez neta... a z miłą checia bym sobie pograł...

Jak tam wam idzie panowie, ja już kolejny chyba 5 sezon gram Celticiem... w 4 sezonie wygrałem wszystko, zdobyłem wszystkie nagrody (i w LM i w Pucharze...) większosć zebrął Tuncay, który w koncówce sezonu zaczoł grać słabo i poszedł na wymiane, z Rooneyem (początek słaby, ale teraz sie rozkrecił... m.in 4 bramy w LM przeciwko Betisowi...) W Lidze tylko 2 remisy i reszta wygranych... Teraz mam 1 remis, 1 porażka i reszta wygrane...

Sprowadziłem sobie kilku nowych zawodników... Kasy mam sporo... jak zaczynałem, sezon to miałem już ponad 40 tys... (płaca ponad 20...) i w przerwie, sciagnołem sobie kilku zawodników... m.in Adriano (narazie gra fatalnie..) Rooneya, Yamada, Coloccini (za Ferdinanda), Nasri i to chyba wszystko... Skład jest bardzo dobry, na środku wymiata Fabregas z Masherano, na skrzydłach McGeady i Wallace (są u mnie od początku...) do tego silna obrona... :)

Ogolnie składzik jest miodny... :)

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 19 maja 2006, 15:29

meecik_mks pisze:Ja też gram na PS2, ale nie mam kabelka do gry przez neta... a z miłą checia bym sobie pograł
Możesz go dostać w każym komputerowym za max 12 zł.. :roll: Jak znajdę to napisze jak on się fachowo nazywa :lol:

A meecik_mks
jak zaczynałeś MAster League to zaczynałeś takimi składami jakie są dostępne w trybie "Friendly" czy tymi cieniesami i startowałeś od zera :?:
Mnie osobiście denerwóje to że jak mam już odkryte wszystkie te klasyczne drużyny i zawodników to w ML komputer sobie ich kupuje.... :evil: Bezsens.....

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 22 maja 2006, 12:01

Dombroś pisze:A meecik_mks
jak zaczynałeś MAster League to zaczynałeś takimi składami jakie są dostępne w trybie "Friendly" czy tymi cieniesami i startowałeś od zera
Mnie osobiście denerwóje to że jak mam już odkryte wszystkie te klasyczne drużyny i zawodników to w ML komputer sobie ich kupuje.... Bezsens.....
Róznie zaczynam, ale teraz zaczołem od prawdziwych grajków...

Nawet jesli nie kupisz tego w sklepiku, to oni i tak bedą ich kupować, wiem bo sam tak zrobiłem... myśląc, że jesli nie kupie tych drużyn to tak nie bede, ale jednak i tak Kaiser zawedrował do Milanu itp...

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 23 maja 2006, 21:27

kto ma jakiegoś patcha do PRo, dokladnie chodzi mi o to żeby byly w nim piłki jakieś buty, bo nie wiem nie umiem wrzucic samych butów do gry bo mi sie tekstury psują tych korków... macie coś takiego i z prostą obsługą ??:D

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 28 maja 2006, 10:54

ja też mam prośbe o pewnego patcha, a mianowicie o patcha który uaktualnia składy bo wiem że takie sa, i mam jeszcze jedno pytanie, czy wiecie jak je się wgrywa, bo umiałem tylko wgrywać piłki, buty itp ale jeśli chodzi o pache typu składy, menu czy coś takiego to nic nie umiem

piterka
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piterka » 31 maja 2006, 15:42

na jakiej stronie można ściągnąć pro5 pełną wersje za darmo z gory dzieki

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 01 cze 2006, 14:24

poszukaj na programie Emule do sciągania, linki do niego znajdziesz przez google

a jak juz będziesz mial emule to wejdź na osloskop.net i tam wpisz czego chcesz poszukać ;)

chyba że masz kaze to musisz sobie sam poradzić bo ja nie umiem jej obsługiwać

CzarnyElo
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: CzarnyElo » 02 cze 2006, 1:50

Fanów piłek KONAMI zapraszam do dyskusji w tym temacie:
http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?t=3509
Pozdrawiam :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”