Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 62

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
33%
2
5
24%
3
1
5%
4
4
19%
Poniżej 4
4
19%
Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 03 maja 2006, 12:11

*_Zaza_* pisze:
Blisko 80 tysiecy. To zależy na jaki mecz :lol: sam wiesz :wink:
Jakiego 80? Nie coś koło 40?

Może znów będzie tak na tym stadionie, jak było dawniej. I na DA po przebudowie tez poprawi s0ie freksfencja :)

Zaza, olimpico w Turynie. Dawne Stadio Cammunale(czy jak to się tam pisze. :lol: )
Ostatnio zmieniony 03 maja 2006, 13:10 przez ossy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 maja 2006, 12:15

Aaaaaaa :lol: Bo Wy piszecie o innym Olimpico :lol: tak ? w Turynie ? hehehe masz racje na pewnie nie 80 tysiecy :P Sorry zakręcony jestes od wczoraj :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 maja 2006, 11:15

Do fanów Juve -

Ostatnie 7 dni i informacje z Włoskich stron było bardzo ciekawe i żenujace dla całego środkowiska Calcio. Wczorajsze oskarżenia jak i felieton napisany przez Agnieszke pewnie nie jednego mądrego - [m ą d r e g o] - fana Juve mocno zaniepokoiły. Tak sie składa że całe Włochy tylko Juventus mieszają z blotem i nazywają .... jak nazywają - dziwne naprawde ...

Jednak bardzie szkoda że wiekszośc z tych "fanów" jednosezonowców zaczeła już nie tylko komentować informacje zawarte w news ale i snuć jakies głupie teorie w kierunku całego serwisu www.pilka.pl czy też redaktor Agnieszki.

Dla tego mam do Was prośbe a w zasadzie propozycje - Może skończycie pisać Tu w serwisie całkowicie - przeciesz jakiś biedny serwis Juve Wam to lepiej przedstawi - także po co wchodzicie Tu jak macie tylko w wyłącznie klapki na oczach odnoścnie gry swojego zespołu - konstowersyjnych sytuacji czy też nawet tresci tych informacji podanych w serwisie. Jeśli w Waszej opini serwis www.piłka.pl zamieszcza nie prawdziwe informacje podejcie go do sądu. Ale przy okazi trzeba wytoczyć proces czołowym dziennika Włoskim jak i portalą pikarskim. Także dla Waszego dobra lepszym wyjściem będzie to jak zaczniecie omijąć serwis www.pilka.pl - jestem przekonany że strona na tym dużo nie straci bo ma swoją marke w sieci - poziom większośc fanów Juve i ich wypowiedz jest żenujący wiec w czym problem ? Żegnamy :!:

Powodzenia
Forza Calcio :!:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 maja 2006, 11:37

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mocne słowa Zaza.

Ale przyznaj szczerze, wierzysz że przestaną pisać :?: Wierzysz że Twój post coś da :?: Bo ja bardzo w to wątpie. Nie można ich też skreślić bo każdy broni swojego... wiadomo że każdy ma inny sposób i posiada jakieś argumenty, nawet jak ich nie ma to broni swoich barw.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 maja 2006, 11:42

Łukasz to się nie liczy czy ja wierze czy nie - wierze w Boga i w siebie :]

Jednak poczekaj bo już zostały poczynione pewne kroki - jeszcze się zdziwisz :] Kiedyś rozwiązaniem był płatnyserwis ale mój pomysł upadł [bo nie mi podejmować takie decyzje] i z prespektywy czasu może powiedzieć redkacja miala racje - teraz są inne pomysły :]

Forza Calcio :!:

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 04 maja 2006, 12:37

Zaza ja na początek powiem tak! Naucz się języka polskiego, bo twój analfabetyzm jest wręcz poniżający dla całej tej strony.
Ostatnie 7 dni i informacje z Włoskich stron było bardzo ciekawe i żenujace dla całego środkowiska Calcio. Wczorajsze oskarżenia jak i felieton napisany przez Agnieszke pewnie nie jednego mądrego
Informacje z włoskich stron to najczęście plotki - zasada "bij mistrza".
Jednak bardzie szkoda że wiekszośc z tych "fanów" jednosezonowców zaczeła już nie tylko komentować informacje zawarte w news ale i snuć jakies głupie teorie w kierunku całego serwisu www.pilka.pl czy też redaktor Agnieszki.
Redaktor Agnieszka ośmieszyła się napisanym ostatnio felietonem, a dzisiaj podobnie było ze źle przetłumaczonym newsem, oskarżającym Juve.
eśli w Waszej opini serwis www.piłka.pl zamieszcza nie prawdziwe informacje podejcie go do sądu.
:lol: pilka.pl z reguły zamieszcza same plotki itp. ale za to do sądu się nie podaje.
przeciesz
portalą

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 maja 2006, 12:48

Marq pisze:edaktor Agnieszka ośmieszyła się napisanym ostatnio felietonem, a dzisiaj podobnie było ze źle przetłumaczonym newsem, oskarżającym Juve.

W taki razie po co tu piszesz ? po co odwiedzsz ta strone ? przeciesz i tak każda kolejka pokazuje jaki z ciebie marny fan :rol:

Reszty nie skomentuje bo nie ma sensu - Żegnam :!: Mam ogromna nadzieje że znikniesz stąd Ty jak i koledzy - bo przeciesz www.pilka.pl kłamie i wymyśla informacje na temat tego dziwnego klubu....

Także pokasz że masz to gdziesz i zniknij na zawsze ... Temu portalowi tylko to wyjdzie na dobre :]

JuvePoland :lol: pozdrów ich tam :P hehe tyle macie by się wstydzić ...

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 04 maja 2006, 12:51

pokasz
:lol: :lol:
W taki razie po co tu piszesz ? po co odwiedzsz ta strone ? przeciesz i tak każda kolejka pokazuje jaki z ciebie marny fan :rol:
Odwiedzam tą strone tylko po to żeby popatrzeć co się dzieje na forum i pośmiać się z niektórych newsów i kłótni. Kiedyś sam się kłóciłem ale już mi przeszło. :)
eszty nie skomentuje bo nie ma sensu
Co nie ma sensu? Jesteś analfabetą, naucz się pisać to pogadamy. 8)

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 04 maja 2006, 12:54

News nie został źle przetłumaczony. Znasz włoski? Pewnie Medi :lol: ci go przetłumaczyła pomijając co pikantniejsze kąski. Niby Moggi obgadywał arbitrów, a tu okazuje się, że było jednak inaczej. Idź na Juvepoland tam cię pocieszą. Przekażą informacje na swój sposób. Tak, żeby było dobrze dla was.....

Masz rację całe Włochy sa przeciwko wielkiemu Juventusowi. Śmieszny jesteś.... Jak ci sie nie podoba możesz tu nie zaglądać. Co Cię tu jeszcze trzyma.........??

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 maja 2006, 12:55

Marq pisze:Redaktor Agnieszka ośmieszyła się napisanym ostatnio felietonem, a dzisiaj podobnie było ze źle przetłumaczonym newsem, oskarżającym Juve.

A jakie jest Twoje zdanie ? Juve jest i było czyste ? :lol: to może powiedzieć tylko kibic z Delle Alpi. Wszystko co jest złe o Juve na pilka.pl jest nieprawdą i oszczerstwem skierowanym w strone SD ! Brawo
Pairetto odsunięty z komisji sędziów i to też jest fałsz ? UEFA bawi się i zwalnia ludzi na niby :lol:

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 04 maja 2006, 13:01

A jakie jest Twoje zdanie ? Juve jest i było czyste ? Laughing
Z pewnością przekety były ale nic nie udowodniono.
Wszystko co jest złe o Juve na pilka.pl jest nieprawdą i oszczerstwem skierowanym w strone SD ! Brawo
Te brednie zawsze pojawiają się tylko na tej stronie, a sprawdzone informacje pojawiają się np. na bardzo dobrym serwisie seriea.pl
News nie został źle przetłumaczony.
został
Znasz włoski?
podstawy, ale newsa nie byłbym w stanie przetłumaczyć.
Niby Moggi obgadywał arbitrów, a tu okazuje się, że było jednak inaczej.
Co było inaczej?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 maja 2006, 13:03

Spoko zobaczymy co fani Juve na to:

nie podoba się ?
nie prawde pisza ?
oszczerstwa ?
Kłamstwa ?

Poszli stąd na inna Juve Poland :lol: a nie piszecie taki zdanie w kierunku Redakcji. To ze Juventus nie zasługuje na szacunek nawet we Włoszech to juz inna sprawa. Nikt Was tu na siłe nie trzema - także nie podoba się ? :arrow: www.onet.pl

Podaj do sądu sprawe cwaniaczku jak wierzysz jakiemuś cyganowi z JuvePoland - bo troche przegiełeś na temat gry Juve nie potrawiłeś nic mądrego napisać a teraz się udzielasz ? gdzies był wcześniej ? :> Szacunku mistrz nie daje ... nigdy :!:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 maja 2006, 13:04

Te brednie zawsze pojawiają się tylko na tej stronie, a sprawdzone informacje pojawiają się np. na bardzo dobrym serwisie seriea.pl

To czemu ten serwis nie ma tylu użytkowników z samego Calcio co pilka.pl ? gdyby był lepszy i bardziej sprawdzony już dawno były by tam tłumy. Niestety Juventusy widzą tylko to co dobre dla nich

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 04 maja 2006, 13:15

To czemu ten serwis nie ma tylu użytkowników z samego Calcio co pilka.pl ? gdyby był lepszy i bardziej sprawdzony już dawno były by tam tłumy. Niestety Juventusy widzą tylko to co dobre dla nich
Z pewnością dlatego że nie ma forum, ale pisałem do redaktora tamtejszej strony i forum już nie długo ma się pojawić. :)
Podaj do sądu sprawe cwaniaczku jak wierzysz jakiemuś cyganowi z JuvePoland
Żal mi takich ja Ty...
bo troche przegiełeś na temat gry Juve nie potrawiłeś nic mądrego napisać a teraz się udzielasz ?
Ja nie jestem uzalezniony tak jak ty od tej strony i nie zawsze tu jestem. Po drugie gre Juve często komentuje.
Szacunku mistrz nie daje ... nigdy Exclamation
n/c

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 maja 2006, 13:22

Marq pisze:Żal mi takich ja Ty...

Mi żal prawdziwych fanów Juve - naprawde jest ich kilku - a przez takie sytuacje są poniżani jak ....
Marq pisze:Ja nie jestem uzalezniony tak jak ty od tej strony i nie zawsze tu jestem. Po drugie gre Juve często komentuje

hmm po pierwsze uzależniony to jestem jak juz od seksu, ganji i Calcio a nie serwisu po drugie jak nie jesteś uzależniony to ŻEGNAMY :!: Pokaż że nie jestes uzależniony - przeciesz pisza nie prawde :roll: A po 3 tak komentujesz zwłaszcza ostatnie posty w tym temacie to pokazały gdy była gadka o schematycznej gdze Juve ... lub przed meczem ze Sieną ...przed powtarzam :]

Marq idz na Juve Poland i zacznij akcje Stop www.pilka.pl Przekonaj "fanów" Juve By nie wchodzili tu bo ten serwis kłamie - pisze nie prawdzie oszczerstwa itd o.k ? może dla dla nas zrobić :> ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”