Wyników się wymaga od bieniaminka który co sezon walczy o utrzymanie -wynik czyli tylko zapewnienie utrzymania nie ważne jak [tak nisko oceniasz Juve ?] - klub który ma takie plany musi miec i styl - A nie grać tak że to przypomina układanki. Schemat i schematPlutoChory pisze:od takich klubow wymaga sie wynikow
Dzisiejsza piłka nie polega na wykopywaniu długich piłkek na napastnika - nie te czasy - a tak gra Juventus. Sądziłem że warto zacząć z Tobą rozmowe ale Ty chyba jak pozostali tu nie masz nawet zamiaru popatrzeć na to jak fan piłki a nie wyniku ...PlutoChory pisze:Czy to jest dzisiejsza pilka? To jest najskuteczniejsza i najlepiej realizowana taktyka w Serie A. Sama sie broni osiaganymi wynikami.
PlutoChory pisze:masz ogromne problemy z interpretacja moich slow - nie pisalem o klasie kibicow i powiedzmy oprawach jakie robia podczas meczow tylko o ich ilosci zeby to pokazac, ze niewidowiskowy styl wcale kibicow nie zniecheca
Ale o klasie czy też ilośc tifosich światczy "domowy stadion" a 60% fanów na odległośc jest dziś miedzy Chelsea a Barcelona ... Przeciesz chyba zdajesz sobie sprawe ile z tych fanów wkracza teraz w 12 rok zycie ? To ma być wizytówka ?
PlutoChory pisze:proponuje jednak bardziej rzeczowa dyskusje,
No właśnie - tylko czemu wybrałeś zdania z mojej wypowiedz ? napisz cos na temat stylu gry Juve ? od tego zaczeliśmy rozmowe i potraktowałem Ci jak kogoś kto napisze coś mądrego - uwiesz mi nie często tu się spotyka takich "fanów Juve" - także chyba nie tak nasza rozmowa miała wygladać ?
mamba pisze:Mnie nie obchodzi co robi Moggi, mnie interesuje jak gra Juve ! A jak Juve gra to widac jak sie popatrzy na tabele...
Jak gra to nie widać w tabeli a na stadionie
Pozdrawiam
Maestro teraz widzisz jak to jest - mozna patrzyc na wyniki ale może patrzeć na gre. Szkoda że w ostatnich latach nikt nie patrzy ani na jedno ani na drugie bo afery są ważniejsze - niestety obnizają loty Calcio - a wielu ma wyrobione zdanie [błędne] na podstawie Juve - jak Cie wtedy uraziłem to przepraszam
Snipp_ to żeganym