Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 maja 2006, 21:13
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 03 maja 2006, 21:16
John Travolta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 maja 2006, 21:38
Jak na mój gust to Ericsson wcale nie jest takim złym trenerem jak go malują. Powszechna opinia jest oparta na atakach na jego osobę ze strony angielskich mediów. Gdyby bliżej przyjrzeć się grze prowadzonej przez niego reprezentacji to nie można się jakoś bardzo przyczepić. Anglicy prezentują bardzo solidny futbol. Ktoś zaraz przypomniałby mecz z Francją na Euro, więc was wyręczę. Można wtedy bylo mieć spore pretensje, tylko właśnie, do kogo? Do trenera, czy do zawodników? Moim skromnym zdaniem do zawodników. Karny to była ewidentna wina obrońcy, na którą Ericsson nie miał wpływu, podobnie zresztą jak rzut wolny. Jego drużyna pokazała za to charakter w meczu z Portuagalią odrabiając straty. Eliminacje do Mundialu? Wszyscy widzieliśmy jak to drużyna Albionu rozbiła Polaków. Co prawda tylko 2:1, ale w obydwu meczach mogło i powinno być znacznie wyżej. Więc jak na mój gust Szwed jest niedoceniany i nadmiernie krytykowany. Cóz, zobaczymy co pokaże jego następca.John Travolta pisze:Anglicy duzych szans nie maja bo selekcjoner jest jaki jest
A kto inny miałby grać na prawej stronie? Grzejący ławę w Chelsea Wright - Phillips, czy może Jermain Jenas? Obaj są dobrymi zawodnikami, jednak Beckham jest kapitanem i nie sądzę aby stracił miejsce w drużynie narodowej.John Travolta pisze: pewnie wraz ze zmiana trenera Beksa skonczy kariere w reprezetnacji, bo kto go tam dłuzej bedzie tolerował...
Mogłaby ale to ryzykowne. Jednego napastnika jest łatwiej przykryć. Czy będzie to Owen, Defoe, Vassel, czy Crouch, to o siłę ognbia możnaby się mocno obawiać.John Travolta pisze:Jak dla mnie Anglia mogłaby zagrac jednym napastnikiem
Niestety Anglicy grają dużo słabiej kiedy ci dwaj równocześnie znajdują się na boisku, niż w sytuacji, gdy gra tylko jeden z nich. Trudno powiedzieć z czego to wynika. Mimo wszystką wątpię w ustawienie 4:5:1, bądź 4:1:4:1. Chyba bez sensu zmieniać sposób gry, który dobrze funkcjonował od kilku już lat akurat tuż przed Mitrzostwami Świata. Mimo wszystko to spore ryzyko.John Travolta pisze:wtedy znalazło by sie miejsce dla Gerarda i Lamprada
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 03 maja 2006, 21:48
Tyle że Beckham prawie na pewno straci swoją opaske kapitańską razem z przyjściem nowego trenera. Mówi się o Gerrardzie i Terrym, ale nic jeszcze nie wiadomo. Co do prawego skrzydła to zdecydowanie wolałbym tam młodego, przebojowego SWP, niż gwiazdorka Becksa. Jednak aby grac w podstawowej '11' Wright-Phillips musiałby grać regularnie w klubie, co niestety nie ma miejscaRealFan pisze:Beckham jest kapitanem i nie sądzę aby stracił miejsce w drużynie narodowej.
Czy słabiej czy lepiej, to i tak nie wyobrażam sobie żeby jeden z tej dwójki mógł zasiąść na ławce, w meczach o najwyższą stawkę.RealFan pisze:Niestety Anglicy grają dużo słabiej kiedy ci dwaj równocześnie znajdują się na boisku, niż w sytuacji, gdy gra tylko jeden z nich.
kapi88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 03 maja 2006, 22:00
Dombroś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 maja 2006, 22:08
I najpewniej obaj to miejsce w wyjściowym składzie będą mieli zagwarantowane. Jeśli tylko w końcu się zrozumieją to mogą stanowić potężny kolektyw i wielki argument Angli w tym Mundialu. To jest w sumie ciekawe ustawienie z dwoma rozgrywającymi. Ciekaw jestem jak to zadziała. Ja również nie wyobrażam sobie innego zestawienia. Wcześniej przedstawiłem tylko obserwacje angielskich dziennikarzy, którym mimo wzystko nie zawsze można wierzyć.kapi88 pisze:Czy słabiej czy lepiej, to i tak nie wyobrażam sobie żeby jeden z tej dwójki mógł zasiąść na ławce, w meczach o najwyższą stawkę.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 04 maja 2006, 17:40
kapi88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 04 maja 2006, 17:47
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 08 maja 2006, 16:34
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 08 maja 2006, 16:56
kapi88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 08 maja 2006, 19:35
A powinien go wziąść.Filar Defensywy kogutów.kapi88 pisze:King'a
Niech weźmie go za Theo Walcotta.Byłby chyba większy pożytek z niego.Walcott jest chyba jeszcze za młody na repre tak samo jak Bent i teoretycznie Lennon.kapi88 pisze:Defoe
Moim zdaniem jest lepszy już SWP.Martinho pisze:David Beckham (Real Madrid CF)
ja bym go nie brał.Jakoś mnie nie przekonał do siebie.Martinho pisze:Jermaine Jenas
Adi_LFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 08 maja 2006, 19:41
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 08 maja 2006, 21:19
To propozycja?jak tak to ja może jutro zapodam swoją ,bo musiałbym przeanalizować.(L)egionista pisze:Najlepiej byście podawali swoje typowane jedenastki wtedy każdy mógłby się jakoś odnieś.No i oczywiście uzasadnienie dlaczego to właśnie taki zawodnik a nie inny
Adi_LFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 08 maja 2006, 21:25
(L)egionista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 08 maja 2006, 22:12
Marco Van Basten
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio