Ola oszukuje :o - Strona 2

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 maja 2006, 0:31

Lukaz pisze: A jak ja pisałem posta w tym temacie to pojawił się brzydki napis że wybrany temat nie istnieje i mojego posta nima
przestań plumkac i zajrzyj do historii - skopiuj posta i wklej.

RóżA pisze:'Piotrek' napisał:
Co z tą Polską

To wie tylko Lis.
tia, jakby wiedział to by nie pytał

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 05 maja 2006, 1:55

No więc - jako że Piotrek wywalczył odblokowanie tematu muszę się podzielić pewną uwagą... Oglądałem tylko pierwszą edycję tego programu, ponieważ od kiedy zaangażowali "gwiazdy" naszego "wybitnego i megawypasionego" serialu "M jak miłość" zwycięzca jest łatwy do przewidzenia :? W tej edycji będzie to na 99% jeden z tych bliźniaków :roll: Bo przecież co tydzień ogląda ten serial chyba z 10 mln rozentuzjazmowanych nastolatek z nie mniej zachwyconymi mamusiami. Tak samo jak w poprzedniej edycji wygrała ta niby "Najpiękniejsza" (kto to głosował w ogóle :x )... Ja już wolę Ole-Oszustkę niż te "gwiazdy", które możemy spotkać praktycznie na każdym kroku :wink:

Awatar użytkownika
herr_braun
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herr_braun » 05 maja 2006, 10:33

O k...! Co piąty Polak ogląda jakiś taniec z gwiazdami :shock: W sumie to lepiej niżbyśmy mieli oglądać jakieś kretyńskie showy Majewskeigo czy Wojewódzkiego :? ale i tak liczba dla mnie szokująca

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 maja 2006, 10:44

herr_braun pisze:O k...! Co piąty Polak ogląda jakiś taniec z gwiazdami
Też mnie to dziwi.
herr_braun pisze:W sumie to lepiej niżbyśmy mieli oglądać jakieś kretyńskie showy Majewskeigo czy Wojewódzkiego
To akurat czasami oglądam. Trzeba się jednak zgodzić, że mądre te programy nie są.
Void pisze:od kiedy zaangażowali "gwiazdy" naszego "wybitnego i megawypasionego" serialu "M jak miłość" zwycięzca jest łatwy do przewidzenia W tej edycji będzie to na 99% jeden z tych bliźniaków
I wszystko jasne.
Void pisze:Bo przecież co tydzień ogląda ten serial chyba z 10 mln rozentuzjazmowanych nastolatek z nie mniej zachwyconymi mamusiami.
I tatusiami :?
Void pisze:Tak samo jak w poprzedniej edycji wygrała ta niby "Najpiękniejsza" (kto to głosował w ogóle )
Jak to kto? Fani naszego "wybitnego i megawypasionego" serialu "M jak miłość".

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 05 maja 2006, 10:51

O k...! Co piąty Polak ogląda jakiś taniec z gwiazdami Shocked W sumie to lepiej niżbyśmy mieli oglądać jakieś kretyńskie showy Majewskeigo czy Wojewódzkiego Confused ale i tak liczba dla mnie szokująca

Co trzeci Polak nie myje zebow :P

Rozumie ze ogladaja to Kobiety, ale Ty Void?

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 05 maja 2006, 14:29

Lakier pisze:Rozumie ze ogladaja to Kobiety, ale Ty Void?
Jak już wcześniej pisałem - oglądałem pierwszą edycję :P W symie zaczałem coś około czwartego odcinka, ale i tak nie miałem wyjścia - mama i dwie siostry okupują 2 telewizory :? No ale na szczęście się nawróciłem, chociaż i tak wszystkiego sie dowiaduję na bieżąco - przy stole istnieją tylko dwa tematy - M Jak Miłość i Taniec Z Gwiazdami... :roll: Nie wiem czy tylko ja tak mam :?: Bynajmniej dla mnie i ojca to koszmar :x

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 maja 2006, 14:33

Void pisze:ale i tak nie miałem wyjścia - mama i dwie siostry okupują 2 telewizory No ale na szczęście się nawróciłem,
u mnie dokłądnie tak samo, postanowiłem zrobic im psikusa i kupiłem sobie swój, teraz są 3 TV i nikt nie ma prawa dotykac mojego pilota :lol:
Void pisze:Bynajmniej dla mnie i ojca to koszmar
to po co z nimi przy stole siedzisz ? za małe biurko przy kompie ? :lol:
właczasz muzykę i niech sobie gadają.
Void pisze: Bynajmniej dla mnie i ojca to koszmar
u mnie starego nie ma całymi dniami, a jak wraca to spać idzie -więc nawet nie wie, że takie programy istanieją :D ba - nie wie co to TV :lol:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 05 maja 2006, 14:57

Void pisze:Nie wiem czy tylko ja tak mam

Uff. A już myslałem że tylko w moim domu występuje ten proceder :lol: Tyle że ja mam troszkę więcej wolności, podobnie jak fieldy, własny telewizor 8) Choć szczerze mówiąc wolę ten czas spędzić przy komputerze bo w niedzielne wieczory i tak niczego godnego uwagi nie puszczają w TV :?

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 05 maja 2006, 15:13

najlepej działac przemocą np. jak mi matka kiedys zabrała klawiature to ja jej odciołem antene od TV :wink: klawiatura wrócila błyskawicznie bo moja matka nawet anteny nie umie złączyc musiałem jej pomóc :lol: oczywiscie za klawiature

A do do tańca z gwiadami i Mjak miłość to uważam że trzeba byc nieco upośledzonym, tępym człowiekiem żeby to oglądać :lol: jak te ryje widze to mi sie coś robi niedobrego na tle nerwowym. Ale najgorsze jest to że moja matka nie ogląda tego jak leci LM bo zaczeła oglądac mecze i to jest dopiero tragedia :rotfl: przykład: mecz LM Milan-Barcelona jestem kibicem Barcy jak
wiadomo wielkie emocje. Na boisko wchodzi Maldini po 5 minutach pobytu na BOISKI sfaulował chyba Eto'o a moja Matka na to "dopiero co wszedł na boisko i od razu jest niegrzeczny' :hardkor2: skapitulowałem i musiałem wyjść do kuchni na mniejszy telewizor
Ostatnio zmieniony 05 maja 2006, 15:24 przez LAtifa_19, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 05 maja 2006, 15:18

No to Ola odwalila :lol: Powinni ja zdyskwalifikowac i na jej miejsce wziac Marie Kaczynska :!: :D

PS: I tak nie ogladam tego programu wiec mi jest obojetne to :lol:

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 05 maja 2006, 15:41

Nie no ulubienica mojej matki coś nie teges :o . Matka od początku mojego życia 'kibicuje' SLD i jest fanką Kwasa i całej jego famili. to czemu nie Oli :?: . Taniec z Gwiazdami :smoke: . ja w Porównaniu do was mam jeden sprawny telewizor(na jednym działa tylko TVN ale śnieży a trzei jest w garażu ze zjaranym kineskopem). Jeszce od M jak Miłość którego nie nawidzę szczególnie za Mroczków i Cichopek zdołałem się jakoś wybronić(komp ale od tego badziewia nie mam szans. Co niedziela ojciec pracuje na kompie a kiedy leci "taniec" to moje 3 :!: siostry i oczywiście matka którą ten program nie obchodzi ale ogląda no bo Ola. Siorki tylko nawijają który tancerz najładniejszy kto robi głupie miny,kto ma najładniejsza sukienkę. A ja jem tą kolację i chce mi się rzygać. Nie powiem że nie zerkam i jestem na bieżąco ale dopóki jest tam Mroczek, dopóty nigdy nie polubię tego serialu.

Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 05 maja 2006, 18:52

fieldy pisze: bo gwiazdy z "m jak miłosc" tańczą i ten od pszczółki siedzi w szanownym jury. U mnie w domu [4 baby/kobiety] wszystkie oglądają co tydzień tylko i wyłącznie z powodu Mroczka, wcześniej - Cichopek i wcześniej też ktoś był chyba z tego serialu - bo też ogladały.
Ja nie oglądam.
Tak samo mam tylko że u mnie są 3 baby/kobiety w domu.
Kendo pisze:dopóki jest tam Mroczek, dopóty nigdy nie polubię tego serialu.
Ja tak samo.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 maja 2006, 19:15

Widzę, że w całym tym gronie jestem szczęściarzem :!: Są w domu dwa telewizory i podczas trwania, czy to "M jak miłość" czy to "Tańca z gwiazdami" jeden zawsze jest wolny. Dwie baby + co ciekawe tatuś :shock: oglądają to non stop. Ja jednak mam to szczęście, że zawsze mogę sobie włączyć coś innego i moim zdaniem o wiele ciekawszego (niemal co to by nie było), bądź też zająć ciepłe miejsce przy kompie. Dzieki temu zawsze mogę się odciąć od bezcelowych rozmów kto zatańczył ładnie, kto brzydko, jakie oceny dostał, kto powinien odpaść itd. itp. Mam swój świat w takich sytuacjach :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 maja 2006, 19:44

LAtifa_19 pisze:A do do tańca z gwiadami i Mjak miłość to uważam że trzeba byc nieco upośledzonym, tępym człowiekiem żeby to oglądać
LAtifa_19 pisze:Ale najgorsze jest to że moja matka nie ogląda tego jak leci LM
a jak nie ma LM to ogląda serial ? i jest upośledzona albo tępa ?

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 05 maja 2006, 19:46

uważam że każdy kto ogląda takie seriale i te programy z TVNu jest IDIOTĄ :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”