Gwałty piłkarzy (temat zbiorczy) - Strona 33

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Przema
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 732

Gwałty piłkarzy (temat zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 25 wrz 2025, 13:02

Tennessee pisze:
25 wrz 2025, 13:01
Ludzie czują się nietykalni mając wysoką pozycję, a taką mają piłkarze. Sam wielokrotnie widziałem wieczorami w klubach piłkarzy ekstraklasy, którzy obściskiwali kobiety jak leci, no nie wyglądali raczej na biednych, niewinnych chłopców którzy odganiają te wszystkie złe dziewczyny. A tu mowa tylko o polskiej ekstraklasie.
Oczywiście działo się to wbrew woli tych sympatycznych niewiast.

Awatar użytkownika
johny batonik
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 253

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 25 wrz 2025, 13:21

Miałem raz taką sytuację, że spotykałem się już z miesiąc z dupką, ale nadał nie użądliłem. No i przyjechała do mnie na weekend spać, dobry humor w ciagu dnia, ale pod wieczór stała się jakaś ospała, zwaliła to na pracę, ale ona klikała tylko w kąkuter w jakiejś gównopracy gdzie małpa mogłaby ją zastąpić po 3 miesiacach szkolenia, a potem siedziała w pokoju i drzemki sobie robiła, więc na moich ustach pojawił się tylko szyderczy uśmiech. No i ładuje mi się do łóżka w pełnym dresie. Czyli wiadomo o co chodzi. Ale ja już sfrustrowany tym, że nie będę czekać jak jakiś simp, atakuje pomimo tego, a ona do mnie z tekstem typu "wiesz co, zmeczona jestem troche, chyba nie dzisiaj". To ja rzucam zwykłe "ok, to idziemy spac" i się odwracam. I w tym momencie, w gadzim mózgu doszło do zwarcia, że nie nalegam, że nie drąże tematu, że mi nie zależy? I pretensje do mnie, że zaprosiłem ją pewnie tylko po jedno. Odpowiadam jej, że nie mam zamiaru czekać kolejnego miesiąca, a sam miesiąc do pierwszego ruchania to i tak długo, ale jak nie chce to przecież nie będę nalegał. Poleżała tak z 20 minut i zmieniło się jej o 180 stopni i jednak ona chce. Potem budzi mnie jakiś płacz o 3 w nocy, zapłakana, coś gadała, że emocjonalnie jej ciężko, nawet nie wiedziałem o co dokładnie chodziło. I potem dalej robiła mi jakieś jazdy, raz dobry humor, raz zły, aż w końcu ją rzuciłem. Ale tamtej nocy byłem lekko osrany, bo wystarczyło, że ubzdurałaby sobie, że zrobiła coś wbrew swojej woli, albo że ja ją zmusiłem do czegoś, wywarłem presję i by mi jeszcze jakąś łatkę przypieła albo zgłosiła.

I jak bym się wybronił jak sami na chacie byliśmy.

Awatar użytkownika
Zygmunt-1
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 1074

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 25 wrz 2025, 13:35

johny batonik pisze:
25 wrz 2025, 13:21
Ale tamtej nocy byłem lekko osrany
Więc nic dziwnego, że do niczego nie doszło :witam:

Awatar użytkownika
johny batonik
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 253

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 25 wrz 2025, 13:38

Właśnie tak formułowałem te zdania, bo wiedziałem, że takie śmieszki będą. Szachy 5d

Awatar użytkownika
Tennessee
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 418

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 25 wrz 2025, 13:44

Przema pisze:
25 wrz 2025, 13:02
Tennessee pisze:
25 wrz 2025, 13:01
Ludzie czują się nietykalni mając wysoką pozycję, a taką mają piłkarze. Sam wielokrotnie widziałem wieczorami w klubach piłkarzy ekstraklasy, którzy obściskiwali kobiety jak leci, no nie wyglądali raczej na biednych, niewinnych chłopców którzy odganiają te wszystkie złe dziewczyny. A tu mowa tylko o polskiej ekstraklasie.
Oczywiście działo się to wbrew woli tych sympatycznych niewiast.
Ja opisuję co zastałem w jednym z klubów, osobiście widziałem jak jedna z kobiet była mocno zniesmaczona, nawet zainterweniowała do ochrony, ale tam byli obstawieni odpowiedni ludzie i wiedzieli kto może więcej, a kto nie. Ewidentnie ci goście czuli się jak u siebie i pozwalali sobie na dużo. A potem zawsze jest płacz i ja jestem niewinny, taa.

Awatar użytkownika
PietroBosman
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 795

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 25 wrz 2025, 20:44

johny batonik pisze:
25 wrz 2025, 13:21
Miałem raz taką sytuację, że spotykałem się już z miesiąc z dupką, ale nadał nie użądliłem. No i przyjechała do mnie na weekend spać, dobry humor w ciagu dnia, ale pod wieczór stała się jakaś ospała, zwaliła to na pracę, ale ona klikała tylko w kąkuter w jakiejś gównopracy gdzie małpa mogłaby ją zastąpić po 3 miesiacach szkolenia, a potem siedziała w pokoju i drzemki sobie robiła, więc na moich ustach pojawił się tylko szyderczy uśmiech.
Pogrubione- być może już tutaj , na tym etapie,się nie zrozumieliście? :wink:

Jak byś miał tyle hormonów co baba to też by Cię waliło w dekiel. :witam:

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2745

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 25 wrz 2025, 22:32

Ona ci tylko dała próbkę tego co by było jakbyś się z nią ożenił. Doceń to

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2204

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 03 lis 2025, 22:12

pytacie mnie w listach, jak skonczyla sie historia daniego alvesa. ano scenarzysci niezbyt sie wysilili, niemal kalka z greenwooda: zona, ktora po oskarzeniu o gwalt go zostawila, wlasnie urodzila mu dziecko, a poza tym to zostal pastorem

Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4001
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 03 lis 2025, 23:20

Czyli kolejna nudna historia.

Awatar użytkownika
dias
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 982

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 03 lis 2025, 23:43

Wissam Ben Yedder stanie przed sądem. Były reprezentant Francji odpowie za przestępstwa na tle seksualnym.

Sprawa ciągnie się od lata 2023 roku. Skargę na piłkarza i jego brata złożyły dwie młode kobiety. Powodem były zdarzenia, do których miało dojść w apartamencie w okolicy Monter Carlo.
Czytaj dalej pod linkiem: https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozn ... uty/285300

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”